View Full Version : مشکل در deploy کردن سایت روی apache tomcat
vahid.bz
دوشنبه 25 خرداد 1394, 13:11 عصر
سلام دوستان
من یک سایت طراحی کردم....وقتی اونو توی پوشه ی روت در آپاچه تام کت میذارم با آدرس localhost:8080 بالا میاد هیچ مشکلی هم نداره
اما وقتی توی پوشه ی webbapp قرار میدم...صفحه اول سایت بالا میاد اما وقتی عملیاتی که مرتبط با Servlet هست انجام میشه نام servlet مربوطه رو مینویسه و میگه نمیتونم به این دسترسی پیدا کنم
مشکل چیه؟
آیا بجز قرار دادن war فابل پروژه در پوشه webapp باید کاری کنم؟
Sina.iRoid
دوشنبه 25 خرداد 1394, 13:45 عصر
سلام
من هم دقیق اطلاع ندارم. اما یه بار از طریق خوده کنسول تامکت دپلوی کن. شاید مشکل حل شه.(من خودم از این روش استفاده می کنم. نمی دونم درست میشه یا نه).
vahid.bz
دوشنبه 25 خرداد 1394, 13:53 عصر
سلام
ممنون....اما deploy کردن از طریق کنسول رو بلد نیستم .... میشه راهنمایی کنید؟
Sina.iRoid
دوشنبه 25 خرداد 1394, 18:19 عصر
شما ابتدا وب سرور و استارت کنید و بعد داخل مرورگر بنویسید localhost. بعد یه صفحه ای باز میشه. در این صفحه شما دنباله Managing Tomcat بگردین و کلیک کنید.
یه یوز و پسورد از شما می خواد. که باید یا موقع نصب تامکت انتخاب کرده باشین یا به دایرکتوری conf/tomcat-user.xml برید و یوز و پسورد تعریف کنید.(نحوه تعریف کردنشو سرچ کنید. راحته).
بعد که یوز و پس و وارد کردین یه صفحه ای باز میشه که اگه یکم صفحه رو رو به پیین اسکرول کنید، دو تا فرم دیده میشه که برای دپلوی کردنه.(این همون کنسوله تامکته). شما از فرم دوم که از طریق یه فایل war هست استفاده کنید.
من خودم همیشه از این روش استفاده می کنم. این اروری که شما فرمودین برای اینه که وب سرور نتونسته آدرسه فایلی که شما نوشتین و پیدا کنه. به هر حال امتحان کنید شاید درست شد :)
vahid.bz
دوشنبه 25 خرداد 1394, 18:33 عصر
ببخشید من فکر میکردم کنسول یه چیزی دیگست....اینو که گفتین بلد بودم و امتحان کرم ....واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتید
راستش این عکس صفحه اول که بالا میاد و هیچ مشکلی نداره
132262
حالا که دکمه ورود رو میزنم باید یک servlet به نام login کار خودشو انجام بده
اما با پیام زیر روبه رو میشم
132263
کسی میدونه مشکل چیه؟
vahid.bz
دوشنبه 25 خرداد 1394, 18:41 عصر
با استفاده از روش انگولک فهمیدم.....آدرس دهی توی فرم باید نسبی باشه.....من مطلق آدرس دهی کردم
آدرس مطلق آپاچه تام کت هم از روت شروع میشه ولی war فایل توی webapp قرار داده میشه
نوشتمش شاید مشکل کسیو حل کنه
ahmad.mo74
سه شنبه 09 تیر 1394, 09:32 صبح
شما وقتی war فایل رو توی پوشه webapps قرار میدی، خود تامکت اون رو deploy میکنه و توی پوشه ای با همون اسمی که روی war بوده قرار میده.
مثلا :
../apache-tomcat-8.0.23/webapps/my_webapp
حالا شما توی url باید context path رو مشخص کنی :
http://localhost:8080/my_webapp
تا تامکت بفهمه توی کدوم فولدر دنبال url درخواستی شما بگرده، چون ممکنه توی webapps همزمان چنتا اپلیکیشن دیگه بالا باشه...
اگر چیزی ننویسید تامکت بای دیفالت میره پوشه ROOT رو میگرده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.