ورود

View Full Version : اندروید استدیو و اکلیپس

emperatorsoftware
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 14:36 عصر
با سلام خدمت دوستان عیدتون مبارک

من میخوام از اکلیپس به اندروید استدیو برم خواستم بدونم دستورات و کدها شبیه هم هستن یا نه فرق دارن؟؟؟

و اینکه میشه روی یه سیستم از جفتشون استفاده کرد و بعضی پروژه ها رو اون یکی باشه بعضی رو یکی دیگه؟؟؟

ممنونم:خجالت:

amin_lni
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 20:18 عصر
کلا دستورات ربطی به IDE ندارن ! ولی اگر مثل من سیستمت کمتر از 6 گیگ رم داره سراغ استودیو نرو

emperatorsoftware
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 22:28 عصر
کلا دستورات ربطی به IDE ندارن ! ولی اگر مثل من سیستمت کمتر از 6 گیگ رم داره سراغ استودیو نرو

ممنون یعنی تک تک دستورات یکیه؟؟

tux-world
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 22:57 عصر
کلا دستورات ربطی به IDE ندارن ! ولی اگر مثل من سیستمت کمتر از 6 گیگ رم داره سراغ استودیو نروخیلی عذر میخوام. ولی سیستم شما ویندوز هستش و نمیتونه این بار رو بکشه من روی لینوکس هم استودیو هم اینتلیج و هم phpstorm و حتی webstorm رو با چهار گیگ رم روزهای زیادی استفاده کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. لطفا اطلاعات غلط ندید. الان هم با اینتلیج و phpStorm همزمان کارم میکنم. طبق گفته های شما اونطوری باید سیستمم ۱۲ گیگ رم باید داشته باشه که غلط هستش و حداکثر ۸۰ درصد رم پر میشه برام.

همونطور که دوستمون اشاره کردن IDEA ربطی به دستورات نداره. محیطش و نوع ایمپورت کردن و اینا فرق داره ضمن اینکه خداییش مثل ایکلیپس داغون نیست اذیت بکنه پدر آدمو دربیاره

emperatorsoftware
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 09:48 صبح
همونطور که دوستمون اشاره کردن IDEA ربطی به دستورات نداره. محیطش و نوع ایمپورت کردن و اینا فرق داره ضمن اینکه خداییش مثل ایکلیپس داغون نیست اذیت بکنه پدر آدمو دربیاره

مرسی ممنون فک کنم کم کم باید برم سمتش:لبخندساده:

amin_lni
شنبه 16 خرداد 1394, 20:34 عصر
خیلی عذر میخوام. ولی سیستم شما ویندوز هستش و نمیتونه این بار رو بکشه من روی لینوکس هم استودیو هم اینتلیج و هم phpstorm و حتی webstorm رو با چهار گیگ رم روزهای زیادی استفاده کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. لطفا اطلاعات غلط ندید. الان هم با اینتلیج و phpStorm همزمان کارم میکنم. طبق گفته های شما اونطوری باید سیستمم ۱۲ گیگ رم باید داشته باشه که غلط هستش و حداکثر ۸۰ درصد رم پر میشه برام.

IDEA دیگه چیه ؟
خب من ویندوز دارم روی ویندوز گفتم . ضمنا شما فرض کن روی ویندوز یه استودیو باز باشه یه امولاتو یه فایرفاکس احتمالان انتی ویروس هم داریم چند تا نرم افزار نصب کردیم که برای خودشون سرویس نصب کردن . آهنگ هم گوش میدیم ! من با 4 گیگ رم کم میارم . استفاده متعارف اینه وگر نه منم میتونم رم رو خالی کنم راحت کار کنه

mehdi mah
یک شنبه 24 خرداد 1394, 02:23 صبح
اخرش من نفهمیدم اکلیپس یا اندروید استدیو برای ویندوز با چهار گیگ رم
متاسفانه لپ تاپ هس سیستم من ارتقاش برام هزینه سازه

tux-world
یک شنبه 24 خرداد 1394, 08:16 صبح
براتون کفایت میکنه و نیازی به ارتقا نیست. ضمن اینکه ایکلیپس درسته رم کمتری مصرف میکنه ولی از نظر کیفی بسیار پایین تر از استودیو و یا همون اینتلیج هستش. واقعا نمیشه بین اینا از لحاظ کیفی مقایسه انجام داد