PDA

View Full Version : آیا بیشتر از یک مودم میشه رو سیستم نصب کرد؟

Peyman_Ranjbar
سه شنبه 10 مرداد 1385, 00:39 صبح
سلام
آیا بیشتر از یک مودم میشه رو سیستم نصب کرد؟

می خواهم یه شبکه داخلی با استفاده از dial up راه بندازم.تعداد کامپیوتر ها 4 تا هست.
قیمت access server خیلی بالاست!!!

mehrzad007
سه شنبه 10 مرداد 1385, 07:03 صبح
بله هیچ مشکلی نیست ! می تونی به تعداد پورت PCI مودم به کامپیوترت وصل کنی و اگه خواستی می تونی یه مولتی پورت بگیری که البته یه کم برای استفاده شخصی قیمتش بالاست . مودم های یو اس بی هم انتخاب خوبی هستند اما آخرین باری که من این کار رو کردم با هم کانفلیت می داد . یعنی دو مودم یو اس بی با هم رو نمی شد روی یه سیستم نصب کرد ...

Identifier
سه شنبه 10 مرداد 1385, 07:56 صبح
از RocketModem® Multimodem استفاده کنید.

موفق باشید.

Peyman_Ranjbar
سه شنبه 10 مرداد 1385, 16:24 عصر
سلام
ضمن تشکر از توچه شما دوستان عزیز
همون طوری که گفتم می خواهم یک شبکه محلی که فاصله هر کدام از کامپیوتر ها خیلی زیاد هست و فقط از طریق dial up میشه ارتباط برقرار کرد ، راه بندازم.

آیا استفاده از چند مودم بر روی سرور به جای استفاده از access server کار درستی هست و جواب میده قبلا بگم که به اینترنت نمی خواهم وصل بشم و فقط یک نرم افزار که کار خودم هست قراره روی این شبکه کار بکنه.
سوالی که اینجا پیش میاد اینه که آیا من می تونم در آن واحد به همه کلاینتها پاسخ بدم و هر کدام IP مجزا داشته باشند؟

پیشاپیش از شما دوستان تشکر می کنم..

Identifier
سه شنبه 10 مرداد 1385, 16:32 عصر
آیا استفاده از چند مودم بر روی سرور به جای استفاده از access server کار درستی هست و جواب میده قبلا بگم که به اینترنت نمی خواهم وصل بشم و فقط یک نرم افزار که کار خودم هست قراره روی این شبکه کار بکنه.
این کار انجام پذیر است اما توجه داشته باشید که قابلیت و توانایی های که Access Server دارد مسلما بیشتر خواهد بود.

سوالی که اینجا پیش میاد اینه که آیا من می تونم در آن واحد به همه کلاینتها پاسخ بدم و هر کدام IP مجزا داشته باشند؟

بله، در پیکر بندی RRAS شما می توانید تنظیمات مربوطه را انجام دهید.

موفق باشید

Peyman_Ranjbar
سه شنبه 10 مرداد 1385, 17:24 عصر
سلام.
با access server نمیشه از سرور به کلاینت وصل شد(شماره گرفت و به اون connect شد)
درست میگم؟

Identifier
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 20:06 عصر
سلام.
با access server نمیشه از سرور به کلاینت وصل شد(شماره گرفت و به اون connect شد)
درست میگم؟
بستگی به نوع Access Server دارد.

پ.ن : موضوعات متفاوت با عنوان ارسال را در تاپیک های مجزا مطرح نمایید.