ورود

View Full Version : مشکل با Justify کردن فونت های سری B در LibreOffice

#target
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 17:24 عصر
سلام الان داشتم ی نامه رسمی مینوشتم دیدم در LibreOffice ۴.۲ وقتی فونت B Nazanin یا هر فونت فارسی سری B یا Far که میذاری وقتی Justify میکنم داخل پرینت بین حروف فاصله میندازه این یک
دوم اینکه اصلا داخل کلمات ی خط سیاه میکشه انگار، و شکل بدی میده طوری که حتی کلمه برابر بلبر دیده میشه
این مشکل راه حای داره یا تنها راه استفاده از ویندوز و Office ؟

reza_noei
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 17:54 عصر
سلام
منم میخواستم از Libre Office استفاده کنم ولی هزینه کارباهاش رو قبول نکردم.

اگه شد فالتون رو با فرمت pdf ذخیره کنید یا تبدیل به pdf کنید شاید جواب بده.

#target
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 23:28 عصر
سلام
ممنون
تبدیل کردم اما همونطور خرابه و شاید هم بشه گفت بدتر میشه ، پی دی اف رو بردم سیستم دیگه هم درست نشد

rahnema1
شنبه 23 خرداد 1394, 21:54 عصر
سلام، الان من با این نسخه ای که اشاره می کنید امتحان نکردم ولی قبلا با نسخه های خیلی پایین تر فکر کنم نسخه 1 و خورده این مشکل را داشت و راه حلش هم این بود که کل متن را انتخاب می کردیم و فرمت را arabic می کریدم مشکل بر طرف می شد اما بعدا همین مشکل هم در نسخه های بعدی برطرف شد . یک نکته دیگه این که شورای عالی اطلاع رسانی تعدادی از فونتهای فارسی را اصلاح کرده و در وبسایتش گذاشته. منظورم همون مرکزی هست که فونت ایران نستعلیق را تولید کرده. حالا اونها را بررسی کنید ببیند چه طور عمل می کنه

#target
دوشنبه 25 خرداد 1394, 13:50 عصر
سلام
ممنون از پاسخگوییتون

در مورد اولی که عربی کردن تغییری نکرد

اون فونت ها رو نصب کردم ، فک کنم مشکل فاصله افتادن بین حروف حل شد ، اما همچنان اون خط مشکی زیر برخی حروف هست و از فضای حرف و کلمه حتی بیرون میزنه وجود داره

rahnema1
دوشنبه 25 خرداد 1394, 19:12 عصر
من روی openoffice نسخه 3.1.1 تحت ویندوز امتحان می کنم با فونت b nazanin مشکلی نداره. اگه بتونید یه نمونه فایل را بفستید تا امتحان کنیم

#target
سه شنبه 26 خرداد 1394, 22:25 عصر
فایل نمونه رو اینجا (http://uplod.ir/bjcdbxclpzsy/LBOffErr.odt.htm)گذاشتم

اینم عکس چیزی که میگم خراب میشه
http://s6.uplod.ir/i/00622/p718yrw77brh.png

*. با نصب OpenOffice (و حذف libre) مشکل حل شد