View Full Version : اکولایزر + فایل تصویری
iman_Delphi7
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 07:17 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.
بنده یه سوالی داشتم که با اجازه شما مطرح می کنم.
من دارم یه چیزی مثل Winamp می نویسم. به 2 تا مشکل بر خوردم که نتونستم حلشون کنم. اول اینکه چطور می تونم یک اکولایزر برای برنامم طراحی کنم؟
دوم اینکه من از کامپوننت Media Player استفاده کردم. همونطور که می دونین این کامپوننت با فایلهای DAT مشکل داره. یعنی با پسوندش مشکل داره. وقتی من پسوند فایل رو MPG می کنم بازش میکنه. لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید.
هم اینکه وقتی یک فایل تصویری رو باز می کنه تصویر رو روی یک پنجره جدا (بصورت اتوماتیک) می آره که البته کیفیتش هم زیاد خوب نیست. می خواستم بدونم چطور می شه مثل Winamp تصویر رو روی یک پنجره دلخواه بیارم و بتونم اونو Full Screen کنم. البته نمی خوام این کیفیت بد رو داشته باشه.
با تشکر قبلی:بوس:
vcldeveloper
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 08:09 صبح
دوم اینکه من از کامپوننت Media Player استفاده کردم. همونطور که می دونین این کامپوننت با فایلهای DAT مشکل داره. یعنی با پسوندش مشکل داره. وقتی من پسوند فایل رو MPG می کنم بازش میکنه. لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=32296
iman_Delphi7
پنج شنبه 12 مرداد 1385, 06:24 صبح
جناب آقای کشاورز ، از بابت راهنمایی تون ممنونم.این قسمت رو دیدم.فکر می کنم این مشکل رو حل می کنه.
می خواستم بدونم برای بقیه قسمت های سوالم چه راه کاری پیشنهاد می کنید؟؟:خجالت:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
وقتی یک فایل تصویری رو باز می کنه تصویر رو روی یک پنجره جدا (بصورت اتوماتیک) می آره که البته کیفیتش هم زیاد خوب نیست. می خواستم بدونم چطور می شه مثل Winamp تصویر رو روی یک پنجره دلخواه بیارم و بتونم اونو Full Screen کنم. البته نمی خوام این کیفیت بد رو داشته باشه.
چطور می تونم یک اکولایزر برای برنامم طراحی کنم؟
بازم شرمنده:خجالت:
با تشکر:بوس:
vcldeveloper
پنج شنبه 12 مرداد 1385, 08:50 صبح
وقتی یک فایل تصویری رو باز می کنه تصویر رو روی یک پنجره جدا (بصورت اتوماتیک) می آره که البته کیفیتش هم زیاد خوب نیست. می خواستم بدونم چطور می شه مثل Winamp تصویر رو روی یک پنجره دلخواه بیارم و بتونم اونو Full Screen کنم.
MediaPlayer خصوصیتی داره به اسم Display که می تونید از طریق آن مشخص کنید تصویر باید در چه کنترلی نمایش داده بشه. اگر می خواید تصویر در فرم دیگری نمایش داده بشه، باید نام آن فرم را به این خصوصیت اختصاص بدید.
کیفیت پایین تصویر یا بخاطر مشکل سیستم شما ست، یا بخاطر تغییر نسبت طول و عرض تصویر. بهترین حالت برای حفظ کیفیت یک تصویر اینه که همیشه نسبت طول و عرض تصویر را حفظ کنید (یعنی اگر اندازه اصلی تصویر 320x240 بود، برای بزرگ گردن تصویر از اندازه 640x480 استفاده کنید - دو برابر اندازه اصلی، یا سه برابر؛ ولی نه با هر نسبت دلخواهی که خودتون خواستید).
iman_Delphi7
جمعه 13 مرداد 1385, 09:19 صبح
با تشکر از شما ، مشکل من با تصویر حل شد.خیلی ممنونم.
فقط خیلی دلم میخواد در مورد اکولایزر یه اطلاعاتی بدست بیارم
ممنون می شم منو راهنمایی کنید.
با تشکر قبلی
vcldeveloper
جمعه 13 مرداد 1385, 09:22 صبح
فقط خیلی دلم میخواد در مورد اکولایزر یه اطلاعاتی بدست بیارم
در این زمینه اطلاعی ندارم. شاید بتونید یه کامپوننت برای این کار پیدا کنید.
iman_Delphi7
یک شنبه 15 مرداد 1385, 06:06 صبح
جناب آقای کشاورز ، باز هم ممنونم.
seyed_farid
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 09:54 صبح
با سلام یه سری به این سایت بزنید، برای صدا موارد خوبی داره.
WWW.un4seen.com
:تشویق:
iman_Delphi7
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 06:06 صبح
آقا فرید ، واقعا متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.