View Full Version : سوال: سنگین بودن bottstrap
masoud_pnu
شنبه 09 خرداد 1394, 23:41 عصر
با سلام.دوستان هروقت از بوت استرپ در دریم ویور استفاده میکنم،موقع رندرینگ و ذخیره تغییرات،بسییییار کنده و عملا چندین و چند بار دریم ویور هنگ میکنه.حساب کنید هربار f12 رو بزنی و این پروسه تکرار بشه!بهمین دلیل سراغ فاندیشن رفتم و...ولی جدا برام سواله که آیا برای شما هم همینطوره یا نه؟؟البته قبول دارم که بوت استرپ کلا سنگینه.ولی تا این حد ؟؟فرق هم نمیکنه چطور فراخوانی بشه.هم لوکال و هم CDN.ممنون.
afshinz
شنبه 09 خرداد 1394, 23:56 عصر
بوت استرپ اصلا فریم ورک سنگینی نیست . شما میتونید با توجه به نیازتون تمامی بخش ها رو کاستومایز کنید. از این صفحه (http://getbootstrap.com/customize/)
شک نکنید مشکل از دریم ویور هستش. چون لود 200 کیلوبایت برای یه نرم افزار چقدر سنگینه؟!!!
یا نسخه ی جدیدتری استفاده کنید یا کلا دریم ویور رو کنار بزارید چون اصلا ارزش نداره با این حجم و این کارایی.
من خودم بخاطر همین کندی دریم ویور، کلا بیخیالش شدم، اگه زیاد وابسته به محیطش نیستید و کلاینت ساید کد میزنید از brackets استفاده کنید، اگه با php هم سروکار دارید php strom بهترین گزینس.
سعید کشاورز
یک شنبه 10 خرداد 1394, 09:38 صبح
یه عمر من دارم تو این انجمن داد میزنم آقا دریم ویور به درد نمیخوره :قهقهه:
من خودم وقتی شروع کردم طراحی وب رو با دریم ویور شروع کردم...یکم جلوتر رفتم دیدم به درد نمیخوره..
برای کلاینت sublime text و brackets خوب هستش
برای php هم به نظرم php designer خیلی سبک و خوبه
php stor که دوستمون گفتن خیلی محیط خوبی داره اما سنگینه..شما حساب کن اول کار نرم افزار تا بخواد بیاد بالا چقدر طول میکشه
mostafae
یک شنبه 10 خرداد 1394, 09:48 صبح
سلام. از sublime text استفاده کن.
masoud_pnu
یک شنبه 10 خرداد 1394, 10:02 صبح
با تشکر از همه دوستان.ببینید همه حرفا درست.ولی عادت هم چیز بدیه!الان خیلی وقته دریم استفاده میکنم.ساب لایم رو خیلی وقت پیش کار کردم.ولی واقعا به خوش دستی دریم نیست یا شاید من عادت کردم به این!ولی ممنون از همه.حداقل فهمیدم از کجاست مشکل!البته ببینید 200کیلوبایت سنگینه ها!مگه اینکه کاستوم بشه که حجمش بیاد پایین.
راستی یه نگاهی هم به فاندیشن بندازید.چیز جالبیه.http://foundation.zurb.com/
mostafae
یک شنبه 10 خرداد 1394, 10:13 صبح
با تشکر از همه دوستان.ببینید همه حرفا درست.ولی عادت هم چیز بدیه!الان خیلی وقته دریم استفاده میکنم.ساب لایم رو خیلی وقت پیش کار کردم.ولی واقعا به خوش دستی دریم نیست یا شاید من عادت کردم به این!ولی ممنون از همه.حداقل فهمیدم از کجاست مشکل!البته ببینید 200کیلوبایت سنگینه ها!مگه اینکه کاستوم بشه که حجمش بیاد پایین.
راستی یه نگاهی هم به فاندیشن بندازید.چیز جالبیه.http://foundation.zurb.com/
ببینید من خودم هم از دریم ویور استفاده میکردم. جالب اینکه چندین بار هم میخواستم کلا از ساب لایم استفاده کنم اما دوباره برمیگشتم به دریم ویور؛ چونکه به اون عادت کرده بودم.
اما تصمیم گرفتم به هر نحوی که هست از ساب لایم استفاده کنم و الان چند ماهه که با ساب لایم کار میکنم و ازش کاملا راضیم و حاضر نیستم به دریم ویور برگردم.
sohil_ww
یک شنبه 10 خرداد 1394, 10:34 صبح
WEBSTROM هم گزینه خوبی هستش ولی فقط یکم رو فارسی اذیت می کنه ولی تمام نیاز های من و بر طرف کرده
afshinz
یک شنبه 10 خرداد 1394, 11:17 صبح
در مورد این که php storm سنگینه موافقم و اینکه دیر باز میشه اما باز سرعت باز شدنش تقریبا مثل دریم ویور هست و زیاد فرقی نداره.
اما امکاناتش خیلی فوق العادس که ارزشش رو بالا میبره. هر کی رو که دیدم داره php رو حرفه ای کار میکنه اکثرا از همین استفاده میکردن.
اما کلا هرکاری میکنی از شر دریم ویور راحت شو. همه ما تجربه این که از یه محیطی سویچ کنیم رو داریم! اولش یکم سخته با محیط جدید کار کنی اما یکم بگذره خودتو وقف میدی و میفهمی دریم ویور واقعا دیگه از رده خارج شده
eletcomp
یک شنبه 10 خرداد 1394, 11:32 صبح
با سلام
تنها مشکل برکت فونت اش هست!!! خیلی ریز هست و bold نمیشه!!!
amirtc
یک شنبه 10 خرداد 1394, 12:59 عصر
Notepad ++ توی برنامه نویسی برای بنده حرف اول رو میزنه پلاگین داره که میشه محیطش رو شبیه sublime کرد وبرای کدهای میانبر میشه اختصاصی کردش.
sublime Text خوب هستش اما فارسی رو پشتبانی نمیکنه.
برای php هم NetBeans بد نیستش توی مدیریت فایل ها در پروژه های سنگین میشه رو حساب کرد.
masoud_pnu
یک شنبه 10 خرداد 1394, 14:18 عصر
والا دریم از همه نظر عالی بوده برای من.تنها مشکلم باهاش همین بوت استرپ بوده.وگرنه مشکلی نداشته.ساب لایمم همون فارسی نویسش اذیت میکنه.
<?php?>
یک شنبه 10 خرداد 1394, 16:43 عصر
والا دریم از همه نظر عالی بوده برای من.تنها مشکلم باهاش همین بوت استرپ بوده.وگرنه مشکلی نداشته.ساب لایمم همون فارسی نویسش اذیت میکنه.
اول از همه ببین نسخه ادوبی دریم ویورت چنده ؟ اگر نسخه غیر از cc هست جتما پاکش کن و این نسخه رو نصب کن : Adobe Dreamweaver CC 2014
دوم هم که خیلی مهمه نسخه ویندوزت ببین چی هست 64 یا 32 بیت ؟ اگر 32 هست , ویندوز رو به 64 بیت ارتقاع بده تا نرم افزارهای ادوبی در محیط 64 بیتی بتونن عملکرد و پردازش دقیق و سریعتری انجام بدن .
امیدوار مشکلت حل بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.