ورود

View Full Version : مبتدی: منو در asp.net

آسیه جعفری
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 14:39 عصر
سلام دوستان کسی هست کمک کنه من میخوام داخل سایتم از یه منو استفاده کنم ولی هرکاری میکنم علامت فلش نمیاد سمت چپ و فاصله بین گزینه های منو تغییر نمیکنه آخه منو فارسی است و در سمت راست سایت قرار میگیره واسه همین میخوام علامت فلش در سمت چپ گزینه های منو قرار بگیرد ممنون میشم کمک کنید

mohammadhafez
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 14:44 عصر
سلام دوستان کسی هست کمک کنه من میخوام داخل سایتم از یه منو استفاده کنم ولی هرکاری میکنم علامت فلش نمیاد سمت چپ و فاصله بین گزینه های منو تغییر نمیکنه آخه منو فارسی است و در سمت راست سایت قرار میگیره واسه همین میخوام علامت فلش در سمت چپ گزینه های منو قرار بگیرد ممنون میشم کمک کنید

از بوت استرپ دارید استفاده میکنید؟
منوی آبشاری زدید؟ اگه آبشاریه باید align بدید

یه تصویر بزارید تا ببینم دقیقا چی به چی شده

آسیه جعفری
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 14:47 عصر
نه از asp.net داخل vs یه منوی عمودی میخوام استفاده کنم

mohammadhafez
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 14:51 عصر
اگه از کنترل tree view دارید استفاده می کنید این لینک رو ببینید

http://forums.asp.net/t/1355026.aspx?Tree+View+Alignment

آسیه جعفری
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 15:00 عصر
نه از خود کنترل menu استفاده میکنم من می خوام برنامه نویسی رو با وب سایت شهرداری شاهرود شروع کنم حالا میخوام منو دقیقا اونجوری بشه اگه یه لحظه سایت شهرداری شاهرود رو نگاه کنی ممنون میشم

mohammadhafez
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 15:17 عصر
نه از خود کنترل menu استفاده میکنم من می خوام برنامه نویسی رو با وب سایت شهرداری شاهرود شروع کنم حالا میخوام منو دقیقا اونجوری بشه اگه یه لحظه سایت شهرداری شاهرود رو نگاه کنی ممنون میشم

متوجه شدم
خاصیت span رو تنظیم کردن

<span class="text expandRight">شهرداری شاهرود</span>

از html استفاده کردن خیلیم راحت
شما اینکارو انجام بده تو سورس کدها ببین میشه یا نه که 100 درصد اوکیه

آسیه جعفری
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 15:54 عصر
میشه خواهش کنم بگید چطور میتونم وقتی داخل صفحه asp.net هستم چطور میتونم اون صفحه رو به hrmlمتصل کنم

آسیه جعفری
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 15:56 عصر
میشه خواهش کنم بگید چطور میتونم وقتی داخل صفحه asp.net هستم چطور میتونم اون صفحه رو به htmlمتصل کنم

mohammadhafez
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 22:49 عصر
میشه خواهش کنم بگید چطور میتونم وقتی داخل صفحه asp.net هستم چطور میتونم اون صفحه رو به htmlمتصل کنم

با یه تگ a href حل میشه
فقط باید آدرس اون صفحه رو بدید همین
یا یه دکمه یا لینک باتن یه جایی توصفحه قرار بدید هر جایی که مدنظرتون هست بعد آدرس صفحه رو بدید تو url اوکی میشه

آسیه جعفری
جمعه 15 خرداد 1394, 05:25 صبح
مرسی بابت راهنمایی هاتون ولی یه سوال دیگه به نظر شما این که یادگیری asp.net رو با یه وب سایت مثل شهرداری شاهرود شروع کنم کار درستیه البته با زبان های html وcss و asp.net و c# و sql severدر حد مبتدی آشنایی دارم ولی نمیتونم html و css رو به صفحات asp.net ربط بدم

mohammadhafez
جمعه 15 خرداد 1394, 13:48 عصر
مرسی بابت راهنمایی هاتون ولی یه سوال دیگه به نظر شما این که یادگیری asp.net رو با یه وب سایت مثل شهرداری شاهرود شروع کنم کار درستیه البته با زبان های html وcss و asp.net و C#‎‎‎‎‎‎‎ و sql severدر حد مبتدی آشنایی دارم ولی نمیتونم html و css رو به صفحات asp.net ربط بدم

اگه کنارش aspmvc هم بلدید که چه بهتر اما اگه هنوز تسلط کافی ندارید و ممکنه در طول پروژه به مشکلات بخورید سعی کنید شروعش نکنید و با یه زبان دیگه و یا حتی با cms ها کار کنید

البته اگه سایت شخصیه و یا میدونید میتونید در مدت زمانی طولانی مشکلات رو رفع کنید به نظرم شروع کنید نهایتش به نکاتیم برخورد میکنید که با سرچ کردن به جواب میرسید و تجربه هم پیدا میکنید
خداروشکر اینقدر کتاب و فیلم هست که بتونه کمک کنه تو وب ساختن
اما اگه برای جایی قراره بنویسید در حد آماتوری کافی نیست باید بتونید از پس همه چی سایت بر بیایید

پیام حیاتی
شنبه 16 خرداد 1394, 00:36 صبح
مرسی بابت راهنمایی هاتون ولی یه سوال دیگه به نظر شما این که یادگیری asp.net رو با یه وب سایت مثل شهرداری شاهرود شروع کنم کار درستیه البته با زبان های html وcss و asp.net و C#‎ و sql severدر حد مبتدی آشنایی دارم ولی نمیتونم html و css رو به صفحات asp.net ربط بدم

سلام
- اگر امکانات پروژه سفارش داده شده در حیطه قدرت CMS ها بود هیچوقت از پایه کد نویسی نکنید.
- ارتباط فایل های html و aspx معنایی ندارد! یا سوالتون اشتباه است یا کاری که می خواهید انجام دهید.

آسیه جعفری
شنبه 16 خرداد 1394, 05:42 صبح
سلام کسی این پروژه رو سفارش نداد همینجوری خودم خواستم انجام بدم پس میشه بهم بگید از کجا باید شروع کنم؟ تازه پس چطور من میتونم داخل asp.net طراحی هامو زیباتر کنم یعنی باید اول طراحی رو با html وcssداخل یه پروژه جداگانه انجام بدم بعد کدنویسی رو داخل asp.net؟ مگه نمیشه داخل خود asp.net طراحی داشت که بتونیم از فایل های css هم استفاده کنیم؟

پیام حیاتی
شنبه 16 خرداد 1394, 13:05 عصر
ببینید شما یک محیط برنامه نویسی دارید به نام VisualStudio ، همه کدنویسی های مربوط به طراحی و داینامیک سایت رو در همین برنامه در قالب یک پروژه می نویسید.
مراحل انجام :
- ایجاد پروژه وب در VS.
- طراحی قالب.
-تجزیه تحلیل بانک اطلاعاتی.
- کد نویسی.
ما در پروژه asp.net دیگه فایلی با پسوند .html نداریم فقط از تگ های html در فایل های .aspx استفاده می کنیم.فرض کنید فایل .aspx همون فایل html است با این تفاوت که در این فایل شما امکان اضافه کردن ابزارهای VS و برنامه نویسی داینامیک رو دارید.

آسیه جعفری
شنبه 16 خرداد 1394, 14:11 عصر
از css چی میتونیم استفاده کنیم؟

پیام حیاتی
شنبه 16 خرداد 1394, 14:58 عصر
از تمامیه زبان های تحت وب به جزء PHP می توانید در VS برای پروژه وب تحت asp.net استفاده کنید.

آسیه جعفری
شنبه 16 خرداد 1394, 21:45 عصر
ممنونم از راهنماییتون میشه یه لینک آموزشی asp.net که بتونم از پایه همه چی رو یاد بگیرم واسم بذارین؟

پیام حیاتی
یک شنبه 17 خرداد 1394, 01:04 صبح
در بین مراجع فارسی کتاب :
http://www.pendarepars.com/book/مرجع-آموزشي-برنامه‌نويسي-asp-net-4-5-در-csharp-از-مبتدي-تا-پيشرفته/?filter=asp#.VXNjg5Dz7MI
فیلم های آموزشی :
Farinsoft.com
و
http://www.w3schools.com/aspnet/default.asp

آسیه جعفری
یک شنبه 17 خرداد 1394, 09:32 صبح
ممنونم به خاطر سایت های خوبی که معرفی کردین

afshinz
یک شنبه 17 خرداد 1394, 12:18 عصر
این سایت هم بغیر از asp میتونه براتون مفید باشه لینک (http://www.7Learn.com/?aff=31929)
برای یادگیری asp هم میتونید از این لینک که فک کنم کاملترین آموزش فارسی هست رو ببینید. لینک (http://www.educationjournal.ir/7875)

آسیه جعفری
دوشنبه 18 خرداد 1394, 04:21 صبح
سلام دوستان چرا وقتی پروژه جدیدی ایجاد میکنم صفحه وب سایتم خودش شامل یه سری source کدها و دیزاین است داخل قسمت طراحی صفحه خوش آمد گویی asp.net بالا میاد اگه کنترلی هم تعریف کنم اگه روش دابل کلیک کنم قسمت برنامه نویسی اون کنترل رو نمیشناسه میشه خواهش کنم راهنمایی کنید

پیام حیاتی
دوشنبه 18 خرداد 1394, 14:43 عصر
برای سوال جدید ، تایپیک جدید ایجاد کنید.
سوال مربوط به asp رو در بخش خودش ایجاد کنید.
احتمالن به جای empty site در هنگام ایجاد پروژه web application رو انتخاب کردید.

آسیه جعفری
دوشنبه 18 خرداد 1394, 15:01 عصر
باشه ممنونم به خاطر راهنماییتون درسته web application رو انتخاب میکردم

آسیه جعفری
دوشنبه 18 خرداد 1394, 18:46 عصر
سلام من نگاه کردم asp.net empty application رو زدم ولی اصلا صفحه ای که بتونم داخلش چیزی بنویسم بالا نیومد و حتی project واسه اینکه بتونم فرم اضافه کنم هم غیرفعال بود