ورود

View Full Version : نظرخواهی در مورد طراحی وب من

marasiali
یک شنبه 17 خرداد 1394, 19:51 عصر
قبل از دیدن لطفا توجه کنید که من 15 سالمه و هیچ کلاسی نرفتم و همه آموزشم از طریق اینترنته.درضمن دومین کارم هم هست و کار اولم به حدی افتضاح بودم که اصلا نمیشد اسم طراحی روش گذاشت.به همین دلیل لطفا کسایی نظر بدن که کمک کنن کارم بهتر شه و کسایی که فقط ادعاشون میشه و میخوان مسخره کنن و برن از اول نیان.
درضمن صفحات فرعی"تبادل بنر با ما" و "درباره ما" که تو منوی بالای صفحه هست رو هم حتما ببینین.اینم نشونی وبم:
http://only-fun.ir (http://only-fun.ir/)

درضمن اول میخواستم ریسپانسیو باشه اما به علت سختیش و محدودیت هاش(اونم تو وبلاگ)وسنگین شدن وب و مهارت پایینم تو ریسپانسیو کردن بیخیالش شدم.

stackprogramer
یک شنبه 17 خرداد 1394, 20:00 عصر
سلام اولا خسته باشی به خاطر تلاشی که کردی،به نظر من(نظر شخصی)نگاه کردن بهش چشم را اذیت می ده و کاربر زیاد داخل سایت نمی تونه بمونه،باید روی رنگ بندی و سی اس اسش بیشتر کار کرد:چشمک:

marasiali
یک شنبه 17 خرداد 1394, 20:05 عصر
سلام اولا خسته باشی به خاطر تلاشی که کردی،به نظر من(نظر شخصی)نگاه کردن بهش چشم را اذیت می ده و کاربر زیاد داخل سایت نمی تونه بمونه،باید روی رنگ بندی و سی اس اسش بیشتر کار کرد:چشمک:

سلام ببخشید منظورتون چیه که اذیت میکنه؟رنگ تند که استفاده نشده و رنگ ها روشن و ساده ان که کاربر خسته نشه.

درضمن صفحات داخلی چطوربود؟(تبادل بنر با ما و درباره ما)

afshinz
یک شنبه 17 خرداد 1394, 20:56 عصر
سلام. برای کار دومت خیلی خوبه.
فقط این چنتا چیز رو اصلاح کنی فک کنم بهتر بشه. هدر سایت(فیلد سرچ، با ما فقط تفریح کنید، نسخه جدید)، خیلی شلختس و ظاهر مناسبی نداره. سعی کن باکس هات از نظر عرضی یک اندازه باشن چون نظم خاصی پیدا میکنه قالب و ظاهرش بهتر میشه.مثلا عرض بازدید وب و لینکای زیرش رو هم اندازه کن، یا اندازه مطالب رو با اندازه باکس تبلیغات بالای قالب هم اندازه کن. رنگ سبز لیستا خیلی تو ذوق میزنه، بهتره از رنگ مناسب تری استفاده کنی. و اینکه رنگ سفید و سیاه با هم چشم رو اذیت میکنه.(منوی سایت)
اما در کل برای کار دوم خیلی پیشرفت خوبی داشتی، سعی کن در مورد ریسپانسیو کردن قالبها هم بیشتر مطالعه داشته باشی تا کار سوم ریسپانسیو باشه. موفق باشی

stackprogramer
یک شنبه 17 خرداد 1394, 21:00 عصر
اولا گفتم به نظر من ،اینطوره،مثلا قالب
http://demo.joomshaper.com/2012/neo/?direction=ltr
یک نگاه بیاندازین ،چشم نواز تر نیست؟رنگ ها باید متناسب باشه خیلی مات است،خود منو ها یکم رنگ بندی اش نامناسبه،ولی سمت چپ فناوری داستان به نظرم خوبه
بازم سمت چپ اون سبز پررنگ به نظرم خوب نیست

marasiali
یک شنبه 17 خرداد 1394, 21:21 عصر
هدر سایت(فیلد سرچ، با ما فقط تفریح کنید، نسخه جدید)، خیلی شلختس و ظاهر مناسبی نداره.
سلام بله قبول دارم ولی اگه اینجوری نمیکردم زیادی فضا خالی توش ایجاد میشد زشت میشد.

عرض بازدید وب و لینکای زیرش رو هم اندازه کن
OK

اندازه مطالب رو با اندازه باکس تبلیغات بالای قالب هم اندازه کن
این یکی دیگه دست من نبود چون تبلیغات که سایز ثابتی دارن نمیتونن عوض شد پستا هم واسه اینکه تو مانیتورهای مختلف فضا رو کامل بگیرن از درصد استفاده کردم پس نمیشد با هم هماهنگ باشن.

رنگ سبز لیستا خیلی تو ذوق میزنه، بهتره از رنگ مناسب تری استفاده کنی

بازم سمت چپ اون سبز پررنگ به نظرم خوب نیست
رنگ دیگه که تناسب داشته باشه پیدا نکردم آخه تم اصلیش سیاه و سفید و سبز بود اگه خاکستری اضافه میکردم دیگه خیلی دلگیر میشد.رنگ دیگه هم که وبو جلف میکرد.

و اینکه رنگ سفید و سیاه با هم چشم رو اذیت میکنه.(منوی سایت)
میشه رنگ پیشنهادیتونو اعلام کنین آخه از سیاه و سفید ساده تر که نداریم اگه این چشمو اذیت کنه دیگه پس چی استفاده کنیم؟درضمن طرحم با الهام از یاس دی ال (http://www.yasdl.com/) طراحی کردم.(هرجور جمله بندی به ذهنم رسید به نظرم طعنه داشت دیگه جمله درست به ذهنم نرسید سوءتفاهم نشه)

سعی کن در مورد ریسپانسیو کردن قالبها هم بیشتر مطالعه داشته باشی تا کار سوم ریسپانسیو باشه.
آخه ریسپانسیو وبو سنگین میکنه درضمن اگه ریسپانسیو خوبه چرا گوگل ریسپانسیو نیس و واسه گوشی نسخه جدا داره؟درضمن محدودیتا خیلی بدی به وجود میاره آدم باید از صد تا چیز بزنه.

اولا گفتم به نظر من ،اینطوره،مثلا قالب
http://demo.joomshaper.com/2012/neo/?direction=ltr
یک نگاه بیاندازین ،چشم نواز تر نیست؟رنگ ها باید متناسب باشه خیلی مات است،خود منو ها یکم رنگ بندی اش نامناسبه
من که اینو درک نکردم تقریبا که مثل وب منه رنگ بندیش

راستی چرا هیچ کس درباره صفحات فرعی چیزی نمیگه؟

afshinz
یک شنبه 17 خرداد 1394, 21:30 عصر
برای هدر بالای سایت میتونی به جای گذاشتن 4تا باکس تبلیغات پایین هدر، خود هدر رو به 2بخش تقسیم کنی(یه بخش برای 2تا جای تبلیغات و یه بخش هم برای بخش سرچ و اون دوتا باکس دیگه و لوگو و 4 تا جای تبلیغات رو حذف کنی)، ایشالا یکم دیگه کار کنی مشکلات برطرف میشن. برای رنگ سیاه منو، بهتره یه رنگی مایل به سیاه انتخاب کنی مثلا رنگ هدر بالایی همون سایتی که لینک دادید مناسب هستش، البته وقتی که به پایین اسکرول میشه رنگش عوض بشه.دقت کرده باشید یاس دی ال هم همین کار رو کرده
طراحی ریسپانسیو هم قالب رو سنگین نمیکنه چون اگه استاندارد کد بزنید با 3کیلوبایت کد سی اس اس یا کمتر قالب کاملا ریسپانسیو میشه.
موفق باشید

marasiali
یک شنبه 17 خرداد 1394, 21:56 عصر
برای هدر بالای سایت میتونی به جای گذاشتن 4تا باکس تبلیغات پایین هدر، خود هدر رو به 2بخش تقسیم کنی(یه بخش برای 2تا جای تبلیغات و یه بخش هم برای بخش سرچ و اون دوتا باکس دیگه و لوگو و 4 تا جای تبلیغات رو حذف کنی)
به نظرم طرح خیلی خوبی دادین ولی ارزش هدر بالاتر از این نیس که تبلیغ توش باشه؟به نظرم هدری که تبلیغ توش باشه کاربرو دلزده میکنه که اینجا وبیه که تبلیغ ولش نمیکنه و به اندازه پاپ آپ براش آزار دهنده اس

برای رنگ سیاه منو، بهتره یه رنگی مایل به سیاه انتخاب کنی مثلا رنگ هدر بالایی همون سایتی که لینک دادید مناسب هستش
رنگش که سیاه نیس مایل به سیاهه تقریبا هم همون رنگیه که یاس دی ال داره

البته وقتی که به پایین اسکرول میشه رنگش عوض بشه.
OK

طراحی ریسپانسیو هم قالب رو سنگین نمیکنه چون اگه استاندارد کد بزنید با 3کیلوبایت کد سی اس اس یا کمتر قالب کاملا ریسپانسیو میشه.
کلا از نظر من طراحی ریسپانسیو غیراصولیه چون نمایشگرا انواع و اقسام سایزارو دارن مسخره اس واسه هرکدومشون تک تک یه کد بنویسیم.اون موقع که سعی کردم با مدیااسکرین واسه سایزا مختلف کار کنم تازه فهمیدم چه عذابی داره و ولش کردم.

afshinz
دوشنبه 18 خرداد 1394, 06:06 صبح
فک نکنم به این زودی بتونید تبلیغی بگیرید که برای کاربراتون آزار دهنده باشه.به نظرم هیچ چیز از یه قالب بی نظم آزار دهنده تر نیست.
طراحی ریسپانسیو غیر اصولیه؟!! یعنی شما طراحی ریسپانسیو رو رد میکنی؟!
دلیل اینکه شما نتونستید اینکه که اصولی کد نزدین وگر نه برای ریسپانسیو کردن اون قالب چون سادس فقط به 2تا میدیا اسکرین نیاز دارین و این ذهنیتتون اشتباهه.
در مورد max-width در طراحی ریسپانسیو مطالعه کنید یا چنتا فیلم آموزشی در این مورد ببینید خودتون متوجه میشید.

marasiali
دوشنبه 18 خرداد 1394, 10:29 صبح
فک نکنم به این زودی بتونید تبلیغی بگیرید که برای کاربراتون آزار دهنده باشه.
به نظرم نوع تبلیغ مهم نیس هر تبلیغی که پاش به هدر باز شه آزار دهنده اس

به نظرم هیچ چیز از یه قالب بی نظم آزار دهنده تر نیست.
موافق

طراحی ریسپانسیو غیر اصولیه؟!! یعنی شما طراحی ریسپانسیو رو رد میکنی؟!
دلیل اینکه شما نتونستید اینکه که اصولی کد نزدین وگر نه برای ریسپانسیو کردن اون قالب چون سادس فقط به 2تا میدیا اسکرین نیاز دارین و این ذهنیتتون اشتباهه.
من به خاطر سختیش نمیگم غیراصولیه به خاطر این میگم که انواع و اقسام سایز مانیتور داریم یعنی برای هر کدوم یکی بزنیم؟البته درحالتی که خیلی ریسپانسیو باشه و بخوایم دقیق دقیق تو همه مانیتورا عالی نشون بده و مثلا ده تا مدیا اسکرین استفاده شه وگرنه اگه ریسپانسیو معمولی باشه و فقط دوتا یا سه تا مدیااسکرین اضافه شه خیلی هم عالیه.
البته حالا واسه این قالب نه ولی خیلی جاها محدودیت ایجاد میکنه.
با این حال من خودم موندم چه شکلیه همه میگن گوگل طراحی ریسپانسیو یکی از ملاکای رتبه بندیشه بعد خودش ریسپانسیو نیس

دانیال دزفولی
دوشنبه 18 خرداد 1394, 10:42 صبح
اومدی ریپ بزنی نتونستی D:

afshinz
دوشنبه 18 خرداد 1394, 11:25 صبح
حالا 10 تا میدیا اسرین هم نوشتید.اگه وارد باشی کمتر از 1ساعت وقتت رو نمیگیره.
گوگل هم سیاست های خاص خودش رو داره که برای هر کسی قابل درک نیست.

ABZiko
دوشنبه 18 خرداد 1394, 11:27 صبح
نمی خوام مسخره کنم چون از این اینطور آدم ها خوشم نمی آد ولی بدون وقتی کاری رو داری انجام می دی برای خودت و آیندته و فکر نکنم نیازی باشه که یک جورایی منت بزاری بگی من 15 سالمه و از اینترنت یاد گرفتم (خیلی از دوستانی که اینجا فعالیت می کنن زیر 18 سال هستن، دیگه HTML و CSS چیزی نیست که خیلی آدم بخواد براش قمپوز در بیاره) و از این حرفا، یک جوری می گی از اینترنت برنامه نویسی یاد گرفتم که انگار برنامه نویسی فضاپیما شاتل رو یاد گرفتی، خب این که CSS و HTML هست و چهار تا تگ باز و بسته می شه ... خیلی از دوستان از جمله خودم اول یکم از اینترنت یاد گرفتیم و بعدش رفتیم سراغ کلاس و این اینطور چیز ها، اگر بخوای اینطوری فکر کنی شما در آینده کلاسی برای Ajax نمی بینی، باید خودت یادش بگیری، کلاسی برای WordPress به صورت کامل و تخصصی خیلی کم پیدا می کنی، پس باید خودت یاد بگیری، کلاس bootstrap ، LESS و ... ، این ها رو باید خودت یاد بگیری ، به نظرم اول طرز تفکرت رو درست کن بعدش به کارت ادامه بده چون اینطوری خیلی پیشرقت نمی کنی ...

صرفا یک انتقاد بود، امیدوارم ناراحت نشده باشی ...

دانیال دزفولی
دوشنبه 18 خرداد 1394, 13:22 عصر
منم 17 سالمه :خجالت: از اینترنت یاد گرفتم :لبخند:

والا دو سال پیش دوجلسه رفتم کلاس پشیمون شدم

موندم خونه دیدم بهتر میرم جلو D: این همه یاداشت ... هم نمیخواد بنویسم

یه طراح خوب به % اندازه نمیده

footer , header ت هم که کلا تو هوان

دوباره از اول تم بزن

***BiDaK***
دوشنبه 18 خرداد 1394, 14:34 عصر
خیلی خوبه.اینکه خودت رفتی دنبالش یک امتیاز مثبته.
تلاشتو بیشتر کن و طرح های بیشتری هم نگاه کن و هم پیاده سازی کن. قطعا رفته رفته و گذر زمان خیلی طرحات پخته تر و بهتر میشه.
واسه شروع عالیه.
تمام طرح هایی که میزنیو نگه دار و در مرور زمان به طرح های قدیم تا جدیدت نگاه کن. متوجه تغییرات میشی.

marasiali
دوشنبه 18 خرداد 1394, 23:54 عصر
اومدی ریپ بزنی نتونستی
ریپ چیه از مدلش خوشم اومد ولی دیگه دنبال کپی پیست کامل که نرفتم.درضمن وب تو این سبک کم نداریم دلیل نمیشه هرکی این سبک زد خواسته باشه از یاس دی ال ریپ بزنه.

نمی خوام مسخره کنم چون از این اینطور آدم ها خوشم نمی آد ولی بدون وقتی کاری رو داری انجام می دی برای خودت و آیندته و فکر نکنم نیازی باشه که یک جورایی منت بزاری بگی من 15 سالمه و از اینترنت یاد گرفتم (خیلی از دوستانی که اینجا فعالیت می کنن زیر 18 سال هستن، دیگه HTML و CSS چیزی نیست که خیلی آدم بخواد براش قمپوز در بیاره) و از این حرفا، یک جوری می گی از اینترنت برنامه نویسی یاد گرفتم که انگار برنامه نویسی فضاپیما شاتل رو یاد گرفتی، خب این که CSS و HTML هست و چهار تا تگ باز و بسته می شه ... خیلی از دوستان از جمله خودم اول یکم از اینترنت یاد گرفتیم و بعدش رفتیم سراغ کلاس و این اینطور چیز ها، اگر بخوای اینطوری فکر کنی شما در آینده کلاسی برای Ajax نمی بینی، باید خودت یادش بگیری، کلاسی برای WordPress به صورت کامل و تخصصی خیلی کم پیدا می کنی، پس باید خودت یاد بگیری، کلاس bootstrap ، LESS و ... ، این ها رو باید خودت یاد بگیری ، به نظرم اول طرز تفکرت رو درست کن بعدش به کارت ادامه بده چون اینطوری خیلی پیشرقت نمی کنی ...

صرفا یک انتقاد بود، امیدوارم ناراحت نشده باشی ...

به نظر سوءتفاهم شده منظورم این بود که خیلی ها واقعا افراد با تجربه ای هستن و میان نظر بقیه رو میپرسن میخواستم بگم که من تازه اول کارمه و تازه کارم و مثل یه طراح حرفه ای بهم نگاه نکنن که بعد مثل بعضی تاپیکا که دیدم همه بریزن بگن "به نظرم طراحی رو ولش کن تو هیچی حالیت نیس" و از اینجور حرفا میخواستم بگم مشکلاتمو بگن نه فقط تخریب

منم 17 سالمه :خجالت: از اینترنت یاد گرفتم :لبخند:

والا دو سال پیش دوجلسه رفتم کلاس پشیمون شدم

موندم خونه دیدم بهتر میرم جلو D: این همه یاداشت ... هم نمیخواد بنویسم
والا من خودم هم موندم برم کلاس یا نه
آخه چون کل کامپیوترو پراکنده یاد گرفتم شاید یه چیز تخصصی رو بدونم و چیزای خیلی ساده ایو ندونم در ضمن قیمتا هم پایین نیس میریم یه وقت همش ضرره

یه طراح خوب به % اندازه نمیده
من درست نگرفتم.مگه درصد چه اشکالی داره؟مانیتور ها که انواع و اقسام سایز رو دارن اگه به پیکسل همشو بنویسم تو مانیتورای مختلف زیاد با هم هماهنگ نیستن و تو یه جا خیلی کوچیک میشه یه جا خیلی بزرگ مخصوصا وقتی از float استفاده شه و واسه ساید مثلا float:left و واسه مطالب float:right بدیم امکانش هست بین مطالب و ساید بار فاصله زیاد شه درضمن همه که اینجا دارن میگن ریسپانسیو کار کنم.نصف ریسپانسیو تا جایی که من میدونم(شاید اشتباه باشه)درصده که

footer , header ت هم که کلا تو هوان
منظورت از تو هوان چیه؟

دوباره از اول تم بزن
این فکرمیکنم از همون نظرا تخریب کننده اس خب عزیز اینجوری که شما میگی یعنی کار من حتی یه نقطه مثبتم نداشت؟؟؟

خیلی خوبه.اینکه خودت رفتی دنبالش یک امتیاز مثبته.
تلاشتو بیشتر کن و طرح های بیشتری هم نگاه کن و هم پیاده سازی کن. قطعا رفته رفته و گذر زمان خیلی طرحات پخته تر و بهتر میشه.
واسه شروع عالیه.
تمام طرح هایی که میزنیو نگه دار و در مرور زمان به طرح های قدیم تا جدیدت نگاه کن. متوجه تغییرات میشی.

ممنون از نظرتون همینکارو دارم میکنم فکرکنم اگه قالب قبلیمو بخوام با همین که بازم پر اشکاله مقایسه کنم اصلا نمیشه گفت بهش قالب.(پستاش آروم آروم داشت میرفت تو دیوارو کج میشد:لبخند:)

حالا 10 تا میدیا اسرین هم نوشتید.اگه وارد باشی کمتر از 1ساعت وقتت رو نمیگیره.
قبلش که گفتم وقت و سختیشو نمیگم.اینو میگم که هرروز مانیتور جدید و سایزا جدید داره میاد یعنی همش باید یه مدیا اسکرین جدید اضافه کرد.

گوگل هم سیاست های خاص خودش رو داره که برای هر کسی قابل درک نیست.
آره والا کلا یه ملتو گذاشته سرکار

afshinz
سه شنبه 19 خرداد 1394, 01:25 صبح
قبلش که گفتم وقت و سختیشو نمیگم.اینو میگم که هرروز مانیتور جدید و سایزا جدید داره میاد یعنی همش باید یه مدیا اسکرین جدید اضافه کرد.

در سخت ترین حالت و سخت ترین قالب یه فایل 3کیلوبایتی و 5-10 تا میدیا کوئری لازم میشه و دیگه نیازی نیست برای هر مانیتوری که میاد یه میدیا کوئری جدید تعریف کنی! چون کار نکردی درک درستی نداری اینجوری فکر میکنی. رو چیزی که فکر میکنی درسته پافشاری نکن چون باعث میشه تو پیشرفتت کند پیش بری

من درست نگرفتم.مگه درصد چه اشکالی داره؟مانیتور ها که انواع و اقسام سایز رو دارن اگه به پیکسل همشو بنویسم تو مانیتورای مختلف زیاد با هم هماهنگ نیستن و تو یه جا خیلی کوچیک میشه یه جا خیلی بزرگ مخصوصا وقتی از float استفاده شه و واسه ساید مثلا float:left و واسه مطالب float:right بدیم امکانش هست بین مطالب و ساید بار فاصله زیاد شه درضمن همه که اینجا دارن میگن ریسپانسیو کار کنم.نصف ریسپانسیو تا جایی که من میدونم(شاید اشتباه باشه)درصده که

تو 10 درصد موارد درصد میتونه استفاده بشه و نتیجه ی خوبی داره. تو طراحی وب ریسپانسیو از max-width استفاده میشه. نه از درصد.

منظورت از تو هوان چیه؟

منظورش اینه که بی نهایت بی نظم و شلختن و کلا header و footer به حساب نمیان و بهتره یه فکری به حالش بکنی

marasiali
سه شنبه 19 خرداد 1394, 05:21 صبح
در سخت ترین حالت و سخت ترین قالب یه فایل 3کیلوبایتی و 5-10 تا میدیا کوئری لازم میشه و دیگه نیازی نیست برای هر مانیتوری که میاد یه میدیا کوئری جدید تعریف کنی! چون کار نکردی درک درستی نداری اینجوری فکر میکنی. رو چیزی که فکر میکنی درسته پافشاری نکن چون باعث میشه تو پیشرفتت کند پیش بری
اوکی ان شا الله میرم درست و اصولی یاد میگیرم حل میشه ممنون از پاسختون

تو 10 درصد موارد درصد میتونه استفاده بشه و نتیجه ی خوبی داره. تو طراحی وب ریسپانسیو از max-width استفاده میشه. نه از درصد.
آهان ولی یه سوال اگه درصد استفاده نمیشه چرا وبای ریسپانسیوو که آروم پنجره مرورگرو جمع میکنیم اونا آروم آروم کوچیک میشن؟با max-width که فکرنمی کنم بشه همچین کاری کرد البته زیاد ریسپانسیو کارنکردم شاید بشه ولی به نظرم منطقی ترین پاسخ واسه آروم کوچیک شدنشون درصده
درضمن چرا % غیراصولی میدونن؟میشه ضرر و مشکلاتشو بهم بگی(ممنون)

منظورش اینه که بی نهایت بی نظم و شلختن و کلا header و footer به حساب نمیان و بهتره یه فکری به حالش بکنی
هدر قبول مشکل فوترش رو میشه بشکافی؟اونقدر هم بی نظم نیستا

afshinz
سه شنبه 19 خرداد 1394, 10:42 صبح
همونطور که گفتم تو بعضی از طراحی ها درصد هم کارایی داره ولی 90 درصد موارد از max-width استفاده میکنن. دلیلش اینه که تو طراحی قالب نظم حرف اول رو میزنه و تو اکثر قالبا از یه بخشی حتی 5px هم از بخش دیگه کوچیک تر باشه، کل دیزاین رو زیر سوال میبره. max-width یعنی بیشترین عرض، یعنی در بزرگترین مانیتور اگه مثلا max-width: 1366px باشه، همون 1366px نشون میده و اگه مانیتور کوچیکتر از این مقدار بشه دقیقا مثل درصد خودش رو وقف میده، اما چون میتونی دقیقا بگی چند px ، کاربرد بیشتری داره.

ببین کلا تو طراحی همونطور که گفتم 5px اگه خطا بدی، و عنصرات بی نظم باشن، کاملا طراحی و کدنویسیت میره زیر سوال و زشت میشه. هدرت که واقعا فاجعس،چون مثل اینکه اومدی درست کارکنی و نتونستی و گفتی هرچه باد آباد! و همونطور ولش کردی.فوتر هم یه مقدار بهتره ولی باز همون بحث بی نظمی رو توش داره که بهتره درست بشه.
سعی کن بری یه مجموعه ی آموزشی پیدا کنی که این موارد رو یادبگیری، چون اگه اینطور نباشه کند پیش میری
موفق باشی

marasiali
سه شنبه 19 خرداد 1394, 11:20 صبح
همونطور که گفتم تو بعضی از طراحی ها درصد هم کارایی داره ولی 90 درصد موارد از max-width استفاده میکنن. دلیلش اینه که تو طراحی قالب نظم حرف اول رو میزنه و تو اکثر قالبا از یه بخشی حتی 5px هم از بخش دیگه کوچیک تر باشه، کل دیزاین رو زیر سوال میبره. max-width یعنی بیشترین عرض، یعنی در بزرگترین مانیتور اگه مثلا max-width: 1366px باشه، همون 1366px نشون میده و اگه مانیتور کوچیکتر از این مقدار بشه دقیقا مثل درصد خودش رو وقف میده، اما چون میتونی دقیقا بگی چند px ، کاربرد بیشتری داره.
ممنون از جوابتون وفق دادن اتوماتیک max-width رو نمیدونستم

ببین کلا تو طراحی همونطور که گفتم 5px اگه خطا بدی، و عنصرات بی نظم باشن، کاملا طراحی و کدنویسیت میره زیر سوال و زشت میشه. هدرت که واقعا فاجعس،چون مثل اینکه اومدی درست کارکنی و نتونستی و گفتی هرچه باد آباد!
آره کاملا قبول دارم حدود یک سال پیش هدر رو طراحی کردم و بعد به دلایلی مجبور شدم ولش کنم طراحی رو.فکرکنم اون موقع حتی فرق margin و padding رو هم نمیدونستم!(یعنی در این حد داغون)

فوتر هم یه مقدار بهتره ولی باز همون بحث بی نظمی رو توش داره که بهتره درست بشه.
فوتر رو دقیقا نمیگیرم که کجاش بی نظمه میشه همین چیزایی که من به کاربردمو یه طرح بدین که سبک قبلیم حفظ شه فقط نظم رعایت شه؟

سعی کن بری یه مجموعه ی آموزشی پیدا کنی که این موارد رو یادبگیری، چون اگه اینطور نباشه کند پیش میری
موفق باشی
آره باید پیدا کنم ولی مجموعه آموزشی خوب کم پیدا میشه یکیش که اسمشو نمیبرم رو به ما هدیه دادن 140 هزارتومن آموزش های ساده xp و چیزای پیشرفته php یا زبانهایی مثل c# رو آموزش میداد ولی اینقدر مزخرف بود که نگو.یه زن یا بعضی وقتا یه دختر بچه روش کتابی حرف میزد همزمان هم میگفت هم متن رو صفحه میومد بعد حتی واسه کارای ساده ای مثل بستن یه برنامه میگفت روی ضربدر بزنید تا برنامه ادامه پیدا کنه.
من واسه html رفتم سراغ نئو پرشیا که عالی بود واسه css هم یه سری فیلم آموزشی در حد ساده و اولیه از وب منحل شده ایران لرن دیدم که واقعا عالی آموزش داده بود شما چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟

r4hgozar
سه شنبه 19 خرداد 1394, 12:00 عصر
سلام.
من نظرات دوستان رو نخوندم. فقط نظر خودم رو می گم.
یک مقدار از نظر رنگ بندی سایتت بی روحه. زیاد رنگا رن نکردن خوبه اما باید رن بندی رو جوری انجام بدی که بیننده به راحتی بتونه بخش های مختلف رو از هم تفکیک کنه.
خواستی یایت رو ریسپاسیو کنی و مقداری هم تو این کار موفق بودی.
اما مفهوم ریسپانسیو کوچک کردن عناصر نیست. بعضی وقت ها بعضی چیزا نیاز نیست در اندازه کویک باشن. مثل تبلیغات. با نیازه جاشون تغییر کنه و یا نیازه بصورت کشویی و یا جود دیگه ای نمایش داده بشن.
موفق باشید

marasiali
سه شنبه 19 خرداد 1394, 12:41 عصر
سلام.
من نظرات دوستان رو نخوندم. فقط نظر خودم رو می گم.
یک مقدار از نظر رنگ بندی سایتت بی روحه. زیاد رنگا رن نکردن خوبه اما باید رن بندی رو جوری انجام بدی که بیننده به راحتی بتونه بخش های مختلف رو از هم تفکیک کنه.
خواستی یایت رو ریسپاسیو کنی و مقداری هم تو این کار موفق بودی.
اما مفهوم ریسپانسیو کوچک کردن عناصر نیست. بعضی وقت ها بعضی چیزا نیاز نیست در اندازه کویک باشن. مثل تبلیغات. با نیازه جاشون تغییر کنه و یا نیازه بصورت کشویی و یا جود دیگه ای نمایش داده بشن.
موفق باشید
ممنون از نظرتون کارکردن با رنگا واقعا سخته زیاد بشه جلف میشه کم بشه بی روح هرچند بعضی ها اینقدر حرفه ای اند که رنگاشون هر چه قدر هم زیاد باشه بلدن کنترلش کنن و عالی طراحی میکنن.
ریسپانسیو کامل قصدم نبود میخواستم فقط تو مانیتورای مختلف بد درنیاد زیاد تو فکر گوشی نبودم تو گوشی هم قابل تحمل باشه و اگه میخواستم ریسپانسیو کامل کارکنم قطعا حرف شما صحیح و متین بود و ساده ترین نمونش هم منو که معمولا تو طرح گوشی از بین میره و جاشو به یه علامت به شکل سه خط افقی میده.

afshinz
سه شنبه 19 خرداد 1394, 12:59 عصر
من همیشه دوره های ویژه این سایت رو پیشنهاد میدم. اما فروم سرچ کنی منابع آموزش برنامه نویسی، سایتای خوبی معرفی شدن که به نظرم این بهترینه link (http://www.7Learn.com/?aff=31929)