ورود

View Full Version : سوال: تاثیر ساب دامین و فولدر روی سئوی سایت؟

e_a_23
سه شنبه 12 خرداد 1394, 12:59 عصر
سلام
دوستان من یک سایت وردپرس دارم که دو زبانه هستش و برای بالابردن سئو از پلاگین all in one seo استفاده کردم. سایت اصلی به زبان فرانسه هست و سایت دیگر که انگلیسی هست رو در فولدر جداگانه ای گذاشتم. en.humanrightsagency.com مشکلی که هست اینه که سایت انگلیسی که البته محتواش به مراتب کمتر از سایت فرانسوی هست رتبه سئوی خیلی بدی داره و وقتی عنوان human rights agency رو در گوگل سرچ می کنم در صفحه 13 گوگل میاره ولی عنوان فرانسه رو که می زنم اولین نتیجه در گوگل هست! دلیل اینهمه اختلاف از چیه؟

e_a_23
سه شنبه 12 خرداد 1394, 13:06 عصر
تگ و seo description چقدر تاثیر دارن در بالا بردن سئو؟ الان چک کردم و دیدم متاسفانه کسی که در سایت انگلیسی مطالب رو وارد می کرده این دو ستون رو خالی گذاشته ولی در سایت فرانسوی همه رو پر کرده.
در ضمن برای این موضوع ساب دامین سرچ کردم به نتایج متناقضی هم رسیدم. خواستم اینجا هم نظر دوستان رو بپرسم.

under22
سه شنبه 12 خرداد 1394, 16:48 عصر
تگ و seo description چقدر تاثیر دارن در بالا بردن سئو؟ الان چک کردم و دیدم متاسفانه کسی که در سایت انگلیسی مطالب رو وارد می کرده این دو ستون رو خالی گذاشته ولی در سایت فرانسوی همه رو پر کرده.
در ضمن برای این موضوع ساب دامین سرچ کردم به نتایج متناقضی هم رسیدم. خواستم اینجا هم نظر دوستان رو بپرسم.
وقتی این افزونه رو نصب میکنید باید مقادیرش مثل seo dexcription,... رو پر کنید و تو سئو خیلی تاثیر داره درسته گوگل زیاد به تگ و description اهمیت نمیده و ملاک های بهتری رو جایگزین کرده ولی بی اهمیت هم نیستن و مهم هستند