ورود

View Full Version : درخواست راهنمایی برای تهیه برنامه ویدیویی اندرویدی

EDRIS0131
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 19:37 عصر
درخواست راهنمایی برای تهیه برنامه ویدیویی اندرویدی
با عرض سلام خدمت همه دوستان و بزرگواران
دوستان امروز یه فکر به ذهنم رسید که یک برنامه فرهنگی-ویدیویی تولید کنم
با این که میدونم این برنامه مجوزهای خاص خودشو میخام و باید حقوق کپی رایتش حفظ بشه و خیلی دردسر داره
ولی به نظرم ارزش تولید داره...
تو مایکت ها خیلی از برنامه هایی مثل فول آلبوم مرتضی پاشایی و ... وجود داره...
بعضی هاشون تحت سروره (یعنی آهنگ هاش از جایی دانلود میشن) و بعضی هاشم آفلاینه و آهنگ ها توش وجود داره.
اگه من بخام تحت سرور بذارم یعنی از جایی دانلود شه نمیشه و آفلاین هم نمیشه
(لطفا به عکس زیر توجه کنید)

131948
متاسفانه همینطور که مشاهده میکنید حجم فال ها خیلی بالاست....
کلا 7 تا فایلشو میخام استفاده کنم که بازم بالای 500 مگابایت میرسه!!!!!
متاسفانه من با این فرمت ویدیویی که تو سی دی ها ازش استفاده میکنند آشنایی ندارم
خوب کیفیت و حجم فرمت هایی مثل
Avi -3gp-mp4
را میدونم ولی متاسفانه با این فرمت اصلا آشنایی ندارم.
حالا سوالات من اینه؟

بهتره آفلاین بذارم یا تحت سرور؟
فرمت ها رو تغییر بدم؟ به چه فرمتی ؟!! چقدر حجمش کم میشه؟ چقدر کیفیتش کم میشه؟
با اینکه برنامه نویسی دیتا بیسی نمیدونم آیا اگه برنامه دیتا بیسی بود در میزان کاهش حجم برنامه تاثیری داشت؟

4-با اینکه امکان این وجود داره که اگه نشه برنامه رو به صورت ویدیویی به نمایش گذاشت (به دلیل حجم بالاش – اگه راهی برای کاهش حجم پیدا نشه) میتوان برنامه رو به صورت صوتی ساخت.
حالا گه بخام صوتی بسازم چه مراحلی داره؟ چه نرم افزارهایی باید به کار برده بشه برای استخراج صوت از ویدیو؟ چقدر کیفیت تغییر میکنه؟
درباره نحوه ساخت برنامه بگم که (البته خودم آماتورم و متاسفانه برنامم هم به شکل آماتور خواهد بود)
قصد دارم برنامه رو به این صورت بنویسم
خوب فایل ها رو که تو assets میذارم و تو یه اکتیویتی میام 7 تا image button قرار میدم که با کلیک بر روی هر button image به اکتیویتی مورد نظر بره و در اکتیویتی ها هم یه video view میذارم تا فایل رو پخش کنه....
درباره دیزاین برنامه هم که زیاد توضیح نمیدم فقط همینقدر میگم که چند تا گذینه ساده میتونم بذارم
مثل : تماس با سازنده (با تل-اس ام اس یا میل)
اتشار یا share کردن برنامه – استفاده از اسپلش
منو ساده
گذینه exit و ......

متاسفانه تا حالا وقت نکردم رو لیست ویو کار کنم آنچنان آشنایی هم باهاش ندارم
به نظر شما لیست ویو بهتره ؟ تو حجم برنامه میتونه تاثیر گذار باشه؟

(به نظر من همون image button بهتر و زیباتره چون تا جایی که من میدونم لیست ویو عمودی گذینه ها رو لیست میکنه ولی من میخام ایمیج باتن ها رو به صورت عمودی و افقی بچینم تا زیبایی بیشتری داشته باشه)
در پایان هم از همه دوستان برای وقت گذاشتن و کامنت های و راهنمایی هاشون تشکر میکنم
باز هم تاکید میکنم متاسفانه برنامه نویسی رو تازه شروع کردم بیشتر چیزها رو هم از اینجا یاد گرفتم و متاسفانه برنامه آماتور خواهد بود انتظار استفاده از دیتا بیس و .... نمیشه داشت.
با همین چیزهایی که در بالا گفتم بلدم کار کنم و این اپ رو با همینا باید بسازم...

netmaster.m
جمعه 15 خرداد 1394, 19:17 عصر
منم مثل شما مبتدی هستم اما چند تا راهنمایی میکنم

ساخت برنامه هایی که ویدئویی هستند دو حالت داره:
1- برنامه تحت سرور باشه و فیلم ها را از سرور بگیره که بهترین راهه ، اما مشکلی که هست سرعت پایین نت های ایران هست که کاربر استقبالی نمیکنه، مگر اینکه یه مرجع کامل باشه مثل برنامه اندروید آپارات
2- فیلم ها در خود برنامه باشند ، که مشکل این مورد هم حجم برنامه هست، برنامه به شدت پر حجم میشه و بازم کاربر رغبتی برای دانلود نداره، اگه کیفیت فیلم را پایین بیاری هم بازم کاربر ناراضی میشه و کلا این روش اصلا خوب نیست

پس اگه تازه شروع کردی و هدفت کار فرهنگیه فعلا با یه کتاب ساده شروع کن بعد هرچی بیشتر یاد گرفتی برنامه های جدیدتر با ایده های بهتر درست کن

در مورد لیست عمودی و افقی هم میتونی از GridView استفاده کنی

موفق باشید

EDRIS0131
شنبه 16 خرداد 1394, 15:49 عصر
تشكر دوست گرامي
دوستان ديگه نظري ندارند؟
حتي بخام تبديل به صداش كنم راه حلي نداريد كه بشه كيفيت خوب صدا رو استخراج كرد؟
اگه تحت سرور بخام باشه بايد يه جايي آپ بشه ؟ مثل آپارات ؟
ولي من نميخام اين شكلي عمومي بشه
بايد كجا آپ كنم و چطور؟
منتظر راهنمايي هاتون هستم
با تشكر

EDRIS0131
یک شنبه 24 خرداد 1394, 17:38 عصر
به روز رسانی......
دوستان کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه؟!!!!!!!!!!!:لبخند::متفکر:

hamedjj
یک شنبه 24 خرداد 1394, 17:57 عصر
میتوانید ویدئوها را در کانال خودتان در سایت آپارات آپلود کنید و آن را در برنامه خودتان به نمایش در بیاورید.
در اینصورت ویدئو به صورت آنلاین Stream میشود و حتی به راحتی قابلیت دانلود برای کاربر از سرورهای قدرتمند این وبسایت فراهم میشود.
http://www.aparat.com/api

EDRIS0131
جمعه 29 خرداد 1394, 14:02 عصر
با اين كار ويديو براي ديگران هم قابل دانلود و ديدن خواهد بود ( در نسخه وب آپارات ) درسته ؟
من ميخام نه قابل دانلود باشه نه تو وب انتشار پيدا كنه .....
براي اين كار راحي هست؟ سرويس ويديويي انلايني براي اين كار هست ؟ يا بايد خودم سروري اختصاصي ايجاد كنم؟

EDRIS0131
جمعه 29 خرداد 1394, 14:03 عصر
ددوستان ديگه نظري ندارند؟
از جمله اگه ويديو كار آمد نبود چطور صدا رو با كيفيت بهتري استخراج كنم ؟