View Full Version : کم شدن درآمد از بازار تو این ایام
Pam.goudarzi
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 16:45 عصر
سلام. خیلی وقت بود توبازار برنامه نذاشته بودم. دیروز بعد از ظهر تایید شد شب منتشر. از اون موقع تا حالا فقط 15 تا خرید داشته در صورتی که اون برنامه هایی که مثلا 7 ماه پیش گذاشته بودم روزی 70 تا بود. با این که موضوع برنامه الان ،همه پسند تر هم هست!
کسی نظری داره؟
Ebrahimkh
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 17:04 عصر
سلام
این روزا روزای امتحانه کسی خرید نمی کنه
همه باید بیست بگیرن :لبخند:
بخاطر همینه کسی نیست
-----------------------------------------------
بعدشم تو بازار یه برنامه هایی می یاد تو پرفروش ترین که ترب هم نمی ارزه:لبخند:
mamalirize
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 18:25 عصر
البته به تغییر نمایش برنامه های جدید هم بر میگرده .
قبلا برنامه های جدید حداقل چند ساعتی رو صفحه اصلی می موند .
hamedjj
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 18:40 عصر
سلام. خیلی وقت بود توبازار برنامه نذاشته بودم. دیروز بعد از ظهر تایید شد شب منتشر. از اون موقع تا حالا فقط 15 تا خرید داشته در صورتی که اون برنامه هایی که مثلا 7 ماه پیش گذاشته بودم روزی 70 تا بود. با این که موضوع برنامه الان ،همه پسند تر هم هست!
کسی نظری داره؟
7 ماه پیش صفحه تازه هایی وجود داشت که برنامه در همان چند ساعت اول دانلودهای زیادی بگیره
Pam.goudarzi
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 18:40 عصر
به نظرتون حذفش کنم با یه پکیج جدید آپ کنم بره تو تازه ها مثلا 4 5 روز دیگه؟ یا بازار گیر میده؟
pooya75
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 19:41 عصر
به نظرتون حذفش کنم با یه پکیج جدید آپ کنم بره تو تازه ها مثلا 4 5 روز دیگه؟ یا بازار گیر میده؟
فک کنم گیر میده
Pam.goudarzi
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 21:46 عصر
دلو به دریا زدم دادم رفت!!!
اندرویدی
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 21:48 عصر
کسی نظری داره؟
واقعا روزی 70 تا از شما می خریدند. بابا دمتون گرم. چه برنامه هایی رو تا به حال درست کردید. میشه لینکش رو بدید.
pooya75
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 21:49 عصر
:قهقهه:برنامت چی بود؟؟؟
بگو بریم ببینیمش:لبخندساده:
Pam.goudarzi
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 22:00 عصر
منظور من از روزی 70 تا، ت 2 3 روز اول بود هاااااا، بعد می شد 5 6 تا تو روز.
اولی که یه آموزش برنامه نویسی بود که حذفش کردم.(بعلت کیفت پایین)
دومی هم برنامه(کمک یار تنظیم مودم) هست که 1 تومن ازش درآوردم.
اینی که نوشتم قرار بود روزی 70 تا دانلود داشته باشه که به لطف امتحان ها پکید.
پ.ن: 14 سالمه
Pam.goudarzi
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 22:02 عصر
حالا این تابستون احتمالا یه 6 7 تایی بسازم.
hamedjj
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 22:16 عصر
برنامه ای را که از حالت انتشار حذف کرده اید اگر دوباره درخواست بررسی بدهید و منتشر شود در صفحه تازه ها قرار نمیگیرد
Pam.goudarzi
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 22:25 عصر
برنامه ای را که از حالت انتشار حذف کرده اید اگر دوباره درخواست بررسی بدهید و منتشر شود در صفحه تازه ها قرار نمیگیرد
با عنوان یه برنامه جدید با پکیج جدید دادم بازار
Amin-rz
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 10:09 صبح
با عنوان یه برنامه جدید با پکیج جدید دادم بازار
قبولش نمی کنن
Ebrahimkh
یک شنبه 24 خرداد 1394, 11:01 صبح
میکنن
نکنه شما کارمند بازارید و با این یقین دارید حرف میزنید
بازار خودش میگه اولی رو حذف کن بعد با یه پکیج جدید بزن قبولش می کنم حالا شما میگی نمی کنه
عجب
armin8651
یک شنبه 24 خرداد 1394, 16:15 عصر
از وقتی تازها دیگه تو صفحه اصلی نیست فروش روزهای اول کم شده
خیلی ها برای این که برنامه دیده بشه تو عدد تبلیغ میکنن
با این تغییرات درسته فروش کم شده ولی بازار ضرر نمیکنه چون از تبلیغات عدد بیشتر در می یاره، از اون طرف هم کاربرها برنامه های بهتری رو میبینن و فقط برنامه های محبوب رو میخرن، این وسط تنها کسی که ضرر میکنه برنامه نویسه !!!!
مالیات بر ارزش افزوده هم به جای این که از کابر گرفته بشه از سهم برنامه نویس کم میشه!!!
delta111
یک شنبه 24 خرداد 1394, 18:04 عصر
از وقتی تازها دیگه تو صفحه اصلی نیست فروش روزهای اول کم شده
خیلی ها برای این که برنامه دیده بشه تو عدد تبلیغ میکنن
با این تغییرات درسته فروش کم شده ولی بازار ضرر نمیکنه چون از تبلیغات عدد بیشتر در می یاره، از اون طرف هم کاربرها برنامه های بهتری رو میبینن و فقط برنامه های محبوب رو میخرن، این وسط تنها کسی که ضرر میکنه برنامه نویسه !!!!
مالیات بر ارزش افزوده هم به جای این که از کابر گرفته بشه از سهم برنامه نویس کم میشه!!!
با همه حرفاتون موافقم ولی شما می تونی قیمت برنامت رو با احتساب مالیات بذاری توی بازار.
مثلا به جای 1000 تومن 1090 تومن
abbasalim
دوشنبه 25 خرداد 1394, 08:44 صبح
با همه حرفاتون موافقم ولی شما می تونی قیمت برنامت رو با احتساب مالیات بذاری توی بازار.
با سلام
مشکل اینجا نیست . مشکل اینجاست که کاربر فکر می کنه کل این سود واسه شماست و نمدونه 40 درصدش می پره. بازار کاش لااقل می نوشت 1000 تومان + 100 تومان مالیات که کاربر بفهمه لااقل مالیاتش چقدره حالا 30 درصد بازار به کنار.
Ebrahimkh
دوشنبه 25 خرداد 1394, 08:58 صبح
منم قبلا این رو به بازار گفتم اونا گفتن این کار باعث رکودشون میشه
حتی تو وبلاگشونم توضیح دادن که قیمت برنامه هتون رو زیاد کنید
اما کسی به حرف بازار توجهی نداره در کل برنامه ها باید به قیمت یک دلار باشه
شانس ما طرف اومده برنامه رو میزنه 100 تا تک تومنی خداروشکر بازار این قسمت رو حذف کرد و الان دیگه همه زیر 500 تومن نمی تونن قیمت بزارن
الان خیلی از برنامه ها تو بازار مفت دانلود کنی ضرر کردی ولی با تبلیغات آوردنش تو 3 برنامه برتر این واقعا آدم رو دلسرد میکنه
این روزا بازار همش شده کتاب تو بخش برنامه ها کتابه تو بخش کتاب هم کتابه
این نشون میده که افراد فقط در پی جمع آوری پول هستن نه کیفیت و پیشرفت (در کل یه سری برنامه نویسای آماتور جدیدا تو بازار دراومدن که سورس یه کتاب رو میخرن و روزی پنجاه تا کتاب )
میزارن تو بازار
=========================================
خدا بخیرش کنه
armin8651
دوشنبه 25 خرداد 1394, 11:50 صبح
بله همین کار رو انجام دادم و فروش خیلی اومد پایین!!! فقط به خاظر اون 90 تومن!!!
arashazizi
دوشنبه 25 خرداد 1394, 23:34 عصر
منم قبلا این رو به بازار گفتم اونا گفتن این کار باعث رکودشون میشه
حتی تو وبلاگشونم توضیح دادن که قیمت برنامه هتون رو زیاد کنید
اما کسی به حرف بازار توجهی نداره در کل برنامه ها باید به قیمت یک دلار باشه
شانس ما طرف اومده برنامه رو میزنه 100 تا تک تومنی خداروشکر بازار این قسمت رو حذف کرد و الان دیگه همه زیر 500 تومن نمی تونن قیمت بزارن
الان خیلی از برنامه ها تو بازار مفت دانلود کنی ضرر کردی ولی با تبلیغات آوردنش تو 3 برنامه برتر این واقعا آدم رو دلسرد میکنه
این روزا بازار همش شده کتاب تو بخش برنامه ها کتابه تو بخش کتاب هم کتابه
این نشون میده که افراد فقط در پی جمع آوری پول هستن نه کیفیت و پیشرفت (در کل یه سری برنامه نویسای آماتور جدیدا تو بازار دراومدن که سورس یه کتاب رو میخرن و روزی پنجاه تا کتاب )
میزارن تو بازار
=========================================
خدا بخیرش کنه
هر ایده جدیدی بجز کتاب داشته باشی بیای وقت بزاری و یه چیز جدید درست کنی میفرستی برا بازار اونم میگه باید از ارشاد نشر سر آمد مجوز بگیری میری مجوز بگیری اونا هم هزار تا مشکل دیگه میندازن جلوت پس بهتره همون کتاب درست کنی.
Pam.goudarzi
سه شنبه 26 خرداد 1394, 08:53 صبح
بعد خودمون خوب می دونیم بسته به وقتی که روی کتاب میذاری(که خیلی کمه) سور خوبی داره.
delta111
سه شنبه 26 خرداد 1394, 21:47 عصر
بله همین کار رو انجام دادم و فروش خیلی اومد پایین!!! فقط به خاظر اون 90 تومن!!!
خب پس باید بیخیال اون 90 تومن بشی دیگه
سود کمتر = فروش بیشتر
فروش بیشتر = سود بیشتر
در نتیجه سود کمتر = سود بیشتر !!!
:لبخند:
netmaster.m
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 02:20 صبح
اره واقعا بازار شده فقط کتااااااااااااب
از در و دیوار کتاب میباره، و همشون هم با یه سورس نوشته میشند، نوش جونتون ، چه میشه کرد ؟ ما ایرانی ها اسپم رو خوب بلدیم
ولی از حق نگذریم سرانه مطالعه از " 1 دقیقه در سال برای هر نفر " داره بیشتر میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.