View Full Version : سوال: بازار کار و آینده Java EE و شئ گرایی
Sina.iRoid
جمعه 08 خرداد 1394, 17:57 عصر
سلام
می خواستم بدونم که بازاره کاره جاوا ای ای در چه وضعیتی هست. من هم جاوا کار می کنم و هم اندروید. اما از کسی شنیدم که گفت بازار کاره جاوا خیلی بهتر از اندروید هست. (البته ایشون آینده رو فرمودند. چون در حال حاضر بازار اندروید بد نیست).
من در حال حاضر جاوا SE و مطالعه کردم و جدیدا رفتم سراغ مفاهیم وب در جاوا که بحث اصلیش همون سرولت و جی اس پی هست و دارم مطالعه می کنم.
می خواستم در مورد این مسئله بدونم و اینکه برای یادگیری شئ گرایی (من تقریبا 30 درصد بلدم. البته خودم فک می کنم. تاحالا برنامه هامو کسی ندیده تا بخواد نظر بده) چه کتاب ها و منابعی و پیشنهاد م یکنید. فارسی و انگلیسیش مهم نیست.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :)
cups_of_java
شنبه 09 خرداد 1394, 00:20 صبح
شما دو تا سوال تقریبن نا مرتبط رو با هم پرسیدید.
در مورد سوال اول که کلن بازار کار هرچیزی خوبه... بستگی به خودتون داره که چقدر مهارت و انرژی دارید. البته من فکر میکنم این روز ها موقعیت شغلی موبایل (اندروید) خیلی زیاده...
در مورد سوال دومتون یک سری متون کلاسیک و کتاب هست... اما خب هر چیزی در زمینه شی گرایی... مدل سازی شی گرا (OOD and OOA) و اصول شی گرایی (Object Oriented Principles) و البته الگوهای طراحی (Design Patterns) بخونید کمکتون میکنه.
Raminab
سه شنبه 12 خرداد 1394, 18:55 عصر
سلام , میشه بگید بیشتر بازار کار java ee روی چی میچرخه ؟ یا بیشتر چه شرکت ها و سازمان هایی نیاز به برنامه نویس java ee پیدا میکنند؟ چون اینجور که من خوندم بیشتر برای پروژه های "بزرگ" و "سازمانی" استفاده میشه ولی تعریف دقیق بزرگ و سازمانی رو نمی دونم
پیشاپیش ممنون دوست عزیز
ali-baba
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 19:28 عصر
سلام...
مثلا یه نمونه اش میشه به بانک ها اشاره کرد...
یا مثلا سیستم اتوماسیون...
اینجور سیستم ها باید با جاوا نوشته بشن...
یا صفحات وبی که برای سازمان های بزرگ هستش... مثلا سایت رایتل... که با جاوا نوشته شده...
باتشکر...
cups_of_java
شنبه 16 خرداد 1394, 20:10 عصر
سلام , میشه بگید بیشتر بازار کار java ee روی چی میچرخه ؟ یا بیشتر چه شرکت ها و سازمان هایی نیاز به برنامه نویس java ee پیدا میکنند؟ چون اینجور که من خوندم بیشتر برای پروژه های "بزرگ" و "سازمانی" استفاده میشه ولی تعریف دقیق بزرگ و سازمانی رو نمی دونم
پیشاپیش ممنون دوست عزیز
من یه نکته رو اول بگم و اون اینکه که لزومن نمیشه گفت برای چه شرکت هایی جاوا خوبه و یا پروژه های بزرگ رو فقط با جاوا میشه انجام داد... نخیر! جاوا هم یه ابزاره مثل بقیه سکو ها... با هر سکو ای میشه موفق شد میشه شکست خورد... مهم شخصیت و خصوصیات هر کدوم از سکو ها هست که تو شرایط مختلف میتونه خودش رو نشون بده
پروژه بزرگ و سازمانی یعنی
استاندارد سازی و استاندارد کار کردن خیلی مهمه...(جاوا حمایت میکنه)
تیم ها بزرگ هستند...
زبان و ابزار باید شناخته شده و خیلی جا افتاده باشه... (جاوا خیلی برنامه نویس داره)
پشتیبانی خوبی و تجارب خوبی باید تو اون زبان موجود باشه (جاوا اینطوره)
لایببرری های پخته زیادی براش وجود داشته باشه....
پروژه های سازمانی یک سری ویژگی ها رو می طلبن...مثل نیاز مندی های غیر کارکردی... مطمن بودن... قابلیت اتکای بالا... امنیت کد... انواع middleware مثل
transaction support
remoting...
clustering...
و... که مدل جاوا ای ای از این ها پشتبانی می کنه...
Sina.iRoid
یک شنبه 17 خرداد 1394, 07:59 صبح
سلام
از همه دوستانی که اطلاعاتشون و در اختیار دیگران قرار میدن بی نهایت سپاس گذارم.
سوال دیگه ای که ذهن من و مشغول کرده اینه که مدرک تحصیلی چقدر مهمه؟ من در حال حاضر دارم جاوا ای ای کار می کنم و به نظره خودم هم خوب پیش میرم. اما به دلایلی احتمال این وجود داره که من تغییر رشته بدم و در رشته دیگه ای به جز نرم افزار یا (IT) ادامه تحصیل بدم. می خواستم بدونم این مسئله چقدر می تونه مشکل ساز باشه؟ آیا اصلا به مدرک تحصیلی توجه می کنند؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :)
ali-baba
یک شنبه 17 خرداد 1394, 08:33 صبح
سلام
زیاد مهم نیست...
ولی شرکت های بزرگی که دارند با جاوا کار می کنند یکم براشون مهم هستش که برنامه نویسی که دارند استخدام می کنند تحصیلات مرتبط داشته باشه تا از نظر پایه قوی تر باشه... که فهمش از عمق برنامه و لایه های پایینی سیستم عامل و غیره بالاتر باشه...
ولی به نظر من تویه شرکت های متوسط اصلا اهمیت نداره... البته چیزی که خودم هم دیدیم همین بوده و هست.....
باتشکر...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.