ورود

View Full Version : درست کردن setup برای نرم افزار

rezakhj
سه شنبه 10 مرداد 1385, 09:39 صبح
برای درست کردن setup از نرم افزار چگونه باید عمل کرد؟
- چه فایلهائی نیاز است برداشته شود ؟
- چگونه میتوان جدولهای دارای رکورد را بهمراه نرم افزار انتقال داد ؟
- از چه نرم افزاری برای setup درست کردن استفاده کنیم بهتر است ؟

لطفا کمک کنید

mehran_337
سه شنبه 10 مرداد 1385, 10:14 صبح
اگر از اینستال شیلد استفاده کنید که در راهنمای خود فاکس هم بطور کامل توضیح داده شده تمام فایلهای مورد نیاز برداشته می شود و داخل setup قرار داده می شود . اما از نرم افزارهای دیگر باید تمام فایلها مخصوصا فایلهای مورد نیاز فاکس باید داخل شاخه قرار داشته باشد
جداول هم اگر داخل آن شاخه باشد خب بالطبع جزوی از فایلهای داخل setup است و نیاز به کار خاصی نیست.
اینستال شیلد به نظر من خیلی کامل است و مانند یک بسته نرم افزاری هنوز هم امکاناتی دارد که خیلی از ما حتی نمی دانیم .
داخل همین فروم هم بچه ها برنامه ای با دلفی نوشتن که مشکل شما را حل می کنه . حتی می تونه داخل regional setting ویندوز هم زبان مورد نظر ر ا اضافه کنه .
دنبال مبحث inno setup بگرد.

rezakhj
سه شنبه 10 مرداد 1385, 11:19 صبح
ممنون آقا مهران
منظورم اینست که در اینستال شیلد فقط کافی است که آدرس محل پروژه را بدهی یا باید تمام آیتمها مثل فرمها - جدولها - دیتابیس و ... را معرفی کنی ؟
تا حالا اینکار را نکردم می خواستم اگر شما SETUP با INSTALL SHIELD درست کردید توضیح بفرمائید چگونه شروع کنم و آیا باید پروژه را معرفی کنم یا برنامه EXE یا ..؟

mehran_337
سه شنبه 10 مرداد 1385, 11:49 صبح
خواهش می کنم ما اگه هر چیزی بلد باشیم همینجا از اساتید اینجا یاد گرفتیم.
این عنوان help در فاکس
Creating a Visual FoxPro Application Setup Program Using InstallShield
و اما توضیحات :
ببین برای اینکه خیال خودتو راحت کنی یه پوشه درست کن فایل exe بهمراه جداول و فایلهای دیگه مثل ocx یا هر فایل external دیگه که داخل فایل exe نیست ولی به آن نیاز هست درون اون پوشه کپی کن . پس دیگه به فرم و گزارش و فایلهای داخلی نیازی نیست . فقط فایلهایی که برنامه اجرایی برای اجرا به آن نیاز داره و جداولت.
حالا به اینستال شیلد همین شاخه را معرفی می کنیم تا از محتویات این شاخه برامون Setup درست کنه.

کل کار در غالب پروژه انجام می شه پس : File \ New Project
در بخش Project Name and Location محل ذخیره پروژه تعیین می شود.
در بخش installdir محتویات این پوشه رو معرفی می کنی
توسط گزینه buid installation فایل setup.exe ساخته می شه که پیش فرض توی my document میریزه
نمی دونم چقدر تونستم برسونم امیدوارم مشکلت حل بشه یه کم باهاش سرو کله بزنی می بینی کاری نداره اینهم بگم که تعیین تعداد مراحل نصب - تعیین عکس و ایکن برای هر صفحه - ساخت میانبر در دیسکتاپ - تعیین مشخصات برای فایل نصب در پروپرتیز و دستکاری رجیستری از امکانات دیگه این نرم افزار خوب هست

rezakhj
سه شنبه 10 مرداد 1385, 12:38 عصر
ممنون از راهنمائی شما

ضمنا در برنامه بعضی مواقع مجبور شدم آدرس ریپورت یا فرمها را بشکل
report from e:\myproject\reports\myreport.frx انتخاب کنم آیا بعدا در فایل اجرائی دچار مشکل نمیشود ؟ یا باید آدرس درایو را بردارم اگر بردارم کجا آدرس اصلی پروژه را وارد کنم چون هروقت مستقیما فاکس را اجرا و پروژه را open میکنم خطا میدهد که فلان فایل وجود ندارد و مجبور شدم آدرس را بصورت بالا بزنم ولی وقتی از خود پوشه پروژه را اجرا میکنم نیازی به مورد بالا نیست حال باید دایرکتوری اصلی پروژه ام را چگونه به برنامه اصلی معرفی کنم چون از set defual و set path هم استفاده کردم ولی بعضی مواقع ایراد میگیرد البته به این شکل:
set default to e:\myproject
set path to e:\myproject
آیا روش من درست است یا خیر ؟
چکار کنم ؟

mehran_337
سه شنبه 10 مرداد 1385, 13:10 عصر
ببینید وقتی که پروژه بیلد شد و فایل exe بوجود امد برنامه به دو نوع فایل نیاز دارد :
1 - فایلهایی همانند فرمها - گزارشات - آیکنها و خلاصه هر آنچه در پروژه بصورت داخلی قرار دارند و درون خود فایل exe قرار می گیرند (internal) و دیگه برنامه در هنگام اجرا به مسیر آن توجهی نمی کنه چون درون خودش فایل را داره.
2 - فایلهای خارجی یا external که برنامه باتوجه به مسیر آنها ، از آنها استفاده می کنه
همانند ocx - عکس هایی که در برنامه توسط مسیر بعدا لود می شن - موزیک و فیلم و یا فایل فلش و html و نظیر اینها.
من وقتی روی یک پروژه کار می کنم یک ماکرو تعریف می کنه مثلا کلید f9
tools\macro
و اونجا تعریف می کنم که هر وقت کلید f9 فشار دادم :
set{SPACEBAR}defa{SPACEBAR}"E:\programing\vfp_util\sanad"{SPACEBAR}{ENTER}
{SPACEBAR}modi{SPACEBAR}project{SPACEBAR}sanad{ENT ER}

و این ماکرو رو ذخیره پیش فرض می کنم.
حالا هر وقت وارد فاکس شدم و خواستم با این پروژه کار کنم اول f9 می زنم تا دستورات بالا اجرا بشه و هم پروژه هم باز بشه.

rezakhj
سه شنبه 10 مرداد 1385, 13:39 عصر
ببخشید دیتا بیس جزو فایل داخلی است یا خارجی و یا باید همراه فایل اجرائی معرفی شود ؟
اگر خارجی است و باید به همراه فایل خارجی باشد چگونه میتوان روی آن رمز گذاشت تا کسی دیتا بیس را باز نکند؟

mehran_337
سه شنبه 10 مرداد 1385, 13:41 عصر
دیتابیش فایل خارجی است چون اگر داخل برنامه شود دیگر قابل ویرایش نخواهد بود.
اما درباره رمزگزاری دیتابیس فاکس چیزی نمی دونم اما اگه بانک sql باشه یا با اکسس طراحی شده باشه قابل رمز گزاری هست.

rezakhj
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 07:30 صبح
باز هم تشکر آقا مهران
میخواستم بدونم آیا دیتا بیس به همان شکل اولیه انتقال می یابد یا خیر ؟ منظورم اینست که با کلیک روی نام آن اطلاعات دیتابیس نمایش داده میشود یا نه ساختار اجرائی به خود میگیرد؟
چون اگر به برنامه اجرائی دفتر تلفن رایگان آقای rezamim که در همین فروم هست نگاه بفرمائید و برنامه بسیار خوبی هم هست و ایده جالبی در برنامه نویسی برایم بود زمانی که نصب میکنیم هیچ دیتابیس یا جدول اطلاعاتی دیده نمیشود البته در مسیر برنامه .

mehran_337
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 08:40 صبح
چنین چیزی غیر ممکن است . چون جداول به همان صورت باید در برنامه قرار بگیرد یعنی شما می توانید جوادل یک برنامه را به راحتی کپی کرده و در سیستم دیگری باز کنید.
خیر شکل اجرایی نمی گیرد. بلکه می توان در پوشه ای جداگانه قرار داد من همیشه در مسیر برنامه شاخه ای با نام Dbase دارم و بانک اطلاعاتی و جداولم را در آن قرار می دهم.
البته یک راه دیگه هم برای پنهان سازی جداول است که البته توصیه نمی کنم چون باید دقت بالایی صورت گیرد و ان اینکه جداول را تغییر نام داده ( البته تغییر پسوند) تا کاربر متوجه نشود و آن را باز نکند و در ابتدای هر برنامه به نام اصلی برگردانده شود و در هنگام خروج مجددا به نام بدلی تبدیل شود.
بخش بانک اطلاعاتی کتاب مرجع فاکس را مطالعه کن

rezakhj
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 08:49 صبح
آقا مهران:
ببخشید اگر دیتابیس بازشود تکلیف امنیت داده ها چه میشود ؟
مثل فاکس تحت داس میشه و هرکسی که یک ذره فاکس بلد باشه میتونه جدولها را باز کنه و هرچه دلش خواست وارد کنه ولی در ویژوال چون بحث دیتابیس مطرح است و پایگاه داده گفته میشود نباید پایگاه داده بسادگی قابل ویرایش باشد . باید یک راه حلی داشته باشد و کسی نتواند دیتابیس را ویرایش کند .

mehran_337
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 09:25 صبح
ببینید اینطور نباید نگاه کرد
اگر یه کسی یه ذره فاکس بلد باشه برنامه های کوچک می نویسد . اگر یه ذره شبکه بلد باشد به شبکه نفوذ میکنه و همینطور برو تا آخر. هر کاری بکنی باز هم طرف اگه یه ذره با هوش باشه می تونه دستتو بخونه . پس اگه کسی واقعا اراده کنه که اطلاعاتت را باز کنه خلاصه یه راهی پیدا می کنه.
بقول اقای حیدری کیا اگه دیتابیس متعارفی داشته باشه حتی اگه سورس برنامه ات را هم به کسی بدی هیچ کاری نمی تونه انجام بده.
البته وقتی نتایجم کامل شد یه بخشی درباره متعارف سازی بانک اطلاعاتی باز می کنم و مراحل کار و کامل شرح می دم

rezakhj
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 10:38 صبح
آقا مهران عزیز ممنون از پاسخ شما ولی با اجازه شما صلاح دیدم اگر بحث امنیت پایگاه داده را در یک گفتگوی تازه شروع کنیم بهتر است تا دوستان دیگری هم که در زمینه دیتابیس اطلاعاتی دارند وارد بحث شوند .

rezaTavak
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 11:27 صبح
برای درست کردن setup از نرم افزار چگونه باید عمل کرد؟
- چه فایلهائی نیاز است برداشته شود ؟
- چگونه میتوان جدولهای دارای رکورد را بهمراه نرم افزار انتقال داد ؟
- از چه نرم افزاری برای setup درست کردن استفاده کنیم بهتر است ؟

لطفا کمک کنید
فایلهای زمان اجر را توی یک تاپیک گفته ام vfp9r.dll, vfp9renu.dll, vfp9enu.dll ,gdiplus.dll. msvcr71.dll

برای عربی و فارسی زبانان vbame.dll

برای استفاده از کنترلهای اضافی mscomctl.ocx

جداول رکورد را در همان مسیر برنامه قرار بده یا از دستور set defa to استفاده کن

این بسته به شما دارد من از InstallShield استفاده میکنم که عمومی تر است حتی شما با زیپ کردن و باز کردن هم می توانید اینکار را انجام دهید و همه کارها را در فاکس به اتمام برسانید.

kia1349
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 15:25 عصر
آقای rezakhj حتی اگر کسی بخواد میتونه دیتابیس اکسس رو هم که پسورد میگیره باز کنه
فکر نکنم باز کردن دیتابیسی که به اصطلاح امنیت داره خیلی کار سختی باشه .دانش اضافی هم نمیخواد .برنامه های زیادی هست که به راحتی اینکارهارو انجام میده
ولی به فرمایش جنابعالی و آقا مهران بررسی موضوع و بحث روی امنیت بیشتر میتونه گزینه خوبی باشه

kia1349
شنبه 14 مرداد 1385, 05:58 صبح
اینو حتما ببینید
http://www.p30world.com/archives/005317.php#comments

frahimi
شنبه 06 آبان 1385, 12:59 عصر
با سلام
من در ویژوال فاکس پرو 9 فایل اجرائی exe را بدون error ساختم ولی بدون هیچ پیغام خطا اجرا نمیشود لطفا راهنمائی بفرمائید متشکرم

mehran_337
شنبه 06 آبان 1385, 14:28 عصر
با سلام و عرض خوش آمد گویی.
شما باید در فایل main.prg که شروه کننده برنامه می باشد پس از دستور
< do form <FormName از دستور read event استفاده کنید.
در ضمن تاپیک مناسب تری برای این عنوان نیز وجو دارد. به دلیل جلوگیری از پراکندگی مطالب هر موضوعی در عنوان خودش مطرح کنید بهتر است.
امید وارم مشکلتان حل بشود

mpg_of_shb
دوشنبه 22 آبان 1385, 12:45 عصر
سلام
برای رمز روی باتکهای فاکس می تونی کاراکتر اول جدول رو با یک کاراکتر دیگه عوض کنی
اینطوری دیگه فاکس اونو نمی شناسه و برای استفاده دوباره مثل اولش کنی البته با دستورات fopen , fclose , ...

rezaTavak
دوشنبه 22 آبان 1385, 13:30 عصر
این فقط برای یک کاربر و بدون شبکه درست کار میکنه و در غیر اینصورت نه!

عبدالمنان
جمعه 24 تیر 1390, 15:33 عصر
با سلام من در setup نرم افزار آموزشی با Authoware مشکل دارم تمام مراحل اینستال شیلد12 طی میکنم در آخر می بینم setup درست شده ولی نرم افزار نصب نشده کار نمی کنه؟