View Full Version : کار با لیست ویو
masiha68
یک شنبه 24 خرداد 1394, 10:14 صبح
سلام
من چندتا اموزش در مورد کار با لیست ویو خوندم ولی هنوز نتونستم درک کنم اینا چجوری کار می کنن
یکی هست مراحل ساخت یک لیست ویو و نحوه ارسال اطلاعات به اون رو توضیح بده
masiha68
یک شنبه 24 خرداد 1394, 15:55 عصر
حداقل یه کلاس کار با لیست ویو بدین کار کردن باهاش راحت تر باشه و ادم مجبور نباشه انقد با کدها سرو کله بزنه
asadimilad
یک شنبه 24 خرداد 1394, 20:49 عصر
ListView ListView_T2 = (ListView) findViewById(R.id.listView2);
ListView_T2.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {
@Override
public void onItemClick(AdapterView<?> arg0, View arg1, int arg2,
long arg3) {
// TODO Auto-generated method stub
try
{
Toast.makeText(MainActivity.this,((TextView) arg1).getText().toString(), Toast.LENGTH_SHORT).show();
}
catch(Exception e){}
}
});
String[] Full_GRIDWIV_T1=new String[]{"میلاد","اسدی"};
ArrayAdapter<String> adapter =null;
adapter= new ArrayAdapter<String>(MainActivity.this,R.layout.row_cheked, Full_GRIDWIV_T1);
ListView_T2.setAdapter(adapter);
***************************یک فایل xml با نام row_cheked ایجاد کن و متن ذیل را در آن کپی کن
<CheckedTextView xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
android:id="@+id/textView1"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="wrap_content"
android:padding="5dp"
android:tag="Txt"
android:text="موردی یافت نشد"
android:lineSpacingExtra="10dp"
android:textColor="#f5f5f5"
android:textSize="18dp"
android:textStyle="bold" />
tux-world
دوشنبه 25 خرداد 1394, 08:13 صبح
این کد بالایی فقط برای مواردی خیلی ناچیز و بسیار اندک به کار میره. یاد گرفتنش توفیقی برای شما نداره. اداپتور رو باید درک کنید و کامل باید درگیرش بشید. نمیتونید به صورت کلیشه ای کپی پیست کنید. با این کدها نمیخوایید درگیر بشید پس اندروید و خیلی دردسرهای کدنویسی دیگه اون رو چیکار میخایید بکنید. تلاش شرط اول. شما کد یاد نگیرید نفهمید به چه درد میخوره. کدهایی که شما مینویسید هم ارزشی نخواهد داشت.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
مهندس مهدی پیشگوی
masiha68
دوشنبه 25 خرداد 1394, 08:44 صبح
این کد بالایی فقط برای مواردی خیلی ناچیز و بسیار اندک به کار میره. یاد گرفتنش توفیقی برای شما نداره. اداپتور رو باید درک کنید و کامل باید درگیرش بشید. نمیتونید به صورت کلیشه ای کپی پیست کنید. با این کدها نمیخوایید درگیر بشید پس اندروید و خیلی دردسرهای کدنویسی دیگه اون رو چیکار میخایید بکنید. تلاش شرط اول. شما کد یاد نگیرید نفهمید به چه درد میخوره. کدهایی که شما مینویسید هم ارزشی نخواهد داشت.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
مهندس مهدی پیشگوی
حق با شماست ولی ادم اول باید کلیشه ای کار کنه و سپس یواش یواش به مفهمو کد دست پیدا می کنه و... خودم با شی گرایی خیلی مشکل داشتم ، توی چند پروژه باهاش کلیشه ای کار کردم و بعد درکش کردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.