View Full Version : حذف تاریخچه یک input
barnamenevis2016
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 22:11 عصر
سلام.....وقتی در یک اینپوت با نامی خاص مثلا متنی می نویسیم که پیشتر در او نوشته بودیم....مرورگر به عنوان پیشنهاد اون متن رو زیر input نمایش می ده در منویی که ما بتونیم با زدن کلیک روی اون سریعتر به متن مورد نظر دسرسی داشته باشیم....حالا می خواستم بدونم که راهی هست که اون منو رو نداشته باشیم....یک راهی اینه که نام رندوم به اون اینپوتمون بدیم...مثلا rand(1,1000 ولی خوب این روش یک معایبی داره...مثلا برای فرستادن اطلاعات فرم دچار مشکل می سیم..چون اینپوتمون نام معینی نداره....خلاصه روشی هست که اون منو رو برای یک اینپوت نداشته باشیم....ممنون
2undercover
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 12:55 عصر
استفاده از خاصیت autocomplete که اگر مقدارش رو برابر با off قرار بدهید دیگه اون لیست پیشنهاد ها باز نمیشه.
pyramid_ali
دوشنبه 25 خرداد 1394, 23:34 عصر
البته مرورگر کروم autocomplete رو به .... حساب نمی کنه و مهم نیست ازش استفاده کنید یا نه!
2undercover
سه شنبه 26 خرداد 1394, 10:16 صبح
http://www.w3schools.com/tags/att_input_autocomplete.asp
اشتباه می کنید به لینک بالا نگاه کنید.
ضمن این که من خودم امتحان کردم و درست کار می کنه. شاید نسخه مرورگر کروم شما زیر 17 بوده طبق چیزی که توی لینک بالا نوشته؟!
pyramid_ali
سه شنبه 26 خرداد 1394, 22:09 عصر
ورژن مرورگر کروم من که 45 هست! ولی در طراحی یک سایت این ویژگی روی chrome جواب نمی داد و من خیلی از دولوپرها رو دیدم که همین مشکل رو با chrome داشتن و خیلیا این مساله رو تو stackoverflow و جاهای دیگه مطرح کرده بودن! اگه دلیلشو میفهمیدم خیلی خوب می شد. من که هر راهی رفتم نتونستم autocomplete کرومم رو خاموش کنم! البته شایدم خود کروم تنظیمات خاصی روش ست شده که ماله من اینجوریه! بازم میگم دلیلشو نفهمیدم آخر هم!
2undercover
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 10:53 صبح
کلا عجیب غریبه این autocomplete در کروم!
در قسمت flag های کروم (chrome://flags) یک قابلیتی هست به اسم: Ignore autocomplete='off' (Autofill) که رفتارش اینطور که من بررسی کردم به این شکل هست:
اگر یک account رو کروم ذخیره کرده باشه (فرضا یک فرم هست که شامل نام کاربری و گذرواژه هست و شما به کروم می گویید که ذخیره اش بکنه برای ورود های بعدی) در هر صورت اون رو نشون میده چخ اون قابلیت فعال باشه چه نباشه!
اگر فقط یک input رو کروم ذخیره کرده باشه چه اون قابلیت فعال باشه و چه نباشه autocomplete=off درست کار می کنه و غیرفعال میشه!
الان کلا من کاربرد اون قابلیت رو در قسمت flag ها متوجه نشدم که چه کار می کنه چون الان در هیچ صورتی درست کار نمی کرد!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.