ورود

View Full Version : خارج شدن از برنامه

kavakeb
جمعه 15 خرداد 1394, 18:33 عصر
با سلام خدمت دوستان
من یه برنامه اندروید دارم میسازم.که یه مشکل داره. این برنامه شامل دوتا اکتیویتیه یه اکتیویتی اصلی ویه اکتیویتی دوم.توی اکتیویتی اول یه دکمه برای رفتن به اکتیویتی دوم .ودر اکتیویتی دوم نیز یه دکمه برای رفتن به اکتیویتی اول هست.
حالا اگر من چندبار از اکتیویتی اول برم به اکتیویتی دوم.وبالعکس.هربار اکتیویتی رو از نو میسازه (onresumeنمیشه)و ،وقتی میخوام از برنامه خارج بشم همه ی اون چندباری که بین اکتیویتی هل سوییچ کردم رو برمیگرده عقب بعد از برنامه خارج میشه.
برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟

morahimi
جمعه 15 خرداد 1394, 19:47 عصر
یه دکمه برای خروج بذار و تو تابع اون کد زیر رو ;()finish

JYasProgramer
شنبه 16 خرداد 1394, 08:38 صبح
بعد از startActivity در کدت تووی هر Activity یه finish بزار

mehdi mah
یک شنبه 24 خرداد 1394, 02:04 صبح
اقا منم همین مشکل رو دارم وقتی هم تابع فنیش رو فراخونی میکنم داده هایی که باید بمونمم نیست میشن

tux-world
یک شنبه 24 خرداد 1394, 08:19 صبح
با سلام خدمت دوستان
من یه برنامه اندروید دارم میسازم.که یه مشکل داره. این برنامه شامل دوتا اکتیویتیه یه اکتیویتی اصلی ویه اکتیویتی دوم.توی اکتیویتی اول یه دکمه برای رفتن به اکتیویتی دوم .ودر اکتیویتی دوم نیز یه دکمه برای رفتن به اکتیویتی اول هست.
حالا اگر من چندبار از اکتیویتی اول برم به اکتیویتی دوم.وبالعکس.هربار اکتیویتی رو از نو میسازه (onresumeنمیشه)و ،وقتی میخوام از برنامه خارج بشم همه ی اون چندباری که بین اکتیویتی هل سوییچ کردم رو برمیگرده عقب بعد از برنامه خارج میشه.
برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟

تحقیق، مطالعه شرط اول کدنویسی هستش که دوستان رعایت نمیکنن.
شما اشتباه دارید میکنید این مشکل اندروید نیست. وقتی که شما دارید back رو میزنید مسلما برمیگرده به قبلی. میتونی از no- history تو منیفست استفاده کنی ولی این بار نمیتونی با بک زدن برگردی به قبلی. بزنی کلن خارج میشه از برنامت