myid4ever
شنبه 09 خرداد 1394, 14:53 عصر
سلام
خوبین؟
سوال برنامه نویسانه دارم
ببخشید
من یه برنامه تو متلب نوشتم
یعنی زبانش فعلن مهم نیست، چون فکر میکنم توی همه ی زبان های برنامه نویسی دیگه هم این موضوع وجود داره.
ماهیت برنامه ی من، اجرای اون به صورت سریاله
اما میخوام کاری کنم که تا حد ممکن موازی به نظر برسه
لطفن اگه حوصله دارین توجه کنید
نمیدونم چطور توضیح بدم.
با یه مثال توضیح میدم.
فرض کنید که من توی سالن امتحانات نشستم.
دست بر قضا یه تقلب هم دارم که دوست دارم کل سالن از اون بهره مند بشن، چون جواب سوالی رو دارم که 6 نمره داره و دوست دارم همه این 6 نمره رو بگیرن..
پس کاری که میکنم چیه؟ تقلب رو به تعداد دلخواه توی برگه هایی می نویسم.
یه برگه رو میدم به نفر جلویی و بهش میگم : نوشتی بده به جلوییت
نفر جلویی هم به همین ترتیب و .... تا زمانی که تقلب به انتهای سالن برسه
این از این
تا اینجا همه چیز به صورت سریال انجام شده
اما موضوعی که هست چیه؟
توی دنیای واقعی اینجوری نیست که من تقلب رو بدم به جلویی و منتظر بشینم تا برگه به انتهای سالن برسه و بعد برگه تقلب بعدی رو بدم به نفر پشت سری
درواقع کاری که میخوام بکنم چیه؟
میخوام همون زمان که یه برگه تقلب رو میدم به نفر جلویی ، بعدش سرمو برگردونم عقب و یه برگه هم بدم به نفر پشت سری و بعدش به نفر راستی و بعدش به نفر چپی...
درواقع تصور کنید که من یه گره توی شبکه هستم، و از این قابلیت برخوردارم که همزمان بسته هایی رو به چند جهت دلخواه ارسال کنم.
متوجه منظورم شدین؟
اینجا باز همه چیز به صورت سریاله ، اما اگر دقت کنید یه رگه هایی از موازی بودن رو در خودش داره، چون من دیگه منتظر نمیشینم تا برگه به ته کلاس برسه و بعد برگه های تقلب بعدی رو به دوستای دیگه برسونم !
میشه راهنمایی کنید که راه حل این مشکل چیه؟
درضمن تصور کنید که من دقیقن یه همچین موردی رو توی متلب پیاده سازی کردم
ممون میشم روش فکر کنید و اگه مقدوره من رو راهنمایی کنید.
اگه دوست داشتین بیشتر مسئله رو پیچیده تصور کنید، لطف کنید تصور بفرمائید که فرضن یه جای دیگه از سالن امتحانات ، یک نفر دیگه هم هست که همزمان با من ، یا قبل یا بعد از من میخواد همچین عملیاتی رو انجام بده...
خوبین؟
سوال برنامه نویسانه دارم
ببخشید
من یه برنامه تو متلب نوشتم
یعنی زبانش فعلن مهم نیست، چون فکر میکنم توی همه ی زبان های برنامه نویسی دیگه هم این موضوع وجود داره.
ماهیت برنامه ی من، اجرای اون به صورت سریاله
اما میخوام کاری کنم که تا حد ممکن موازی به نظر برسه
لطفن اگه حوصله دارین توجه کنید
نمیدونم چطور توضیح بدم.
با یه مثال توضیح میدم.
فرض کنید که من توی سالن امتحانات نشستم.
دست بر قضا یه تقلب هم دارم که دوست دارم کل سالن از اون بهره مند بشن، چون جواب سوالی رو دارم که 6 نمره داره و دوست دارم همه این 6 نمره رو بگیرن..
پس کاری که میکنم چیه؟ تقلب رو به تعداد دلخواه توی برگه هایی می نویسم.
یه برگه رو میدم به نفر جلویی و بهش میگم : نوشتی بده به جلوییت
نفر جلویی هم به همین ترتیب و .... تا زمانی که تقلب به انتهای سالن برسه
این از این
تا اینجا همه چیز به صورت سریال انجام شده
اما موضوعی که هست چیه؟
توی دنیای واقعی اینجوری نیست که من تقلب رو بدم به جلویی و منتظر بشینم تا برگه به انتهای سالن برسه و بعد برگه تقلب بعدی رو بدم به نفر پشت سری
درواقع کاری که میخوام بکنم چیه؟
میخوام همون زمان که یه برگه تقلب رو میدم به نفر جلویی ، بعدش سرمو برگردونم عقب و یه برگه هم بدم به نفر پشت سری و بعدش به نفر راستی و بعدش به نفر چپی...
درواقع تصور کنید که من یه گره توی شبکه هستم، و از این قابلیت برخوردارم که همزمان بسته هایی رو به چند جهت دلخواه ارسال کنم.
متوجه منظورم شدین؟
اینجا باز همه چیز به صورت سریاله ، اما اگر دقت کنید یه رگه هایی از موازی بودن رو در خودش داره، چون من دیگه منتظر نمیشینم تا برگه به ته کلاس برسه و بعد برگه های تقلب بعدی رو به دوستای دیگه برسونم !
میشه راهنمایی کنید که راه حل این مشکل چیه؟
درضمن تصور کنید که من دقیقن یه همچین موردی رو توی متلب پیاده سازی کردم
ممون میشم روش فکر کنید و اگه مقدوره من رو راهنمایی کنید.
اگه دوست داشتین بیشتر مسئله رو پیچیده تصور کنید، لطف کنید تصور بفرمائید که فرضن یه جای دیگه از سالن امتحانات ، یک نفر دیگه هم هست که همزمان با من ، یا قبل یا بعد از من میخواد همچین عملیاتی رو انجام بده...