ورود

View Full Version : مشکل در طراحی سایت با کدهای سی شارپ درvs2010

sepidehhhhhhh
جمعه 29 خرداد 1394, 18:50 عصر
با سلام
من توی visual studio 2010 یک صفحه استایلشیت با پسوند.css ایجاد کردم که در اون به اجزای پروژه مثل منوها و باتن ها ویژگی و استایل دادم، حالا وقتی می خوام توی یک صفحه که مثلا یک دکمه گذاشتم وقتی می خوام در قسمت cssClass این دکمه اون استایلی رو که توی استایلشیت بهش دادم رو روی این دکمه اعمال کنم نمیشه ، چرا؟ البته من در یه جای خالی در صفحه ابتدا صفحه استایلشیت رو درگ هم کردم اما بازم توی کادر cssClass خالیه و لیست استایلها نمیاد ، چرا؟
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه توی فصل اول و دوم پایان نامه درباره طراحی وب سایت با asp.net )C#‎‎‎‎‎( چه مطالبی رو باید تایپ کنم؟( مثلا ویژوال استودیو چیست؟)و اینارو می گم ، مثلا چه مطلبی رو باید بزارم ؟ خواهشا راهنماییم کنید.
آخه خیلی واجبه ، دارم رو پایان نامم کار می کنم وقتم خیلی کمه .
با تشکر:گریه:

پیام حیاتی
شنبه 30 خرداد 1394, 00:02 صبح
سلام
در یک جای خالی درگ کردید؟،!
مهندس باید در قسمت head درگ کنید اگر درگ جواب نمیده کد رو بنویسید ، مسیرها رو چک کنید.
یک کتاب برنامه نویسی تهیه کنید از روی اون الگو برداری کنید.

sepidehhhhhhh
شنبه 30 خرداد 1394, 08:32 صبح
با سلام
توی هد هم درگش کردم ولی وقتی دکمه cssClass رو می زنم توش اینا رو میاره
dynamic-icon-popout-separator و اون چیزی که من تعریف کردمو نمیاره.
مشکل از کجاست ؟
و یک سوال دیگه ،توی صفحه یک گریدویو گذاشتم که قابلیت حذف از یک جدول رو داشته باشه و همزمان یک دیتا لیست هم گذاشتم که قابلیت نمایش از این جدول رو داشته باشه وقتی یک رکورد از جدول رو بوسیله گریدویو حذف می کنم صفحه رفرش میشه و اون رکورد از داخل گریدویو حذف میشه ولی هنوز توی دیتا لیست هست ، چیکارش باید بکنم تا از توی دیتالیست هم همزمان حذف بشه؟
خواهشا کمکم کنید.
با تشکر

r4hgozar
شنبه 30 خرداد 1394, 09:17 صبح
سلام.
مطمئنن شما درست آدرس دهی نکردی css رو.
اینجا بهت نشون داده چطوری آدرس دهی کنی
http://www.w3schools.com/css/css_howto.asp

از سوالاتون معلومه پروژه دانشجویی دارین.شما متدی برای حذف نوشتین که انتظار پاک شدنش رو دارین؟ اگه نوشتین کنترلش کنید که درست کار می کنه یا نه.
موفق باشید

sepidehhhhhhh
یک شنبه 31 خرداد 1394, 13:54 عصر
با سلام
دستتون درد نکنه با نشون دادن این الگو مشکل cssClass ام حل شد. اما الان توی استایل شیت یک منو می خوام طراحی کنم که اولا به رنگ قرمز باشه و وقتی هم که روش کلیک می کنی رنگش یکم کمرنگ تر بشه و چارچوب دور منو یکم بزرگتر بشه و وقتی روش کلیک می کنی رنگ فونتش از سفید به مشکی تغییر کنه(مثل منوی توی این سایت www.shayganhotel.com) میشه برام بنویسیدش؟ خواهش می کنم :ناراحت:
در مورد سوال دومم من کدی برای دیتا لیست ننوشتم ، یعنی می بایست می نوشتم ؟ چه کدی ؟ میشه برام بنویسیدش؟:گریه:
بله من مبتدی هستم و دارم پایان نامه می نویسم متاسفانه. با تشکر

r4hgozar
یک شنبه 31 خرداد 1394, 15:08 عصر
سلام.
این لینک برا سوال اولت.
http://www.w3schools.com/cssref/sel_hover.asp

از چی داری استفاده می کنی من برات بنویسم کدش رو؟ از stored pocedure و یا query?
به نظرم مدیران این تاپیک رو بفرستین به تالار asp به این دوستمون بیشتر کمک میشه.
موفق باشید

sepidehhhhhhh
یک شنبه 31 خرداد 1394, 16:24 عصر
با سلام
لینکتون خیلی کلی توضیح می داد مشکلم رو حل نکرد.صفحه استایلشیتم اینجوریه که دو تا منو توشه که یکی با .menu و دیگری با #nav نوشته شده و به یک باتن هم استایل دادم که این خوشبختانه عمل می کنه اما اون دو تای دیگه نه . من منظورم اینه که برای یک منو چه چیزهایی رو باید بنویسیم ؟ مثلا چرا برای یک منو این همه li گذاشته ؟ منطق استایل دهی به منو چیه ؟ چرا برای دومین منو از #nav استفاده کرده ؟
کد ها رو در پایین کپی و از لینک زیر هم می تونید بگیرید اگه خوندنشون براتون سخته.
http://up.persianscript.ir/do.php?filename=d02e-styleSheet.docx

body

{background-color: White ;}
.r.right-nav-menu { width: 40px; height: 357px; position: fixed; right: 0px; top: 50%; margin-top: -178.5px; z-index: 80; }
.right-nav-menu li { float: right; width: 150px; height: 41px; margin-bottom: 10px; overflow: hidden; position: relative; right: -140px; line-height: 38px; padding-right: 10px; font-family: Tahoma,Geneva,sans-serif; font-size: 14px; z-index: 80; }
.right-nav-menu li a { color: rgb(0, 0, 0); text-shadow: 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.5); }
.right-nav-menu li span { width: 41px; float: left; height: 41px; }
.menu-row { font-family: Tahoma,Geneva,sans-serif; float: right; font-size: 10px; padding-bottom: 2px; }
.menu { padding: 0px; }
.menu > li { float: right; position: relative; color: rgb(255, 255, 255); }
.menu > li > a { display: block; width: 85px; font-size: 12px; line-height: 4em; padding: 2px 0px 1px; color: rgb(255, 255, 255); text-transform: uppercase; text-align: center; }
.menu li a.active, .menu > li > a:hover { color: rgb(255, 255, 255); background: none repeat scroll 0% 0% rgb(244, 61, 12); box-shadow: 0px 0px 5px rgb(221, 221, 221); border-radius: 2px; }
.row-bot { width: 100%; height: 30px; background: url('../Images/row-bot-tail.gif') repeat-x scroll center top transparent; overflow: hidden; }

#nav {position:absolute;top:160px;float:right;margin:0 22px 0 0;}
#nav ul{ list-style-type:none; margin:0 ; padding:0; }
#nav li { float:right; padding:0; margin:0;background-color: #00bfff;border-radius: 4px;margin:0 2px}
#nav li a { width:150px; display:block; text-align:center; color:#000; height:35px; line-height:35px; text-decoration:none; font-size:80%; border:0px solid #ccc; }
#nav li a:hover { color:#f00; }
#nav ul ul { display:none; z-index:999; }
#nav li li { float:none; }
#nav li li a { background:#f0ffff!important; text-align:right; height:auto; line-height:1; width:auto; padding:8px 20px 8px 22px; border:0px solid #D0D0D0; border-top:none; margin-right:0; }
* html li li { display:inline; }
.button {
border: 1px solid #3079ed;
background-color: #4d90fe;
color: #FFFFFF;
font-family: Tahoma;
font-size: 11px;
width: 127px;
text-align: center;
padding: 0 7px;
font-weight: 700;
height: 19px;
}
.button:hover
{
border: 1px solid #2f5bb7;
color: #FFFFFF;
background-color: #357ae8;
}

و در مورد سوال دوم یعنی اینکه توی یک صفحه با حذف یک رکورد از جدول بوسیله گریدویو ،همزمان دیتا لیست نمی تونه خود به خود آپدیت بشه و باید برای دیتا لیست کد بنویسیم ؟
اگه اینطوره لطفا کدش رو با استور پروسیجر بنویسید.
با تشکر