ورود

View Full Version : نمایش بهترین حالت دیاگرام

jaykob
جمعه 15 خرداد 1394, 10:01 صبح
سلام و وقت بخیر

من در یک دیتابیس که جداول بسیار زیادی داره و همینطور روابط بسیار زیادی داره می خوام یک شمای خیلی مناسب داشته باشم که چند بار قبلی از نهایی سازی دیتابیس اون رو درست بررسی کنم زمانی که دیاگرام می گیرم و حتی بحث مرتب سازی رو هم انجام می دهم اما روابط اینقدر زیاد هستند که شده مثل بازی هزار تو و نمی شه درست مسائل رو دنبال کرد و در نهایت هم می خوام از این ساختار مناسبی که به دست می آرم بتونم Print بگیرم که بتونم خیلی بهتر بررسی کنم این موضوع رو ...

با تشکر

SabaSabouhi
شنبه 16 خرداد 1394, 15:05 عصر
سلام و وقت بخیر

من در یک دیتابیس که جداول بسیار زیادی داره و همینطور روابط بسیار زیادی داره می خوام یک شمای خیلی مناسب داشته باشم که چند بار قبلی از نهایی سازی دیتابیس اون رو درست بررسی کنم زمانی که دیاگرام می گیرم و حتی بحث مرتب سازی رو هم انجام می دهم اما روابط اینقدر زیاد هستند که شده مثل بازی هزار تو و نمی شه درست مسائل رو دنبال کرد و در نهایت هم می خوام از این ساختار مناسبی که به دست می آرم بتونم Print بگیرم که بتونم خیلی بهتر بررسی کنم این موضوع رو ...

با تشکر

سلام
من همیشه برای جلوگیری از این مشکل، دیاگرام‌های متعدد با موضوع‌های مشخص می‌سازم، هر دیاگرام شامل جدول‌های مرتبط با موضوع خاصی
می‌شن و به همین دلیل هم تعداد جدول در هر دیاگرام رو حدود 15 تا 25 جدول قرار می‌دم، به این شکل تعداد دیاگرام زیاد می‌شه، اما خوانایی
بالا می‌ره. مثلاً دیاگرام جدول‌های مربوط به سیستم گزارش‌گیری، یا دیاگرام جدول‌های مربوط به احراز هویت و اعطای دسترسی‌ها یا . . .
معمولاً هم سعی می‌کنم دیاگرام تو یک صفحه به صورت «چشم‌انداز» ( یا همون Landscape ) قابل چاپ باشه

صبا صبوحی

jaykob
شنبه 16 خرداد 1394, 16:19 عصر
سلام

بله ایده خوبی هستش .

استفاده از این ابزار هم که تازه تست کردم به شدت کاربردی هستش

http://www.red-gate.com/products/sql-development/sql-dependency-tracker