View Full Version : مبتدی: کد کردن یه بخش
majidmajid0098
دوشنبه 18 خرداد 1394, 12:46 عصر
سلام و خسته نباشید .
ببخشید برای کد کردن قسمتی مثلا cout یا system اینا بهترین کار کدومه؟
مثلا من برنامه رو که با ++notepad باز میکنم اون کلماتی که در cout اینا هستن رو میشه دید !
میخوام اینها هم کد بشن . راه ها چیست
با تشکر
pbm_soy
شنبه 23 خرداد 1394, 02:36 صبح
سلام و خسته نباشید .
ببخشید برای کد کردن قسمتی مثلا cout یا system اینا بهترین کار کدومه؟
مثلا من برنامه رو که با ++notepad باز میکنم اون کلماتی که در cout اینا هستن رو میشه دید !
میخوام اینها هم کد بشن . راه ها چیست
با تشکر
منظور شما از این سوال چیست؟ من چیزی ازش نفهمیدم!
چی را میخواهید کد کنید؟ سورس برنامه را؟!
یا پیامهایی که توسط دستور cout قرار است نمایش دهید را میخواهید کد کنید؟
در کل سوال شما نامفهوم است! سعی کنید سوال را دقیق مطرح کنید (مثال کامل بیارید) تا دوستان بتونند راهنمائی کنند
حدود 100 بار نوشته شما مشاهده شده فکر نمیکنید ایراد از نوشته شما باشد؟! بلاخره در این 100 بار مشاهده حداقل یکی پیدا میشد یک جوابی یا راهنمائی برای شما بنویسد!
majidmajid0098
دوشنبه 25 خرداد 1394, 19:57 عصر
سلام .
بنده گتم که مثلا من میخوام پیامی که توی cout میاد رو کد کنم !
یا مثلا دستور زیر رو کد کنم :
system("مثال یک کد :: example '");
#target
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 23:15 عصر
منظورتونو اینطور فهمیدم
وقتی اون دستورو میزنی داخل فایل اجرایی متنش میاد
خب چه ربطی به زبان داره ؟ همه همینه
شما برای امنیت میتونی ی چیزی کد کنی و ذخیره کنی در حین اجرا اونو رمز گشایی کنی و به عنوان پارامتر انتقال بدی به تابع system
مثلا اجرای برنامه زیر نام کاربری من را نشان میدهد ولی چیزی از آن در فایل ذخیره نشده (البته صرفا ی مثاله)
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
char* Temp = "$UbsHfu";
char Test[100] = {0};
int i = 0 ;
while(1)
{
if (Temp[i] == 0) break;
Test[i] = Temp[i] - 1;
i++;
}
cout << Test;
}
این راه حلی هست که برنامه نویس خودش انجام میدهد. یعنی شما متن مورد نظر رو ی طوری کد میکنی و اونو میذاری که تو فایل ذخیره بشه بعد در حین اجرا توسط الگوریتم اونو رمز گشایی میکنی و بعنوان پارامتر ازش استفاده میکنی . مثلا در اون مثال من همه حروف رو ی واحد اضافه کردمو ذخیره کردم در حین اجرا در موقع نیاز ی واحد کم کردم که متن اصلی بیاد
دقت کنین این روش هم آن چنان میتونه امن نباشه ، چرا که در حین اجرا این رمزگشایی انجام میشه و شما بالاخره باید با مثدار اصلی اون تابع رو فراخوانی کنین
راه حل دیگه ای که میشه گفت استفاده از Packer ها و محافظ های فایل اجرایی هستند
stackprogramer
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 00:08 صبح
ما دونوع زبان برنامه نویسی داریم زیک ،script language دوم زبان هایی که خروجی فایل اجرایی است،مثل c++،شما وقتی یک برنامه سی پلاس پلاس را خروجی اش را می سازی کسی دیگه نمی تونه به سورس شما دسترسی داشته باشه،ققط چیزی هایی که می بینه یک سری صفر و یک است(اسمبلی خودمون)،اما وقتی یک سایت با php منتشر می شه شما ممکنه سورستون همه استفاده و ادیت کنند برای جلوگیری از این اومدن سورس را کد(رمزنگاری) می کنند،وخواندن سورس غیر ممکن می شه،پس ما نیازی نداریم در سی پلاس پلاس کد کنیم،اگه داده نام کاربری بخوای استفاده کنی،باید عرض کنم چنین کارهایی را باید به دیتابیس ها سپرد،هم امنیت وسرعت را برای هم حفظ می کنند،دوم از جواب اقای
#target (http://barnamenevis.org/member.php?90771-target)
سپاسگذارم این روش یعنی باید خود کد و دیکد کنی،که پایه وابتدای روشی برای رمزنگاری ها برای تبادل داده در شبکه مثل( Advanced Encryption Standard (AES
در مورد سی پلاس پلاس به خاطر سختی فوق العاده اش دشمنانی داره،اما به خاطر قدرت اعجاب انگیزش دوستانی
pbm_soy
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 00:22 صبح
من اینطور فهمیدم که پیامها و خروجی های برنامه را میخواهید کد کنید!
اگه اینطور است پیامها را در فایل متنی ذخیره میکنید البته بصورت کد شده
حالا در برنامه هروقت میخواهید نمایش بدید متن کد شده پیام را از فایل بخوانید و آن را دیکد کنید و نمایش دهید
بنظر من این بهترین و منطقی ترین راه است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.