ورود

View Full Version : مهاجرت از 2000 به 2003 !!!

sm
سه شنبه 10 مرداد 1385, 18:30 عصر
سلام
من یه سرور 2000 دارم که برنامه دبیرخانه یه سازمانی روی آن نصبه
حالا وضعمون خوب شده و یه سرور زئون گرفتیم!! میخواستم چندتا سوال بپرسم منو راهنمایی کنین
ممنون (من اصلا تنظیمات شبکه رو نمیدونم)
1- آیا پیشنهاد میدین 2000 رو بیخیال شم و از 2003 استفاده کنم یا خیر؟
2- آیا راهی داره که تنظیمات مربوط به سرور فعلی رو به سرور جدید منتقل کرد؟
3- شنیدم که توی 2003 برای تعریف پسوردها محدودیتهایی هست و حداقل باید 6 کاراکتری باشند آیا درسته یا نه؟ و آیا میشه اونو تغییر داد ؟ چگونه؟
4- وقتی خواسته باشیم Domain رو روی سرور راه اندازی کنیم باید Active Directory رو نصب کنیم؟
روی سرور فعلی فقط باید Domain رو نصب کنیم...برنامه با دومین کار میکنه و تنظیمات خاص دیگه ای نداره...البته یسری تنظیمات هم روی کارت شبکه
میتونم خودم این تنظیمات رو انجام بدم یا اینکه باید یه نفر بیارم تااینکارا رو انجام بده... میخوام بدونم آیا برای فردی مثل من که تاکنون این تنظیمات رو انجام نداده کار سختی یا اینکه با استفاده از این بخش میتونم این کارها رو انجام بدم
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

mhjb
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 12:47 عصر
جواب دادن به این سوالات خیلی طول می‌کشه. اگه کسی جواب نداد تا سه -چهار ساعت دیگه سرم که خلوت شد جواب می‌دم. ولی فعلا این پاسح‌ها را داشته باش
1- بله
2- بله
3- خیر- بله - password policy
4- بله. منتهی یه خورده فرق می کنه

mhjb
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 16:02 عصر
سلام
1- آیا پیشنهاد میدین 2000 رو بیخیال شم و از 2003 استفاده کنم یا خیر؟

در حالت کلی بله ولی اگر حال و حوصله دردسر نداری و ..... می‌تونی بیخیال بشی

2- آیا راهی داره که تنظیمات مربوط به سرور فعلی رو به سرور جدید منتقل کرد؟

بله. اگه جستجو می‌کردی حتما پیدا می‌کردی ولی با این حال اینم لینکش:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=40774

3- شنیدم که توی 2003 برای تعریف پسوردها محدودیتهایی هست و حداقل باید 6 کاراکتری باشند آیا درسته یا نه؟ و آیا میشه اونو تغییر داد ؟ چگونه؟

چیزی که شنیده‌اید درست نیست. شما می‌توانید در GP و سپس در Password Policy هر محدودیتی که خواستید بر روی پسوردها اعمال کنید فقط این را توجه کنید که پیش‌فرض‌های پالیس‌های پسورد چیزی نیست که شما دوست دارید یعنی پسورد شما هم نباید کمتر از 6 حرف باشد و هم باید در داخل آن حروف بزرگ و کوچک و اعداد باشد. اینها تنظیمات پیش فرض است و شما پس از تغییر آنها یا باید سیستم را restart کنید و یا دستور gpupdate را اجرا کنید تا تنظیمات جدید لحاظ گردند.

4- وقتی خواسته باشیم Domain رو روی سرور راه اندازی کنیم باید Active Directory رو نصب کنیم؟

بله. منتهی به همان صورتی که در تاپیک فوق گفته شده.

روی سرور فعلی فقط باید Domain رو نصب کنیم...برنامه با دومین کار میکنه و تنظیمات خاص دیگه ای نداره...البته یسری تنظیمات هم روی کارت شبکه
میتونم خودم این تنظیمات رو انجام بدم یا اینکه باید یه نفر بیارم تااینکارا رو انجام بده... میخوام بدونم آیا برای فردی مثل من که تاکنون این تنظیمات رو انجام نداده کار سختی یا اینکه با استفاده از این بخش میتونم این کارها رو انجام بدم
این دیگه به خودت، سازمانت، رئیست و... بستگی داره.

sm
پنج شنبه 12 مرداد 1385, 09:08 صبح
ممنون از جواب دوستان...امتحان میکنم اگه مشکلی بوجود آمد مزاحم میشم

sm
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 05:59 صبح
یه سوال اساسی!
اگه من روی سرور دومی که میخوام الان راش بندازم و بشه سرور اصلی اگه بصورت مستقل DNS رو انجام بدم اطلاعات قبلی از دست میره؟
برنامه اتوماسیون طوریه که کل اطلاعات و نامه های همه کاربران بر روی سرور قرار داره آیا این اطلاعات از دست خواهد رفت؟
برای حل این مشکل چه باید کرد؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کامل کنن

Identifier
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:03 صبح
اگه من روی سرور دومی که میخوام الان راش بندازم و بشه سرور اصلی اگه بصورت مستقل DNS رو انجام بدم اطلاعات قبلی از دست میره؟

خیر،

برنامه اتوماسیون طوریه که کل اطلاعات و نامه های همه کاربران بر روی سرور قرار داره آیا این اطلاعات از دست خواهد رفت؟

معمولا در چنین برنامه هایی امکان Backup گیری وجود دارد و بعد از نصب برنامه فوق الذکر می توانید نسخه پشتیبان را بازیابی کنید .

موفق باشید.

sm
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 10:15 صبح
ممنون از جوابتون
الان رفتم تا DNS رو نصب کنم بصورت Additional یه پیغام داد

بعد رفتم بصورت New Domain ایجاد کنم که یه فایل میخواد بنام dnsetw.mof or dnsetw.mo_ هرچی گشتم نتونستم این فایل رو روی سی دی و کامپیوتر پیدا کنم!!!
منم اونو ایگنور کردم!... مشکلی پیش میاد؟

sm
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 11:16 صبح
یه موضوع دیگه ... من الان حدودا یک ساعت و 20 دقیقه هست که گذاشتم AD سرور نصب بشه!!! آیا واقعا باید این وقت طول بکشه؟

sm
جمعه 20 مرداد 1385, 12:13 عصر
دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟ خیلی کارم گیره
ممنون

Identifier
جمعه 20 مرداد 1385, 12:21 عصر
http://support.microsoft.com/?kbid=917385
http://support.microsoft.com/kb/278875/

Identifier
جمعه 20 مرداد 1385, 12:32 عصر
در لینک های زیر نحوه استفاده از Migration Tools ارائه شده است.

http://support.microsoft.com/?id=326480
http://www.microsoft.com/windows2000...mt/default.asp

موفق باشید.

sm
یک شنبه 22 مرداد 1385, 06:48 صبح
ممنون از راهنمایی دوستان
راستش من پنجشنبه که می رفتم خونه AD هنوز داشت نصب می شد... منم گذاشتم تا شنبه صبح که اومدم!!!
البته برق قطع شده بود و سیستم خاموش شده بود اما AD نصب شده بود و تونستم سرور رو راه بندازم
از دوستان ممنونم... خدا خیرتون بده
راستی یه سوال اساسی!!!
روند کاری ما بدینصورته که میاییم و روی سرور دامین نصب می کنیم و بعد برنامه اتوماسیون رو و بازای هر کاربری که میخواد از برنامه اتوماسیون استفاده کنه یه یوزر روی سرور براش ایجاد می کنیم و اونو عضو دامین می کنیم
آیا نیازی هست که برای هر کاربر یه یوزر روی سرور تعریف کنیم؟ یا اینکه می تونیم یه یوزر تعریف کنیم و همه با این یوزر پسورد به سیستم وصل بشن؟
یه سوال دیگه هم اینکه وقتی ما کلاینتها رو دامین می کنیم و یوزر تعریف می کنیم این چگونه عمل میکنه؟ یعنی وقتی ما با اون یوزر تعریف شده لوگین می کنیم وارد سیستم کلاینت نمیشیم و روی سرور کار میکنیم؟ البته ما اینگونه عمل می کنیم که یه یوزر اول به همون نام و همون پسورد روی کلاینت ایجاد می کنیم و بعد سیستم رو دامین می کنیم
امیدوارم سوالمو کامل مطرح کرده باشم
ممنون

Identifier
یک شنبه 22 مرداد 1385, 06:56 صبح
آیا نیازی هست که برای هر کاربر یه یوزر روی سرور تعریف کنیم؟ یا اینکه می تونیم یه یوزر تعریف کنیم و همه با این یوزر پسورد به سیستم وصل بشن؟

هر دو روش امکان پذیر است؛ اما توصیهمی شود روش اول را انتخاب کنید.

یه سوال دیگه هم اینکه وقتی ما کلاینتها رو دامین می کنیم و یوزر تعریف می کنیم این چگونه عمل میکنه؟ یعنی وقتی ما با اون یوزر تعریف شده لوگین می کنیم وارد سیستم کلاینت نمیشیم و روی سرور کار میکنیم؟ البته ما اینگونه عمل می کنیم که یه یوزر اول به همون نام و همون پسورد روی کلاینت ایجاد می کنیم و بعد سیستم رو دامین می کنیم

منظور و دلیل اینکارت رو نفهمیدم.

sm
یک شنبه 22 مرداد 1385, 08:43 صبح
روش کار اینه :
1- تعریف یوزر بصورت لوکال روی سیستم کلاینت
2- تعریف یوزر با همان نام روی دامین سرور
3- دامین کردن کلاینت ---> در این مرحله وقتی که می خواهیم کلاینت رو دامین کنیم یه یوزر و پسورد ازمون میخواد که همونی رو که روی سرور تعریف کردیم بهش می دیم
4- برنامه رو نصب می کنیم
حالا کاربر برای اینکه بتواند از برنامه استفاده کند هنگام ورود به ویندوز باید یوزر تعریف شده را تایپ کند و وارد شود تا بتواند از برنامه استفاده نماید.
آیا نیازی هست که یوزر روی کلاینت نیز تعریف شود؟
اگر نیاز هست چرا؟

sm
یک شنبه 22 مرداد 1385, 08:47 صبح
این خطا به چه دلیل رخ میده؟
می خوام از یه سیستم به یه سیستم دیگه کانکت کنم

Identifier
یک شنبه 22 مرداد 1385, 09:18 صبح
آیا نیازی هست که یوزر روی کلاینت نیز تعریف شود؟
اگر نیاز هست چرا؟
خیر.......

sm
یک شنبه 22 مرداد 1385, 12:08 عصر
مشکلی که وجود خواهد داشت این است که چون کاربر ادمین نیست!!!
آیا می توان برای آن نیز راه حلی داشت؟

mhjb
یک شنبه 22 مرداد 1385, 12:57 عصر
مشکلی که وجود خواهد داشت این است که چون کاربر ادمین نیست!!!

ربطی ندارد. اگر نرم افزار به صورت اصولی طراحی شده باشد این مشکل به وجود نمی‌آید ولی برای برخی از نرم افزارها می‌توان چنین کارهایی را انجام داد تا مشکلشان رفع شود:
1- به فولدر یا فایل برنامه (یا فابل‌های سیستمی آن)، پرمیژن modify را داد.
2- یکبار یوزر را ادمین کرد و سپس برنامه را اجرا نمود و دوباره یوزر را به حالت قبل برگرداند.
3- از ورژن‌های بالاتر نرم افزار استفاده کرد.

sm
دوشنبه 23 مرداد 1385, 10:15 صبح
ممنون
فکر کنم سوء تفاهم شده!
ادمین بودن یا نبودن کاربر ربطی به اجرای برنامه ندارد!!!
من برای این میخوام کاربر ادمین باشه تا بتونه اگه خواست نرم افزاری رو نصب کنه بتونه و بطور کلی limit نباشه

mhjb
دوشنبه 23 مرداد 1385, 18:30 عصر
این خطا به چه دلیل رخ میده؟
می خوام از یه سیستم به یه سیستم دیگه کانکت کنم

شما باید در Exception های فایروال ویندوزی که می‌خواهید به آن وصل شوید گزینه File and Print Sharing را تیک زده باشید و در Folder Option نیز گزینه Use Simple File Sharing را غیر فعال کرده باشید و یا به جای این کارها یکبار ویزارد شبکه ویندوز رو اجرا کنید.

mhjb
دوشنبه 23 مرداد 1385, 18:36 عصر
ممنون
فکر کنم سوء تفاهم شده!
ادمین بودن یا نبودن کاربر ربطی به اجرای برنامه ندارد!!!
من برای این میخوام کاربر ادمین باشه تا بتونه اگه خواست نرم افزاری رو نصب کنه بتونه و بطور کلی limit نباشه خیلی از محدودیت‌هایی که شما مورد نظرتان است رو میشه با GP اعمال یا حذف کرد ولی به طور عادی سرور دو نوع یوزر بیشتر نمیشناسه یکی محدود و دیگری نامحدود (ادمین).
برای راحتی کار خودتان اگر همچنان دوست دارید از روش خودتان استفاده کنید توصیه می‌کنم روی هر کامپیوتر یک یوزر از نوع Power User به اسم مثلا install تعریف کنید و هر موقع کسی خواست برنامه نصب کند کافی است Run as کرده و این یوزر را استفاده کند اینجوری شما مجبور نیستید بر روی هر سیستم برای همه یوزر درست کنید.
البته در یک شبکه اصولی کسی نباید حق نصب نرافزار داشته باشد مگر آنهایی که ادمین اجازه می‌دهد.

ضمنا به نظر من مطالب داره از موضوع تاپیک دور میشه. اگه می‌خوای این بحث‌ها رو خیلی ادامه بدی بهتره یه تاپیک جدید بزنی.

sm
سه شنبه 24 مرداد 1385, 05:58 صبح
ازهمه دوستان ممنونم ... فعلا که مشکلات حله ...