ورود

View Full Version : دستور آپدیت دیتابیس dbContext در DataLayer

HOSSEINONLINE7
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 22:43 عصر
سلام Ef Codefirst استفاده کردم و Migration هم فعاله . یک DataLayer دارم که کلاس dbContext و Migration اونجا هست .

الان برای آپدیت دیتابیس از دستور :

Update-Database -ConfigurationTypeName dbContext -ProjectName dataLayers

استفاده میکنم ولی خطا میده و تغییرات دیتابیسم ثبت نمیشه .

The migrations configuration type 'dbContext' was not be found in the assembly 'DataLayers'.

قبلا بدون لایه بندی براحتی با تنها Update-DataBase این کار را انجام میدادم ولی الان هر کار میکنم عمل نمیکنه !

salar IT man
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 23:06 عصر
قسمت ProjectName را حذف کنید

HOSSEINONLINE7
جمعه 15 خرداد 1394, 18:46 عصر
قسمت ProjectName را حذف کنید

بازم همون خطا را میده نشد .

پارامترهای مختلف را با این دستور امتحان کردم ولی درست نمیشه !

salar IT man
جمعه 15 خرداد 1394, 18:51 عصر
آیا Context شما در DataLayer قرار دارد و Migration را برای پروژه Datalayer خود فعال کرده اید؟ و این رشته اتصال به دیتابیس در پروژه اصلی شما است؟

HOSSEINONLINE7
جمعه 15 خرداد 1394, 19:03 عصر
آیا Context شما در DataLayer قرار دارد و Migration را برای پروژه Datalayer خود فعال کرده اید؟ و این رشته اتصال به دیتابیس در پروژه اصلی شما است؟

بله Context در DataLayers هست و Migration هم براش فعاله و رفرنس DataLayers هم به پروژه ی اصلی Add کردم . پروژه درست کار میکنه عملیات واکشی اطلاعات از Db و Insert ها بدرستی انجام میشه .

salar IT man
جمعه 15 خرداد 1394, 19:34 عصر
نام کلاس Configuration را در قسمت ConfigurationTypeName اشتباه وارد کرده اید !

PM>update-database -ProjectName DataLayer -ConfigurationTypeName Configuration

اگر نام پیش فرض کلاس Configuration را تغییر نداده باشید ، دستور بالا جواب خواهد داد.

نمونه تست شده هم پروژه خودم هست :https://github.com/rabbal/My-Golden-City-Shop/blob/master/DataLayer/Migrations/Configuration.cs

HOSSEINONLINE7
جمعه 15 خرداد 1394, 20:08 عصر
نام کلاس Configuration را در قسمت ConfigurationTypeName اشتباه وارد کرده اید !

PM>update-database -ProjectName DataLayer -ConfigurationTypeName Configuration

اگر نام پیش فرض کلاس Configuration را تغییر نداده باشید ، دستور بالا جواب خواهد داد.

نمونه تست شده هم پروژه خودم هست :https://github.com/rabbal/My-Golden-City-Shop/blob/master/DataLayer/Migrations/Configuration.cs

مرسی با این دستور درست شد