suraty
جمعه 22 خرداد 1394, 18:44 عصر
سلام، روز به خیر
اینجانب تصمیم بر نوشتن برنامه ای دارم که به ترتیب زیر عمل می نماید:
1- ابتدا فرستنده ای چند رشته را از طریق وای فای Broadcast می کند.
2- سایر دیوایس ها آن را دریافت و در پاسخ به آن، رشته ای را به فرستنده می فرستند.
3- فرستنده پس از دریافت آن رشته ها، نشانه ای را در پاسخ به تک تک دیوایس های پاسخ دهنده ارسال می کند و به عبارتی حضور آنان را مورد تایید قرار می دهد.
4- دیوایس های مورد تایید قرار گرفته نشانه را دریافت کرده و می توانند رشته ای را برای فرستنده ارسال کنند.
5- فرستنده داده ها را از تک تک آن ها دریافت می کند.
در واقع کل این سناریو عبارتست از یک همه پخشی و سپس تبادل داده بین فرستنده و سایر گیرندگان. یعنی ابتدا یک عملکرد همگانی صورت گرفته و پس از آن بین فرستنده و هر دیوایس پلی ارتباطی ساخته شود.
برای نوشتن برنامه کدهای زیادی را دیده و بررسی کرده ام که به نتایجی از قبیل: UDP Broadcast, Socket Programming, wifi hotspot, NSD, UDP Communication,... دست یافته ام. اما همچنان بسیار سر درگمم.
کدها را در چه رویدادی بنویسم تا بلافاصله پس از دریافت متوجه رسیدن داده شود؟
چگونه چند مقدار رشته ای را به تفکیک ارسال کنم؟
اصلا به زبان ساده چه کدی بنویسم؟
شرمنده از طولانی شدن سوال، اما امیدوارم راهنمایی ام کنید.
اینجانب تصمیم بر نوشتن برنامه ای دارم که به ترتیب زیر عمل می نماید:
1- ابتدا فرستنده ای چند رشته را از طریق وای فای Broadcast می کند.
2- سایر دیوایس ها آن را دریافت و در پاسخ به آن، رشته ای را به فرستنده می فرستند.
3- فرستنده پس از دریافت آن رشته ها، نشانه ای را در پاسخ به تک تک دیوایس های پاسخ دهنده ارسال می کند و به عبارتی حضور آنان را مورد تایید قرار می دهد.
4- دیوایس های مورد تایید قرار گرفته نشانه را دریافت کرده و می توانند رشته ای را برای فرستنده ارسال کنند.
5- فرستنده داده ها را از تک تک آن ها دریافت می کند.
در واقع کل این سناریو عبارتست از یک همه پخشی و سپس تبادل داده بین فرستنده و سایر گیرندگان. یعنی ابتدا یک عملکرد همگانی صورت گرفته و پس از آن بین فرستنده و هر دیوایس پلی ارتباطی ساخته شود.
برای نوشتن برنامه کدهای زیادی را دیده و بررسی کرده ام که به نتایجی از قبیل: UDP Broadcast, Socket Programming, wifi hotspot, NSD, UDP Communication,... دست یافته ام. اما همچنان بسیار سر درگمم.
کدها را در چه رویدادی بنویسم تا بلافاصله پس از دریافت متوجه رسیدن داده شود؟
چگونه چند مقدار رشته ای را به تفکیک ارسال کنم؟
اصلا به زبان ساده چه کدی بنویسم؟
شرمنده از طولانی شدن سوال، اما امیدوارم راهنمایی ام کنید.