ورود

View Full Version : سوال: یک بالون در هنگام آمدن پیام در پروژه چت

mahdisam
دوشنبه 25 خرداد 1394, 18:22 عصر
سلام ..من یه پروژه چت دارم که با indy نوشتم ...خوالستم بدونم که با چه کدی می تونم ، وقتی پروژه من minimize هست در موقع اومدن پیام در کنار ساعت یه چیزی شبیه بالون بیاد تا پیام جدید نمایش داده بشه ؟ یا به صورت کلی چه راهی وجود داره که کاربر وقتی پیام جدیدی دریافت میکنه در هنگام مینیمایز فرمش بتونه پیام رو ببینه ؟ در ضمن توی تالار جستجو کردم اما چیزی برای جوابم گیر نیاوردم ..لطفا کمک کنید .

Mahmood_M
دوشنبه 25 خرداد 1394, 22:12 عصر
Tray Icon رو جستجو کنید ...

Delphi Coder
جمعه 29 خرداد 1394, 00:38 صبح
این شاید به دردتون بخوره. http://barnamenevis.org/showthread.php?87825-Activate-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Minimize-%D8%B4%D8%AF%D9%87

101101000
شنبه 30 خرداد 1394, 07:20 صبح
یک شی از نوع TTrayIcon روی فرم اصلی برنامه بذار
داخل تایمری که وظیفه خواندن پیام ها را داره کد زیر رو برای نمایش یا عدم نمایش آیکن بنویس
TrayIcon1.Visible := True;
TrayIcon1.BalloonHint := 'Test Is OK And Goooooood';
TrayIcon1.ShowBalloonHint;
TrayIcon1.Animate := True;

maryam878
شنبه 12 دی 1394, 12:03 عصر
سلام.
دوست عزیزmahdisam (http://barnamenevis.org/member.php?101244-mahdisam)
من یه برنامه اتواسیون ساده برای شرکتمون نوشتم که کاربر میتونه با نامه انواع فایلها رو با هر پسوندی ضمیمه کنه(اینکار رو با دستورات sql انجام دادم) و برای انتقال فایل بین اشخاص از socket استفاده نکردم.

حالا مدیرمون خاسته که برنامه این قابلیت رو داشته باشه که افراد بتونن بصورت آنلاین و تحت شبکه چت کنند، تا اونجا که من متوجه شدم باید از کامپوننت های Indy استفاده کرد...

اما هر چی search کردم با اینکه مطالب زیاد بود ولی مطلبی که به دردم بخوره پیدا نکردم و نتونستم حتی یه خط کد بنویسم!!!!.

دیدم شما برنامه چت رو با Indy نوشتی، گفتم خاهش کنم اگه براتون مقدوره یه sample هرچند ساده رو هم برای من بفرستید، اگه مقدوره؟ لطف بزرگی میکنید.
با تشکر

Mask
شنبه 12 دی 1394, 14:02 عصر
سلام.
دوست عزیزmahdisam (http://barnamenevis.org/member.php?101244-mahdisam)
من یه برنامه اتواسیون ساده برای شرکتمون نوشتم که کاربر میتونه با نامه انواع فایلها رو با هر پسوندی ضمیمه کنه(اینکار رو با دستورات sql انجام دادم) و برای انتقال فایل بین اشخاص از socket استفاده نکردم.

حالا مدیرمون خاسته که برنامه این قابلیت رو داشته باشه که افراد بتونن بصورت آنلاین و تحت شبکه چت کنند، تا اونجا که من متوجه شدم باید از کامپوننت های Indy استفاده کرد...

اما هر چی search کردم با اینکه مطالب زیاد بود ولی مطلبی که به دردم بخوره پیدا نکردم و نتونستم حتی یه خط کد بنویسم!!!!.

دیدم شما برنامه چت رو با Indy نوشتی، گفتم خاهش کنم اگه براتون مقدوره یه sample هرچند ساده رو هم برای من بفرستید، اگه مقدوره؟ لطف بزرگی میکنید.
با تشکر
خصوصی جواب دادم.

ابوالفضل عباسی
شنبه 12 دی 1394, 15:24 عصر
باید اون هشداری که قراره نشون داده بشه رو با frame طراحی بکنی.
و در broadcast و رسیدن پیام این چک بشه که اگر یک متن دریافتی است،متنش رو توی frame بیاری و position رو در یک نقطه از ویندوز بدهی تاframe در ویندوز show بشه.

RahmanAmiriSh
سه شنبه 15 دی 1394, 18:43 عصر
برای چت از سوکت استفاده کن Indy واقعا ضعیفه ...

Mask
چهارشنبه 16 دی 1394, 16:39 عصر
برای چت از سوکت استفاده کن Indy واقعا ضعیفه ...
جالب بود.:متعجب::ناراحت::لبخندساد ه:

ابوالفضل عباسی
چهارشنبه 16 دی 1394, 17:28 عصر
چی چی شد؟
indy که بهتر از سوکته!!!!:متعجب::متعجب::متعجب: :متعجب:

RahmanAmiriSh
چهارشنبه 16 دی 1394, 18:11 عصر
کجاش بهتره برادر من ؟
شما سمت کلاینت برا دریافت پیام باید زجر بکشی ،
اما سوکت رویداد On Recive داره و به راحتی می تونی پیغام رو دریافت کنی

یوسف زالی
چهارشنبه 16 دی 1394, 18:54 عصر
به راحتی می تونید براش رویداد اضافه کنید.
بدون اون هم می تونید ارتباط دو طرفه ایجاد کنید.
استفاده از سوکت مثل کد زدن با اسمبلی هست.