ورود

View Full Version : استفاده از کلاس

masiha68
شنبه 23 خرداد 1394, 07:07 صبح
سلام
من تازه رفتم سراغ اندروید ...(قبلا پی اچ پی کار می کردم )
مشکلی با ام وی سی و شی گرایی (oop) توی پی اچ پی ندارم ولی نمی دونم توی اندروید چجوری اون رو پیاده می کنن و معماری اون چ جوری هستش
کنترلر کدوم فایله و ویو و مدل کدوم ها هستن
و اینکه اگه یک کلاس ساختم چجوری ازش استفاده کنم . توی پی اچ پی از کلاس یک new می گرفتی و میزاشتی توی یه متغییری و بعد می تونستی از متدها و پراپرتی هاش استفاده کنی
مثلا

$me=new myclass
$me->mymethod

و اینکه کلاس رو با اینکلود می کردی . توی اندروید روال کار به چ صورته
ممنون میشم جواب بدین

ali_72
شنبه 23 خرداد 1394, 07:14 صبح
سلام
من هم وب کار هستم asp mvc

تو اندروید تازه واردم
فک نکنم مقابسه mvc با اندروید کار درستی باشه

شما از دانش برنامه نویسی خودتون می تونید استفاده کنید و خیلی راحت تر جاوا و برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرید
شما با مفاهیم کلاس - تابع - متغیر - ترد دیزاین آشنا هستید

ما مفهومی داریم به اسم fragment که مفهومش شبیه همون partial view هست
یا مفهوم اکتیویتی ها همون شبیه فرم ها در win app های ما هستند
ما از query ها در sqlite استفاده میکنیم و ...
البته گفتم که تازه کار هستم و دوستان بیشتر میتونن راهنمایی یا احتمالا گفته های منو اصلاح کنن

masiha68
شنبه 23 خرداد 1394, 07:25 صبح
فک نکنم مقابسه mvc با اندروید کار درستی باشه
یه جا خوندم که اندروید بر اساس ام وی سی کار می کنه و ام وی سی هم فک نکنم ربطی به زبان برنامه نویسی داشته باشه و یه الگوی برنامه نویسی هستش
الان مشکل بزرگ من همون قسمت دوم سوالمه ...کلاس رو تعریف می کنم ولی نمی دونم چجوری ازش استفاده کنم

ali_72
شنبه 23 خرداد 1394, 08:02 صبح
درسته mvc زبان برنامه نویسی نیست
خوب شاید چون فایل دیزاین از اکتیویتیش جدا هست از این نظر مشابه الگوی برنامه نویسی mvc دونستنش ولی هر چقدر فکر میکنم اصلا قابل مقایسه نیست

اگه تو این قسمت به نتیجه ای رسیدید ممنون میشم تو همین تاپیک مطرح کنید
در مورد کلاس مشکلتون چیه؟

یه کلاس با یه سری توابع تعریف کردید و میخواین تو اکتیویتی مورد نظرتون استفاده کنید؟
چه کلاسی ساختید؟

masiha68
شنبه 23 خرداد 1394, 08:29 صبح
الان من یه کلاس دیتابیس درست کردم ولی نمی دونم چجوری اون رو توی اکتیوتی مورد نظرم استفاده کنم ...

masiha68
شنبه 23 خرداد 1394, 08:32 صبح
به نظرم باید اینجوری باشه که درخواست ها به اکتیوتیه ی موردی نظر فرستاده میشن ( اکتیوتی همون کنترلر حساب میشه ) و بعد از اونجا ویوها که توی پوشه ی لای اوت هستن و به صورت xml هستن فراخوانی میشن با Intent و در این صورت کلاس های src هم به صورت مدل عمل می کنن و کارهای مثل کار با دیتابیس رو انجام میدن
حالا نمی دونم چقد نتیجه گیریم درست بوده

ali_72
شنبه 23 خرداد 1394, 10:20 صبح
به نظرم باید اینجوری باشه که درخواست ها به اکتیوتیه ی موردی نظر فرستاده میشن ( اکتیوتی همون کنترلر حساب میشه ) و بعد از اونجا ویوها که توی پوشه ی لای اوت هستن و به صورت xml هستن فراخوانی میشن با Intent و در این صورت کلاس های src هم به صورت مدل عمل می کنن و کارهای مثل کار با دیتابیس رو انجام میدن
حالا نمی دونم چقد نتیجه گیریم درست بوده

اکتیویتی مثل فرم تو ویندوز اپلیکیشن هست ولی با کنترلر تو mvc قابل مقایسه نیست
فک کنم شما از آخر به اول شروع کردی
اگه منطورت ذخیره داده با sqlite هست (sqlite تنها راه ذخیره سازی داده در اندروید نیست) اگه دوست داشتی کدهاتو بذار ببنیم چی نوشتی مشکلت کجاست

masiha68
شنبه 23 خرداد 1394, 10:34 صبح
نه اصلا بحث ذخیره سازی و اینا نیست
الان فرض کن من یه کلاس دارم به اسم myclass و با متد showname و حالا می خوام توی اکتیوتی ازش استفاده کنم
اگه توی پی اچ پی بود این کارو می کردم $motaghaye=new myclass() ; $motaghayer->showname()
حالا توی اندروید چجوری میشه

ali_72
شنبه 23 خرداد 1394, 12:33 عصر
اسم کلاس.اسم تابع(پارامترها)
چیز خاصی نداره
امتحان کردی؟