View Full Version : نحوه ی تسویه با مایک
raha_jon
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 14:18 عصر
سلام و ادب
ببخشید از کجا باید در خواست تسویه را در سایت مایک بزنیم؟
ممنون راهنمای کنید واجبه
با تشکر
c0mmander
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 14:37 عصر
به اگر به 30 تومن رسیده به ایمیلشون پیام بده نام کاربری رو بگو و بگو نیاز فروی داری به پولت و نمیتونی تا اخر ماه صبر کنی.
raha_jon
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 16:26 عصر
جواب نمیدن
c0mmander
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 18:27 عصر
جواب نمیدن
ایمیلشون اینه : info@myket.ir
امروز روز جشنه و همه جا تعطیله البته تا شنبه ... اگر مبلغ دریافتی شما بیشتر از 30 تومن باشه و مضمون ایمیلتون درست باشه و شبای حسابتون هم صحیح باشه فکر نمیکنم نخواهد پرداخت زودتر از موعد داشته باشند.
raha_jon
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 07:40 صبح
ممنون
اره مبلغ بیشتر 30 هزار هست شبا و کارت ملی هم زده ام،
پس خودکار بدون درخواست واریز من ، تسویه می کنن؟
c0mmander
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 08:07 صبح
ممنون
اره مبلغ بیشتر 30 هزار هست شبا و کارت ملی هم زده ام،
پس خودکار بدون درخواست واریز من ، تسویه می کنن؟
اره همه چیز درست باشه خودکار تسویه میکنن...
اگر هم یک ماه به 30 تومن نرسید ماه بعدی همون چیزی که مونده بود رو میخواستی بهشون ایمیل بده...
اگر هم زودتتر از موعد میخوای که قبلا گفتم ...
poorman
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 08:37 صبح
سلام
تسویه حسابشون قراره اول هر ماه باشه، اما به شخصه برای من معمولا زودتر از هفتم هر ماه نشده
اگر از هفتم یا هشتم گذشت و تسویه نشد حتما با ایمیل ازشون خبر بگیرید، چون یکم سیستم اطلاع رسانی شون ضعیفه
Rezaguitar
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 14:55 عصر
چرا از اول سال همیشه 2 3 تومن کمتر از مبلغ ثبت شده در پنل واریز میکنن؟ این دله دزدیا چیه :|
armin8651
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 15:13 عصر
درآمد تو مایکت چطوره؟
ارزش این رو داره که برنامه بزاریم تو مایکت؟
c0mmander
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 20:57 عصر
درآمد تو مایکت چطوره؟
ارزش این رو داره که برنامه بزاریم تو مایکت؟
به نظر من ما برنامه ساز ها مثل شرکت تولیدی هستیم محصولمون رو باید داخل تمام فروشگاه ها بزاریم حالا فروشگاهی میخواد فروش کمتری داشته باشه یا بیشتر به هر حال ما مزد کار خودمون رو (هر چند اندک) میبریم...
c0mmander
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 20:59 عصر
چرا از اول سال همیشه 2 3 تومن کمتر از مبلغ ثبت شده در پنل واریز میکنن؟ این دله دزدیا چیه :|
من متوجه این موضوع نشم .. شاید اون مبلغ جدید برای ماه بعدی بوده که در تسویه حساب ماه قبل دخیل نیست...
raha_jon
پنج شنبه 18 تیر 1394, 19:20 عصر
سلام از موقع باز کردن این تاپیک مایکت هنوز جواب نداده و بنظرم این مایک کلاه برداره.آیا کسی با این مارکت تصفیه کرده تا حالا؟
amirshaian
یک شنبه 08 فروردین 1395, 09:39 صبح
سلام دوستان برنامه نويس خوب گل..
من برنامه نويس نيستم ولي ايده هاي خلاقانه اي در زمينه برنامه نويسي دارم و هر چند با توجه به رشته نفت كه دارم برايم دشوارست از صفر برنامه نويسي رو شروع كنم.
ولي به كمك يكي دوستان اندرويد نويس برنامه اي در دست اجرا داريم ولي از فروش اون نگرانم و برنامه فوق العاده كاربردي ست با اينكه هيچگونه تجربه اي در زمينه همكاري با كافه بازار و مايكت ندارم چطور ميتونم برنامه ام رو در گوگل پلي فقط فروش كنم ايا راهي بغير از تبليغات در كافه بازار و مايكت دارم؟
و حتي حاضريم بعد از اين پروژه يك پروژه مكملي ديگري پيشرفتتر كافه و مايكت طراحي كنيم و سواد اين رو داريم و حق برنامه نويس رو 5% قرار خواهم داد براي جلوگيري از اين در دزدي ها و حداقل واريزي 20تومن در ماه قرار دهم اگر كسي ميتونه همكاري و راهنمايي كند خيلي سپاس گزارم.
e-mail:eng.rd1988@gmail.com
ID TELEGRAM:@savior181
amirshaian
یک شنبه 08 فروردین 1395, 09:42 صبح
اين رو هم عرض كنم برنامه با بيش از 5 پرداخت درون برنامه اي قرار بر تعبيه است ...
ولي نصب رايگان است و قسمت هاي ديگر رايگان نيز در برنامه وجود دارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.