ورود

View Full Version : برنامه نویسی اندروید با HTML

rooterror
دوشنبه 11 خرداد 1394, 12:20 عصر
سلام دوستان من در حال نوشتن برنامه ای اندروید به زبان html , css , javascript هستم در محیط dreamwavre خب این به خاطر این بود که نتونستم درست برنامه نویسی اندروید رو در محیط های اکلیپس و .. یاد بگیرم و مخارج کلاسم نداشتم بدم ، بگذریم

در یکسری از برنامه های اندروید که دکمه خروج میزارن یا اینکه دکمه اشتراک فایل میزارن من هم میخوام این امکانات رو به برنامم اضافه کنم میشه کمکم کنید .

البته بلد نیسم با جاوااسکریپت کار کنم و میتونم کپی پیست کنم و کار هایی ابتدایی جاوا

یه سوال دیگه برنامه ای که به این سبک نوشته میشه قابل قبول بازار هست ؟ میشه پولی گذاشت ؟

با تشکر

rooterror
دوشنبه 11 خرداد 1394, 13:25 عصر
آ پپپپپپپپپپ

dalmif
دوشنبه 11 خرداد 1394, 15:08 عصر
سلام دوست عزیز.
بنده توی محیط اکلیپس و اندروید استادیو کار میکنم.
شما چجوری می خواهید با این زبان ها برنامه نویسی کنید؟؟؟
شدنیه؟
من هم نه کلاسی رفتم نه پولی دادم برای یاد گیری
فقط برای شروع از یک سایت آموزش اندروید ایرانی که فکر میکنم بدونید شروع کردم (androidcode.ir)
بعد یواش یواش تونستم یه چیزایی رو هم یاد بگیرم.
حالا هم بد نیستم ولی خدایش راضیم خیلی
شما هم شروع کن لازم به پولی هم ندارید.
بسم الله رو بگید و استارت کار رو بزنید.
اگر می خواهید و همون طوری صلاح میدونید که ادامه بدید توی همان زبان ها.
نمیدونم بازار قبول کنه یا نه ولی شنیدم که برنامه های فون گپ رو هم نمیزاره (شایدم من اشتاه شنیدم)
حالا نظر بقیه دوستان رو هم بدونید بد نیست.

rooterror
دوشنبه 11 خرداد 1394, 15:28 عصر
بله شدنیه مثل برنامه ی از هر دری سخنی که پولیه و در کافه بازار هست . . .

بارها محیط اکلیپس رو باز کردم و پروژه اندروید را ساختم ولی بعد از کمی کار کردن نا امید شدم و بستم شاید پشت کار ندارم یا این که فکر میکنم هنرش رو ندارم . . .

میشه دوستان پروژه های خیلی ساده که فقط منو و متن رو بهم بدن تو محیط اکلیپس باز کنم و باهاشون کار کنم ؟

من هم از طریق همون سایت جلو رفتم ولی نتیجه ای برام نداشت به هر حال اگر دوستان پروژه ای ساده ای دارن در اختیارم بزارن ممنون

به نظر شما اندروید استدیو راحت تره یا اکلیپس از نظر طراحی های گرافیکی و کد نویسی ؟

dalmif
دوشنبه 11 خرداد 1394, 16:47 عصر
یه پروژه ساده همون hello world هست که موقع ساخت خود اکلیپس نشونت میده و میگه شروع کن
هر دو یکی هستن طریقه کد نویسی و طراحیشون اما اکلیپس نسخه جدیدی ازش منتشر نخواهید شد و گوگل هم که خودش اندروید استادیو رو داده طرف اندروید استادیو هست.
حالا اگه محیط هر کدوم رو دوست داشتی باهاشون کار کن.

atpf67
دوشنبه 11 خرداد 1394, 17:35 عصر
اما اکلیپس نسخه جدیدی ازش منتشر نخواهید شد

سلام بزرگوار

این درست نیست، اکلیپس رو اوراکل مرتب توسعه میده، شما از کجا شنیدین این رو؟

rooterror
دوشنبه 11 خرداد 1394, 18:32 عصر
سلام چرا وقتی میخوام یه پروژه خالی درست کنم دکمه Finish فعال نمیشه که بتونم بسازم ؟

اون بالایی پنجره ارور میده کسی میدونه چرا نمیتونم یه پروژه درست کنم ؟ من از api 2.2 استفاده میکنم .

Raminab
دوشنبه 11 خرداد 1394, 18:45 عصر
سلام چرا وقتی میخوام یه پروژه خالی درست کنم دکمه Finish فعال نمیشه که بتونم بسازم ؟

اون بالایی پنجره ارور میده کسی میدونه چرا نمیتونم یه پروژه درست کنم ؟ من از api 2.2 استفاده میکنم .

سلام دوست عزیز
با توجه به این سوالتون این برداست رو میکنم که شما بدون اینکه پیش نیاز های برنامه نویسی رو بگذرونید یک مرتبه میخواهید یک برنامه ی به اصطلاح تووووپ بزنید
توصیه من اینه که عجله نکنید و مرحله به مرحله پیش برید . از یک سری فیلم آموزشی یا یک کتاب خوب شرو کنید بعد که پایه کار رو درک کردید با توجه به نیاز هاتون توی نت سرچ کنید و سوال بپرسید و پیشرفت کنید .

rooterror
دوشنبه 11 خرداد 1394, 18:50 عصر
من برنامه نویسی ++C مبتدی HTML , CSS رو متوسط به حرفه ای , asp.net مبتدی ، بلدم یه برنامه اندروید هم با html , css , javascript هم نوشتم و میخوام بزارم بازار

به دلیل اینکه همه برنامه طوری هست که افراد به سورس برنامه کاملا دست رسی دارند میترسم بازار قبول نکند و بهتر است به محیط اکلیپس انتقالش بدم

برای همین میخوام اکلیپس رو شروع کنم و از اونجا شروع به یادگیری کنم

dalmif
سه شنبه 12 خرداد 1394, 09:31 صبح
دوست عزیز.
اون ارور مال اینه که میگه باید api تون بالای 14 باشه شما بزار 15 و یه بار دیگه تست کن درست میشه.

سلام بزرگوار

این درست نیست، اکلیپس رو اوراکل مرتب توسعه میده، شما از کجا شنیدین این رو؟
سلام من هم خودم از بچه های همین انجمن شنیدم. پس اینطور نیست.:چشمک:

rooterror
سه شنبه 12 خرداد 1394, 11:45 صبح
منون بابت پاسخ خوبتون تا 14 بیشتر نداره

rooterror
یک شنبه 17 خرداد 1394, 15:54 عصر
uuuuuuuuuup

Rezaguitar
دوشنبه 18 خرداد 1394, 09:51 صبح
دوست عزیز این CSS , html که میگید به صورت حرفه ای بلد هستید حتما باید بدونید این دو زبان اصولا زبان برنامه نویسی نیستند بلکه یه زبان ساده مارک آپ برای طراحی ظاهر صفحات وب هستند.
شما با این کدها فقط میتونید ظاهر درست کنید و نهایتا یک متن رو نمایش بدید.
اگر C++‎‎‎ رو به صورت ابتدایی بلد هستید حتما از کتابی مثل Deitel استفاده کنید و مهارتهای برنامه نویسیتون رو افزایش بدید(به خصوص در شی گرایی) , بعد از اون سوییچ کردن به جاوا کار ساده ای هست.

shahin bahari
سه شنبه 19 خرداد 1394, 13:05 عصر
منون بابت پاسخ خوبتون تا 14 بیشتر نداره

SDK شما قدیمی هست...