View Full Version : نیاز به همفکری برای پیاده سازی بخش امتحان سایت
desatir7316
شنبه 09 خرداد 1394, 18:00 عصر
سلام دوستان
یکی از بخش های سایت یه امتحان هست که یه سری سوال لود می کنه
این سوالات می تونن به یکی از این اشکال باشن:
1- می تونه جواب تشریحی بگیره
2- می تونه چهار جوابی باشه
3- می تونه پرکردن جاهای خالی باشه
4- می تونه قرار دادن کلمه توی جاهای خالی مناسب باشه
نوع سوال ها هم می تونه تشریحی باشه، می تونه صوت باشه یا کلیپ تصویری باشه
ممنون می شم هم در مورد پیاده سازی دیتابیس و هم در خصوص اینکه اکشن هامو چطوری بنویسم راهنمایی کنید
توی هر بار امتحان یه تعداد سوال لود می شن و کل امتحان هم یه تایمر داره
ممنون
Keramatifar
شنبه 09 خرداد 1394, 18:44 عصر
سلام دوستان
یکی از بخش های سایت یه امتحان هست که یه سری سوال لود می کنه
این سوالات می تونن به یکی از این اشکال باشن:
1- می تونه جواب تشریحی بگیره
2- می تونه چهار جوابی باشه
3- می تونه پرکردن جاهای خالی باشه
4- می تونه قرار دادن کلمه توی جاهای خالی مناسب باشه
نوع سوال ها هم می تونه تشریحی باشه، می تونه صوت باشه یا کلیپ تصویری باشه
ممنون می شم هم در مورد پیاده سازی دیتابیس و هم در خصوص اینکه اکشن هامو چطوری بنویسم راهنمایی کنید
توی هر بار امتحان یه تعداد سوال لود می شن و کل امتحان هم یه تایمر داره
ممنون
دوست عزیز
شما داری سفارش پروژه میدی یا سوال می پرسی؟
شما استارت برنامه رو بزن، هر جا به مشکل برخوری بیا مطرح کن تا دوستان کمک کنند
fatima-php
شنبه 09 خرداد 1394, 18:50 عصر
میتونین برای سؤالای مختلف، یک جدول داشته باشین که مدلهای مختلف سؤال توشه (تشریحی، چهارگزینه ای و...) و جدول سؤالات رو با یه فیلد بهش وصل کنید (ارتباط 1 به n)
حالا موقع انتخاب سؤال، برحسب نوعش UI مناسب رو بارگذاری کنین. ارتباط بین سؤال و جواب صحیح هم میتونه برای راحتی کارتون، همون 1 به N باشه با این تفاوت که اگه یه جواب داره، فقط یک گزینه براش توی جدول جوابها بگذارین و بعداً ازروی count رکوردهای وابسته بفهمین چند گزینه داره یا یکی.
desatir7316
شنبه 09 خرداد 1394, 19:46 عصر
دوست عزیز
شما داری سفارش پروژه میدی یا سوال می پرسی؟
شما استارت برنامه رو بزن، هر جا به مشکل برخوری بیا مطرح کن تا دوستان کمک کنند
جان ؟ :متفکر:
مسلمه که خیلی بخش های دیگه هم داره که در حال پیاده سازی هست و بعضی اون ها هم پیاده شدن
یه نگاه به history فعالیت های من بندازید ببینم تا حالا درخواست پروژه داشتم، ممنون می شدم به جای حرف توی رسیدن به جواب کمک می کردید..
میتونین برای سؤالای مختلف، یک جدول داشته باشین که مدلهای مختلف سؤال توشه (تشریحی، چهارگزینه ای و...) و جدول سؤالات رو با یه فیلد بهش وصل کنید (ارتباط 1 به n)
حالا موقع انتخاب سؤال، برحسب نوعش UI مناسب رو بارگذاری کنین.
ممنون
خودم فکر می کنم بهتره همه سوال هارو توی یه جدول پیاده کنم و با یه column و تعدادی const توی مدل نوع سوال رو مشخص کنم، اینطوری از زدن relation توی چند جدول هم جلوگیری می کنم و سرعت هم میره بالاتر
بیشتر مشکلم سر لود سوال ها و سابمیت آنهاست
فرض کنیم من 30 سوال ، برای این کار بهتره یه آرایه داشته باشم که هرکدوم از خونه هاش یه object از مدل مورد نظر باشه؟ اگه اینطوری خوب باشه به نظرتون می شه از این استفاده کرد؟ http://www.yiiframework.com/doc-2.0/guide-input-multiple-models.html
ممنون
under22
شنبه 09 خرداد 1394, 20:00 عصر
این لینک آموزش این هست که یک فرم بسازیم با activeform ولی داده هاش از مدل های مختلف باشه .
به نظر من یه جدول سوال بزار و یه جدول جوین بزار که نوعش رو مشخصی کنه اینطوری اصولی تر هست و هز موقع تو آینده یخای توسعه اش بدی خیلی راحت تر هست .
desatir7316
شنبه 09 خرداد 1394, 22:16 عصر
این لینک آموزش این هست که یک فرم بسازیم با activeform ولی داده هاش از مدل های مختلف باشه .
چون منم خواستم مثلا ۳۰ تا از این مدل رو بسازم برای همه سوال ها(اگه این فکر درست باشه) برا همین گفتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.