PDA

View Full Version : سوال جاواسکریپت یا ای اس پی

mohammad_64+1
سه شنبه 10 مرداد 1385, 10:58 صبح
سلام
من یه Drop Down باکس دارم و میخوام توی اون value اولیش بتونم با کد text هم بنویسم . یا به شکل دیگه هم بتونم از تو Drop Down انتخاب کنم و هم اگر گزینه من تو Drop Down نبود بتونم بنویسم .
نمونه اون تو برنامه Word قسمت انتخاب فونت هستش و من میخوام اینرو تو ASP قرار بدم و ارسال کنم به یه دیتابیس و فکر کردم با Javascript بشه این کارو کرد .
خیلی ممنون اگه زودتر بتونید کمکم کنید دوستان . :متفکر:

pooyanm
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 12:12 عصر
این مورد قبلا هم در همین بخش پرسیده شده و به طوری که قبلا گفته شده امکان ویرایش در اکثر کمپوننتها نظیر span, Div و... وجود داره ولی combobox این امکان را نداره! من دو راه برای اینکار پیشنهاد می کنم:

1. قرار دادن یک فیلدمتنی disabled در کنار combobox که با انتخاب گزینه ای مانند "سایر موارد" از Combobox این فیلد فعال شود که این روش در پروژه های زیادی استفاده شده است و روش پذیرفته شده ای است.

2. در صورتی که نیاز شدیدی به امکان ویرایش در این کامپوننت دارید و در html, css و js مهارت کافی دارید یک کد <span contentEditable="true"> را با عملکردهای شبیه Combobox طراحی کنید و هزار خط کد بنویسید! در نهایت میشه شبیه این تصویر ضمیمه(که اتفاقا پیاده سازی Word در مرورگره یا همون wysiwyg editor). اما در عوض این همه زحمت علاوه بر editable بودن شما میتونی به هر یک از گزینه ها style و format مناسب را بدی.

ولی اگر دنبال دردسر نیستی به همون روش اول اکتفا کن چون امکان انتخاب چندگزینه همزمان را هم به این شکل فراهم می کنه:

<select multiple="true">
<option value="v1">value1</option>
<option value="v2" selected="true">value2</option>
<option value="v3">value3</option>
<option value="v4">value4</option>
<option value="v5">value5</option>
</select>

mohammad_64+1
شنبه 14 مرداد 1385, 13:24 عصر
با تشکر از آقا پویانم .
آقا این پیوست کوچک رو که قرار دادی ، کد این پیوست رو داری . یعنی این دقیقا همون چیزی هستش که من میخوام . متوجه صحبت‌هات شدم و اون کد JavaScript رو دارم ولی کد اون پیوست رو میخوام .
با تشکر مجدد . محمد

pooyanm
یک شنبه 15 مرداد 1385, 06:59 صبح
این تصویر مربوط به ویرایشگری می شه که از http://www.fckeditor.net قابل دریافته ولی حجم اون 1MB فشرده است! و طوری که من دیدم کدهای بسیار پیچیده‌ای داره پس احتمالش کمه که بشه به راحتی از این حجم کد یک تکه را جدا کرد. خودتون اگر خواستید یک بررسی کنید.

mohammad_64+1
یک شنبه 15 مرداد 1385, 09:50 صبح
آقا پویانم دست شما Thank you ! خیلی ممنون .