PDA

View Full Version : سوال: پیدا کردن کلاس یا ایدی تگی که بر آن کلیک راست شده است لطفا کمک کنید

sr008h
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 20:52 عصر
با سلام
ببخشید من در جی کویری آماتور هستم وجدیدا یاد گرفتم چند روزی هست رو یک پروژه دارم کار میکنم و یک جا گیر کردم :
می خواستم با jquery کدی بنویسم که وقتی بر روی هر تگ کلیک راست می شه نام کلاس تگ کلیک شده پیدا شود :
خب تونستم این کار رو انجام بدم ولی نام کلاس بیرونی ترین تگ رو بر میگردونه :
بعد برای حل این مشکل نیز کدی نوشتم که حداقل درونی ترین تگ رو پیدا کنه و رنگش رو عوض کنه ولی باز هم درست تگی که بر روی آن کلیک راست شده رو پیدا نمی کنه ... حالا نمیدونم چجوری کاری کنم که دقیق نام کلاس تگ کلیک شده رو پیدا کنه لطفا راهنماییم کنید .
اینم کد جی کویری من :
132152

pyramid_ali
دوشنبه 25 خرداد 1394, 23:52 عصر
$(this).children()
این فرزند اولو میده! حالا هر چنتا children دیگه بزنی تهش میره یه رده پایین تر! توی children هم میتونیتگتو مشخص کنی! اگه خیلی child داری از find استفاده کن!

sr008h
جمعه 29 خرداد 1394, 11:50 صبح
داداش ممنون از وقتتون ولی یه جوری نمیشه تعیین کرد که دقیقا تگی که بر روی آن کلیک راست شده حتی اگر این تگ میان بیرونی ترین تگ و درونی ترین تگ باشه یعنی میانه باشه ؟

آیا میشه از this در find() برای این کار استفاده کرد ؟

باز هم ممنون .
اگه جوابمو بدید خیلی ممنون میشم !!

CodeNEvis111
جمعه 12 تیر 1394, 17:52 عصر
با سلام

برای حل این مشکل ، می تونید از یه حلقه استفاده کنید که هر بار یه Level به درونی ترین تگ نزدیک میشه و در نهایت هم اگه تگی وجود نداشت آخرین تگ رو به عنوان درونی ترین تگ برگردونه.

برای استفاده از حلقه هم می تونید به سایت http://www.w3schools.com سر بزنید ، نمونه هاش موجوده