PDA

View Full Version : قیمت گذاری برنامه

mehdibarati
یک شنبه 10 خرداد 1394, 22:37 عصر
سلام
من میخوام برای یه شرکت تولیدی یه نرم افزار بنویسم اما نمیدونم چه قیمتی برای برنامه بهشون بگم.
یه توضیح کوتاهی در مورد برنامه میدم امیدوارم در قیمت گذاری راهنماییم کنید.

شرکت خودش یه برنامه انبار داری داره حالا میخواد روی کارتن مادر محصولاتش یه بارکد بزنه و رسیدهای ورودی انبار رو با یه بارکد خوان ثبت کنه. و علاوه بر این خروج محصول هم با بارکد انجام بشه و اینجا چک بشه که باری که داره خارج میشه با سفارش مشتری تطابق داشته باشه. این رو هم بگم که برنامه باید به بانک اصلی نرم افزار اونها وصل بشه و رسید و حواله انبار رو توی اون بانک ثبت کند. بانک نرم افزارشون هم interbase هست.
در کل برنامه ای که مینویسم باید بارکد بسازه (که ترکیبی از کد کالا،سال تولید و یه شمارندست) و اونو چاپ کنه، رسید ورودی محصولات با استفاده از بارکدخوان در بانک ثبت کنه و حواله محصولات رو هم با لیست سفارش مشتری تطابق بده و ثبت کنه.

ممنون میشم یه حدود قیمتی از این برنامه پیشنهاد بدین.

asman.abi
یک شنبه 10 خرداد 1394, 23:19 عصر
منم همچین درخواستی داشتم. یعنی می خواستم بدونم اصلا قیمت گذاری نرم افزار بر اساس چه ملاک هایی هست و قیمت یک نرم افزار رو چه جوری به دست می آرن. مثلا قیمت یه محصول شرکت تو خارج یا در داخل چه جور حساب می شه؟
به طور مثال قیمت Wondershare Video Converter Ultimate بر حسب چی 49.95 دلار حساب شده ویا نرم افزار سفارشی یا نرم افزار های حسابداری که در ایران تهیه می شه.

mehdibarati
دوشنبه 11 خرداد 1394, 12:35 عصر
من چون تا حالا برنامه ای رو برای فروش ننوشتم تجربه ای برای قیمت گذاری ندارم.
دوستان برنامه نویس که به صورت حرفه ای کار میکنن مطمئنا میتونن همچین برنامه ای رو قیمت گذاری کنند. ممنونشون میشم کمک کنن:لبخندساده:

محمد رضا فاتحی
دوشنبه 11 خرداد 1394, 13:18 عصر
بستگی داره...
می تونید نسبت به تعداد فرمهاتون ، نوع و تعداد گزارشتون ، پویایی برنامه و از همه مهمتر مشتری که می خواین بهش بفروشید قیمت بزارید

mehdibarati
دوشنبه 11 خرداد 1394, 16:48 عصر
بستگی داره...
می تونید نسبت به تعداد فرمهاتون ، نوع و تعداد گزارشتون ، پویایی برنامه و از همه مهمتر مشتری که می خواین بهش بفروشید قیمت بزارید
من فقط یه حدود قیمت میخوام حدود قیمتی که برای همچین برنامه هایی تو بازار وجود داره. مثلا شما اگه بخواین همچین سفارشی رو انجام بدین چقدر میگیرین؟؟

Javad_raouf
دوشنبه 11 خرداد 1394, 19:12 عصر
سلام داداش
از نظر من باید یک حداقلی رو توی ذهنت برای خودت تعیین کنی (مثلا من برای خودم نسبت به تعداد ساعتی که برای برنامه نویسی وقت می زارم این حداقل رو تعیین می کنم حدودا ساعتی 30)
ولی این حداقلشه چون دیگه اگر کمتر از این بگیرم احساس می کنم حمالی کردم:لبخند:
حالا این که چقدر بتونم از این بیشتر بگیرم به هنر خودم بستگی داره:چشمک: تا جایی که چاقوم تیز باشه و ببره:شیطان:
البته این ثابت نیست مثلا گاهی اوقات میشه یک برنامه می نویسی نوشتنش خیلی برات راحته شاید یکی دو روز بیشتر وقتت رو نگیره ولی یک ایده جدیده یا یک کار خارق العاده انجام میده و....
قیمت رو خیلی چیزا تعیین می کنه و به قول آقای فتاحی :"
از همه مهمتر مشتری که می خواین بهش بفروشید" خیلی مهمه
نکته دیگه رقبا هستن شما باید ببینی رقیب داری یا نه
:متفکر: اگر رقیب نداشته باشی خوب مسلما بیشتر می تونی بتازی

کلا نظر من اینه که قیمت نه تنها توی ایران بلکه توی جهان هیچ معیار خاصی نداره و همش بحث عرضه و تقاضا است
از نظر من بهترین نرم افزار هوش مصنوعی با گوجه فرنگی هیچ فرقی نداره وقتی گوجه تو بازار زیاد باشه کیلویی 400 500 می تونی بخری وقتی کم باشه 7000 هم پول میدی:لبخند:
این نظر من بود شاید دوستان حرفه ای نظر دیگه ای داشته باشن:افسرده:

asman.abi
دوشنبه 11 خرداد 1394, 20:36 عصر
یعنی اصلا یه ملاک سنجش نداره قیمت نرم افزار

پس این محصول(هر محصولی) 2000000 ریال هست.

محصول من مشابه همون هست ولی قیمتش 10000000 ریال هست. آقا چقدر گرونه؟! خوب وقت برده توش ایده خرج شده.

ملاک نداره. ملاکی که بهش به عنوان سندیت نگاه کرد.

وگرنه بازار سیاه می تونی درست کنی.:متعجب:

مهدی نان شکری
دوشنبه 11 خرداد 1394, 22:59 عصر
با سلام
معمولا برای قیمت گذاری اگر بخوای پک درست کنین و بفروشین مبلغ هزینه تولید رو محاسبه می کنن (هزینه های مستقیم مانند برنامه نویس، مدیر پروژه، طراح و ... به علاوه هزینه های سربار مانند هزینه مدیر عامل و منشی، اجاره بها و ... که اگر شرکت شما پروژه محور باشه کمی محاسبه هزینه های سربار متفاوت می شه) مثلا هزینه تولید میشه 200 میلیون تومان بعد میان یک مدت برای استهلاک هزینه ها در نظر می گیرن یعنی هزینه های تولید رو از بین ببره و سر به سر بشه. البته این مدت یا تعداد باید جوری باشه که مبلغ فروش قابل رقابت باشه. مثلا اگر این محصول را شما می توانی 1000 نسخه بفروشی می توانی 50 نسخه اون رو برای استهلاک در نظر بگیری که محصولت بشه 4 میلیون تومان. محاسبه تعداد و مدت استهلاک کار مهمی هست چون باید طول عمر محصول و هزینه های نگهداری و رقبا و بازار رو آنالیز کنید.
برای پروژه های موردی هم میان هزینه رو محاسبه می کنن معمولا الان یک کارشناس خیلی خوب نرم افزار حداکثر 5 میلیون تومان در ماه درآمد دارد اگر تقسیم بر 195 بشود 25 هزار تومان برای هر ساعت خواهد بود. بعد میاین درصد سودی برای آن قرار میدید متعارف 20 درصد می باشد.
البته روش های دیگری مانند UCCP وجود دارد که به نظر غیر عملی هست.