ورود

View Full Version : راهنمایی در پروژه

mazimazi
یک شنبه 10 خرداد 1394, 10:37 صبح
من یک لیست ویو دارم وقتی روی هر از item لیست ویو کلیک میکنیم اکتیوتی مربوط به اون باز میشه حالا من میخام با کلیک روی هر آیتم از لیست ویو تعدادی عکس رو در یک ایمیج اسلایدر نشون بدم چی جوری میتونم این تعداد عکس رو برای هر آیتم بگیرم و در اکتیویتی خودش نشون بدم ؟ چه راه هایی دارم و بهترین راه من چی میتونه باشه ؟

131826

131827

hesam67_b
یک شنبه 10 خرداد 1394, 11:01 صبح
شما میتونی با یک HorizontalScrollView و یک آداپتر این کار رو بکنی.
یا با یک HorizontalScrollView و addview این کار رو انجام بدی.

راه زیاده ولی راه حل اول استاندارتر و راه حل دوم ساده تر هست.

mazimazi
یک شنبه 10 خرداد 1394, 11:21 صبح
شما میتونی با یک HorizontalScrollView و یک آداپتر این کار رو بکنی.
یا با یک HorizontalScrollView و addview این کار رو انجام بدی.

راه زیاده ولی راه حل اول استاندارتر و راه حل دوم ساده تر هست.

با HorizontalScrollView مشکل ندارم . به طور مثال persian calender رو کلیک کردم عکس های مربوط به اون رو برام HorizontalScrollView نشون بده چی جوری لینکاشو در بیارم ؟ یا اینکه persian note رو کلیک کردم عکس های مربوط به اون رو نشون بده . با تشکر.

hesam67_b
یک شنبه 10 خرداد 1394, 15:29 عصر
با HorizontalScrollView مشکل ندارم . به طور مثال persian calender رو کلیک کردم عکس های مربوط به اون رو برام HorizontalScrollView نشون بده چی جوری لینکاشو در بیارم ؟ یا اینکه persian note رو کلیک کردم عکس های مربوط به اون رو نشون بده . با تشکر.
بستگی داره از چه روشی استفاده کنی!
اگر آداپتر باشه باید یه استراکتر برای عکسها تعریف کنی تا اطلاعات اون عکس( ازجمله لینک مثلا) رو براساس پوزیشنی که کلیک شده دربیاری.
اگر از addview استفاده کردی میتونی قبل از addview برای لایوت موردنظر onclick تعریف کنی.
درضمن من با gallery عکسها کار نکردم و نمیتونم اطلاعاتی بدم.
من اون دو روشی که مد نظرم بود رو گفتم.