View Full Version : سوال: آموزش java swing
Hossein8867
سه شنبه 26 خرداد 1394, 12:39 عصر
سلام به دوستان عزیز و گرامی.سوالم اینه که آیا شما به غیر از آموزش های Udemy یا Pluralsight مطلب جامعی سراغ دارید که java swing را آموزش دهد.این را هم بگم که سایت هایی نظیر tutorialspoint و thenewboston را دیده ام ولی بیشتر دنبال یک فیلم آموزشی کامل می گردم.
Sina.iRoid
سه شنبه 26 خرداد 1394, 21:28 عصر
سلام
من ویدیو سراغ ندارم اما کتاب دایتل جاوا خیلی خوبه. نمیشه گفت همه رو، اما بیش از 50 درصد مطالب مربوط به سوئینگ و آموزش داده. پیشنهاد می کنم اون کتاب و مطالعه کن :)
Hossein8867
سه شنبه 26 خرداد 1394, 23:06 عصر
سلام
من ویدیو سراغ ندارم اما کتاب دایتل جاوا خیلی خوبه. نمیشه گفت همه رو، اما بیش از 50 درصد مطالب مربوط به سوئینگ و آموزش داده. پیشنهاد می کنم اون کتاب و مطالعه کن :)
سلام.این کتاب دایتل اسمش آموزش جاوای دایتل است یا آموزش swing دایتل به صورت جداگانه وجود دارد؟
Sina.iRoid
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 08:40 صبح
سلام.این کتاب دایتل اسمش آموزش جاوای دایتل است یا آموزش swing دایتل به صورت جداگانه وجود دارد؟
سلام
نه. آموزش جاواست. ولی سه بخش برای گرافیک هم داره. من خودم مطالعه کردم خیلی خوبه. تقریبا مفاهیم اصلی و گفته.
Hossein8867
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 16:47 عصر
سلام
نه. آموزش جاواست. ولی سه بخش برای گرافیک هم داره. من خودم مطالعه کردم خیلی خوبه. تقریبا مفاهیم اصلی و گفته.
سلام.کدامیک از کتاب های زیر را بگیرم؟آیا هر سه تاش خوبه یا یکیش برای آموزش swing,jdbc کافیه؟
1- چگونه به زبان جاوا برنامه بنویسیم: مقدماتی
پدیدآورنده: هاروی دیتل، پاول دیتل، سهند سجادی (مترجم)، شیما نورمحمدی (مترجم)، مهدی حسینی نژاد (ویراستار)
ناشر: گسترش علوم پایه - 19 اسفند، 1392
2- چگونه به زبان جاوا برنامه بنویسیم: پیشرفته
پدیدآورنده: هاروی دیتل، پاول دیتل، سهند سجادی (مترجم)، شیما نورمحمدی (مترجم)
ناشر: گسترش علوم پایه - 08 دی، 1387
3- راهنمای جامع برنامه نویسان جاوا
پدیدآورنده: هاروی دیتل، پال جی دیتل، بهرام پاشایی (مترجم)
ناشر: اتحاد، ادبستان - 09 مهر، 1390
Sina.iRoid
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 17:05 عصر
سلام
من کتاب دایتل و دانلود کردم. (نسخه انگلیسی. نسخه فارسیش و خریدم اما کامل نیست. یه سری فصل ها رو نداره). اول نسخه اصل و دانلود کن و تمام فصل ها رو یادداشت کن تا بدونی چه فصل هایی و باید داشته باشه. بعد برو کتاب فروشی اگه کتابش همه اون فصل ها رو داشت (فک کنم 26 فصله) بخر. اگر تهران زندگی می کنید انقلاب بهترین جا برای خریده.
نکته: یه سری درس ها مثه ساختمان داده ها چون باید درس توضیح داده بشه مترجمش یا مولفش مهمه!!! اما برنامه نویسی چون همش کده خیلی مهم نیست که به مترجم و انتشارات توجه کنی. هم اینکه به همه مباحث دسترسی داری خیلی خوبه. فوق فوقش اگر گیر کردی می تونی همینجا یا جاهای دیگه (اینترنت) مطرح کنی تا مشکلت حل شه. من خوذم کتاب "چگونه با جاوا برنامه بنویسیم" دایتل، ترجمه ابراهیم زاده قلزم و دارم که کامل نیست. تا فصل 16 بیشتر نداره.
بگردی نسخه کاملشو پیدا می کنی :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.