View Full Version : دیتابیس مناسب
jd.mn98
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 11:18 صبح
سلام دوستان
من قبلا هم این سوال رو مطرح کرده بودم ولی کسی جواب نداد
آقا ، برای یه برنامه حسابداری یا مدیریت آموزشگاه یا از این قبیل برنامه ها که نیازی به اتصال به اینترنت نداره و با سی شارپ مینویسن چه دیتابیسی مناسب است؟
من خودم از sql server استفاده میکنم ولی مشکلاتی که برای انتقال به سیستم مقصد داره اذیت میکنه.
حالا میخوام ببینم پیشنهاد شما چیه؟
SQL Server
MySQL
Oracle
NoSQL
.
.
.
#target
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 12:41 عصر
Accessاگه داده ها خیلی خیلی زیاد نیستن
jd.mn98
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 14:21 عصر
نه من زیاد به اکسس اعتقادی ندارم. اطلاعاتم زیادن
بابک.م.
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 20:21 عصر
سلام دوستان
من قبلا هم این سوال رو مطرح کرده بودم ولی کسی جواب نداد
آقا ، برای یه برنامه حسابداری یا مدیریت آموزشگاه یا از این قبیل برنامه ها که نیازی به اتصال به اینترنت نداره و با سی شارپ مینویسن چه دیتابیسی مناسب است؟
من خودم از sql server استفاده میکنم ولی مشکلاتی که برای انتقال به سیستم مقصد داره اذیت میکنه.
حالا میخوام ببینم پیشنهاد شما چیه؟
SQL Server
MySQL
Oracle
NoSQL
.
.
.
احتمالا منظورتون از مشکل در انتقال به سیستم مقصد نصب SQL هست.
SQL Server Express برای کار شما مناسبه البته اگر از برنامه تنها یک کاربر استفاده میکنه.
اگر چند نفر باید بطور همزمان از نرم افزار استفاده کنن باید سایر نسخه های SQL Server مثل Standrad و Enterprise و... رو نصب کنید. البته امکان نصب Silent برای SQL Server وجود داره که تو همین سایت راهنماش وجود داره
محسن شامحمدی
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 22:26 عصر
access اصلا توصیه نمی شه.حتی با داده های کم هم همچنان امکان از دست دادن اطلاعات وجود داره
چیزی که من خودم به شخصه استفاده کردم و راضیم ازش و طبق گفته مایکروسافت تا 4 گیگ اطلاعات رو به خوبی پشتیبانی می کنه،چیزی نیست جز sql server compact editionیا sqlce
sqllite هم توصیه می شه ولی چون sqlce ساخت خود مایکروسافته،کلاس های ارتباط باهاش بطور پیش فرض نوشته شده و آمادست توی system.data.sqlserverce
jd.mn98
جمعه 29 خرداد 1394, 11:47 صبح
احتمالا منظورتون از مشکل در انتقال به سیستم مقصد نصب SQL هست.
SQL Server Express برای کار شما مناسبه البته اگر از برنامه تنها یک کاربر استفاده میکنه.
اگر چند نفر باید بطور همزمان از نرم افزار استفاده کنن باید سایر نسخه های SQL Server مثل Standrad و Enterprise و... رو نصب کنید. البته امکان نصب Silent برای SQL Server وجود داره که تو همین سایت راهنماش وجود داره
خب مشکل هم اینجاست ، برنامه ای میسازم نهایتا 4 یا 5 مگه ولی نسخه express 67 مگه و همین طور نصبش خیلی طول میکشه ، من فقط یک database engine میخوام که دیتابیس راه بیفته و برنامه کار کنه ، باز تازه اون رو هم نصب کنم برنامه رو که اجرا میکنم باز نمیشه و خطا میده ، مثلا خطا میده فایلای دیتابیس رو نمیشناسه (حالا نمیدونم از کانکشن استرینگه یا چیز دیگه ای) ، یه با اینطوری شد ، من فایل ldf رو پاک کردم و mdf رو تنها گذاشتم کنار برنامه ، برنامه اجرا شد و خودش یه فایل ldf جدید ساخت. این یه نمونه از مشکلات.
access اصلا توصیه نمی شه.حتی با داده های کم هم همچنان امکان از دست دادن اطلاعات وجود داره
چیزی که من خودم به شخصه استفاده کردم و راضیم ازش و طبق گفته مایکروسافت تا 4 گیگ اطلاعات رو به خوبی پشتیبانی می کنه،چیزی نیست جز sql server compact editionیا sqlce
sqllite هم توصیه می شه ولی چون sqlce ساخت خود مایکروسافته،کلاس های ارتباط باهاش بطور پیش فرض نوشته شده و آمادست توی system.data.sqlserverce
من یه چیزایی درباره CE شنیدم ولی هنوز کار نکردم.
من برنامه ای دارم که دیتابیسش sql server 2008 r2 هست. می خوام بدونم با این نسخه CE میشه اونو تو سیستم مقصد راش بندازم یا نمیشه؟؟
محسن شامحمدی
سه شنبه 02 تیر 1394, 07:58 صبح
من برنامه ای دارم که دیتابیسش sql server 2008 r2 هست. می خوام بدونم با این نسخه CE میشه اونو تو سیستم مقصد راش بندازم یا نمیشه؟؟
نه عزیزم.هیچ ربطی به هم ندارن.درسته اسماشون شبیه همه ولی در عمل موتورهای متفاوتی دارن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.