PDA

View Full Version : فارسی کردن کلمات سایت وردپرس با استفاده از فولدر language

e_a_23
شنبه 30 خرداد 1394, 15:59 عصر
سلام
همونطور که می دونید در وردپرس یک فولدر language در روت سایت وجود داره که مثلا وقتی زبانتون فارسی باشه توش فایل های مرتبط وجود داره. در فایل fa_IR.po که در فولدر language هست بسیاری از کلمات انگلیسی سایت نوشته شده و معادل فارسیشون هم نوشته شده. سوال من اینه که چطور این فایل رو فراخوانی باید کرد که کلمات انگلیسی رو دیگه نبینیم توی سایت و دقیقا معادل های فارسیشونو ببینیم؟ از این لینک کمک گرفتم و کارهایی که گفته بود انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد.

http://www.templatemonster.com/help/wordpress-change-site-language-starting-wordpress-4.html

pyramid_ali
شنبه 30 خرداد 1394, 21:24 عصر
خوب شما فایل مورد نظر رو با برنامه ای مثلا مثل poedit باز می کنی! ترجمه ها رو وارد می کنی و بعدش ذخیره اش می کنی!
اول اینکه فایل زبان باید شامل fa_IR باشه و نه فقط fa_IR، توی برخی از تم ها یا پلاگین ها ممکنه اسم تم یا پلاگین یا هر چیز دیگه ای هم باشه، باید به نامگذاری بقیه فایل ها نگاه کنی!
در ضمن وقی فایل رو ذخیره می کنی یه فایل .mo هم تولید میشه و اونم باید تو سایت آپلود کنی! و اینکه ممکنه سایت شما کش شده باشه و شما فکر میکنی تغییری نکرده! کش سایت رو از مرورگرت پاک کن و بعد امتحان کن!
اگه از وردپرس فارسی استفاده می کنی که هیچی ولی اگه از غیر فارسی استفاده می کنی باید WP_LANG رو توی فایل کانفیگ روی fa_IR ست کنی!
با انجام این کارا بعید می دونم درست نشه!
من بالای 20 تا تم و پللاگین رو واسه خودم ترجمه کردم، هیچ موردی هم ندیدم که جواب نده!

e_a_23
شنبه 30 خرداد 1394, 21:45 عصر
خوب شما فایل مورد نظر رو با برنامه ای مثلا مثل poedit باز می کنی! ترجمه ها رو وارد می کنی و بعدش ذخیره اش می کنی!
اول اینکه فایل زبان باید شامل fa_IR باشه و نه فقط fa_IR، توی برخی از تم ها یا پلاگین ها ممکنه اسم تم یا پلاگین یا هر چیز دیگه ای هم باشه، باید به نامگذاری بقیه فایل ها نگاه کنی!
در ضمن وقی فایل رو ذخیره می کنی یه فایل .mo هم تولید میشه و اونم باید تو سایت آپلود کنی! و اینکه ممکنه سایت شما کش شده باشه و شما فکر میکنی تغییری نکرده! کش سایت رو از مرورگرت پاک کن و بعد امتحان کن!
اگه از وردپرس فارسی استفاده می کنی که هیچی ولی اگه از غیر فارسی استفاده می کنی باید WP_LANG رو توی فایل کانفیگ روی fa_IR ست کنی!
با انجام این کارا بعید می دونم درست نشه!
من بالای 20 تا تم و پللاگین رو واسه خودم ترجمه کردم، هیچ موردی هم ندیدم که جواب نده!

همه اینا که گفتید هست. فایل fa_IR.po توش همه ترجمه ها هست. آقا دستم به دامنتون! اگه آپلود کنم سایتو می تونید ببینید مشکل از کجاست یا نمیشه؟ :افسرده:

e_a_23
شنبه 30 خرداد 1394, 21:46 عصر
اینجا رو متوجه نشدم:

mohammad425
شنبه 30 خرداد 1394, 22:26 عصر
مطمئنید که همون کلمات غیر فارسی ماله قالبه؟
همونطور که دوستمون گفتن شاید مال یکی از افزونه باشه

e_a_23
شنبه 30 خرداد 1394, 23:01 عصر
مطمئنید که همون کلمات غیر فارسی ماله قالبه؟
همونطور که دوستمون گفتن شاید مال یکی از افزونه باشه
بله کاملا مطمئنم. از ساپورت تم هم پرسیدم. این لینکو دادن: http://www.templatemonster.com/help/wordpress-change-site-language-starting-wordpress-4.html
که با این هم نشد.

mohammad425
شنبه 30 خرداد 1394, 23:50 عصر
1.مطمئن بشین که کد فراخوانی فایل زبان در header.php موجود باشه:

<?php load_theme_textdomain('ayfer',get_template_directo ry().'/language'); ?>

به جای ayfer شاخص قالب رو باید قرار بدین.

2.مطمئن بشین که کلمات با کدهای php فراخوانی شده باشن
نمونه:

<?php _e('title','ayfer'); ?>

اگه حل نشد باید قالب رو قرار بدین تا تست بشه

e_a_23
یک شنبه 31 خرداد 1394, 07:48 صبح
شاخص قالب چی هست؟

mohammad425
یک شنبه 31 خرداد 1394, 13:27 عصر
شاخص قالب چی هست؟

یه کدی انحصاری برای فراخوانی که معمولا اسم قالب رو میزارن
فایل زبان رو باز کنید