View Full Version : طراحی خاص یک کامپوننت ترکیبی
mahdy.asia
سه شنبه 12 خرداد 1394, 19:57 عصر
من یک سیستم Chat می خوام بنویسم که ظاهر فرم شبیه تصویر زیر باشه از چه کامپوننت هایی می تونم برای طراحی استفاده کنم (جزئیات طراحی دقیقا به همین شکل باید باشد)
131899
Mahmood_M
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 17:32 عصر
با استفاده از چند Image یا Shape می تونید این طراحی رو انجام بدید
کامپوننت خاصی نیست که به طور خاص این ظاهر رو ایجاد کنه
تصویر کاربر که یک Image هست
زمینه ی نوشته هم می تونه یک فایل تصویری باشه که رنگ مورد نظر شما رو داشته باشه و Stretch شده باشه
برای ایجاد حالت بیرون زدگی گوشه ی نوشته ، می تونید یک فایل تصویری مثل اون بسازید و کنار تصویر کاربر بزارید و فایل تصویری Stretch شده رو در کنارش قرار بدید و با توجه به طول متن ، عرضش رو تغییر بدید ، رنگ این دو فایل باید مثل هم باشه
mahdy.asia
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 23:50 عصر
اگر بتونم یک کامپوننت بنویسم که تشکیل شده باشه از یک Imageو یک Shape و یک Text و کامپوننت رو به ازای ارسال و دریافت متن با مقدارهای مناسب ایجاد کنم و در یک صفحه نمایش دهم خوبه، اما این کامپوننت رو به نظر شما دوستان بهتره تو چی آبجکتی ایجاد کنم برای مثال داخل یک پنل ایجاد بشه یا داخل یک لیست باکس یا روی فرم ؟
یوسف زالی
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 15:49 عصر
کامپوننت رو از TCustomControl مشتق بگیرید.
باقی ماجرا رو به صورت ران تایم می تونید مثل سایر کامپوننت ها باهاش برخورد کنید.
Mask
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 16:47 عصر
با اجازه استاد عزیزم داش یوسف.
بهترین راه برای خلق چنین ظاهری، روش استفاده از تگهای html و CSS و نمایش در وب بروزر رو پیشنهاد میکنم. با این روش دستتون کاملا بازه و میتونید شکل و نوع نمایش رو کاملا کاستومایز پیاده سازی کنید.
مسنجرهای بزرگ هم از همین روش استفاده میکنن.
mahdy.asia
جمعه 15 خرداد 1394, 20:22 عصر
نطرتون در مورد استفاده از فایرمانکی چیه؟ تو فایرمانکی می توان براحتی کامبوننت ترکیبی ایجاد کرد و شمای نرم افزار رو ایجاد نمود.
golbafan
یک شنبه 17 خرداد 1394, 09:39 صبح
با فایر مانکی اینکار خیلی راحت انجام میشه
البته کنترل های لیست از مجموعه tms هم همین کار رو میتونن ایجاد کنن
BORHAN TEC
یک شنبه 17 خرداد 1394, 09:56 صبح
با اجازه استاد عزیزم داش یوسف.
بهترین راه برای خلق چنین ظاهری، روش استفاده از تگهای html و CSS و نمایش در وب بروزر رو پیشنهاد میکنم. با این روش دستتون کاملا بازه و میتونید شکل و نوع نمایش رو کاملا کاستومایز پیاده سازی کنید.
مسنجرهای بزرگ هم از همین روش استفاده میکنن.
من هم با این استراتژی موافقم. در نرم افزارهایی مثل Skype هم از همین روش استفاده شده. اگر از این روش استفاده بشه خیلی راحت نرم افزار رو میشه به سکوهای مختلف (Android و ...) پورت کرد :)
یوسف زالی
یک شنبه 17 خرداد 1394, 10:12 صبح
آقا تسلیم!
روش حمزه رو بیشتر می پسندم.
البته جوابی که من دادم برای سوال پرسیده شده بود، جواب حمزه خیلی کامل تر و از دید بالاتری بود.
با روش حمزه، با استفاده از CSS و حتی JScript می تونید افکت های خیلی خیلی زیبایی رو روش اعمال کنید.
:تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.