ورود

View Full Version : lbp

hhamidy
یک شنبه 31 خرداد 1394, 20:55 عصر
سلام.

اگر بخوام برای یه تصویر ویژگی lbp اون رو استخراج کنیم، منتها به این صورت باشه که این ماسکی که حولش هست ویژگی هایی رو که استخراج میکنه با ازای تمام عناصر و تصویر صفحه باشه.

مثلا برای یه تصویر 225*225 ااگر 80 ویژگی از lbp بدست میاریم ویژگی های مستخرج این تعداد بشن:

50625*80=
یعنی :225*225*80

باید به چه صورت این ویژگی استخراج بشه؟

rahnema1
یک شنبه 31 خرداد 1394, 21:17 عصر
سلام
به این صورت که نمیشه این تعداد
شما این جور در نظر بگیرید که lbp در واقع میاد رنگ پیکسلهای تصویر را به یک رنگ دیگه در میاره 80 تا تصویر ایجاد نمی کنه فقط یک تصویر ایجاد می شه

hhamidy
یک شنبه 31 خرداد 1394, 21:25 عصر
سلام
به این صورت که نمیشه این تعداد
شما این جور در نظر بگیرید که lbp در واقع میاد رنگ پیکسلهای تصویر را به یک رنگ دیگه در میاره 80 تا تصویر ایجاد نمی کنه فقط یک تصویر ایجاد می شه

این رو برای پروجکشن lbp گفتم.

حالا کلا اگر بخوام یه تعداد ویژگی باشه ضرب در همین تعداد ابعاد تصویرمون چطور میشه؟

چون الان مثلا من اومدم ویژگیای استاتیک یا glcm رو بدست آوردم برای یه تصویر.
بعد میخوام این lbp ها رو هم کنار همون ها قرار بدم.طبیعتا ابعاد اونام با ابعاد تصویرمون برابره دیگه.

مثلا استاتیک 6*50625 هست، glcm 44* 50625 هست .
اونوقت باید این lbp هم برای اینکه کنار اونیکی ها قرار بگیره یه همچین حالتی داشته باشه دیگه.
چطور میشه این رو نوشت؟

rahnema1
یک شنبه 31 خرداد 1394, 21:38 عصر
شما مثلا اگه می خواهید روی تومور کار کنید چرا می خواهید از ویژگی بافتی مثل lbp استفاده کنید؟
در صورتیکه اول باید ثایت کنید بافت مثلا تومور خوش خیم با بدخیم متفاوته و بر اساس همین اثبات بگید ما می خواهیم در پردازش تصویر از ویژگی بافت استفاده کنیم
حالا فرض بگیریم بافت تصویر مهم هست، باید تعداد زیادی تصویر باشه که برای آموزش استفاده کنید. به ازای هر تصویر، یک تصویر lbp به دست میاد که معمولا هیستوگرام اون lbp را به عنوان ویژگی استفاده می کنن، نه تصویر
بنابراین فقط یک تصویر برای انجام کار شما کافی نیست

hhamidy
یک شنبه 31 خرداد 1394, 21:43 عصر
شما مثلا اگه می خواهید روی تومور کار کنید چرا می خواهید از ویژگی بافتی مثل lbp استفاده کنید؟
در صورتیکه اول باید ثایت کنید بافت مثلا تومور خوش خیم با بدخیم متفاوته و بر اساس همین اثبات بگید ما می خواهیم در پردازش تصویر از ویژگی بافت استفاده کنیم
حالا فرض بگیریم بافت تصویر مهم هست، باید تعداد زیادی تصویر باشه که برای آموزش استفاده کنید. به ازای هر تصویر، یک تصویر lbp به دست میاد که معمولا هیستوگرام اون lbp را به عنوان ویژگی استفاده می کنن، نه تصویر
بنابراین فقط یک تصویر برای انجام کار شما کافی نیست

متوجه که نشدم ولی امروز با یه شخصی که خیلی سال پیش روی این تصاویر کار کرده بود صحبت کردم.
ایشون میگفتن که ویژگیای بافتی برای تعیین وجود و یا عدم وجود تومور مناسب نیست و از ویژگی مثل lbp استفاده کنید.
چون داده های اونروز هم به قول شما نویز بود گفتم این رو هم امتحان کنم تا ببینم رفع میشه یا نه.
ایشون میگفتن کار روی مامو خیلی سخته و مثل ام آر آی نمیشه راحت ازش ویژگی استخراج کنی.
گفتن هر چی ویژگیت بیشتر باشه بهتره.

rahnema1
یک شنبه 31 خرداد 1394, 21:47 عصر
متوجه که نشدم ولی امروز با یه شخصی که خیلی سال پیش روی این تصاویر کار کرده بود صحبت کردم.
ایشون میگفتن که ویژگیای بافتی برای تعیین وجود و یا عدم وجود تومور مناسب نیست و از ویژگی مثل lbp استفاده کنید.
چون داده های اونروز هم به قول شما نویز بود گفتم این رو هم امتحان کنم تا ببینم رفع میشه یا نه.
ایشون میگفتن کار روی مامو خیلی سخته و مثل ام آر آی نمیشه راحت ازش ویژگی استخراج کنی.
گفتن هر چی ویژگیت بیشتر باشه بهتره.

آخه lbp هم که خودش ویژگی بافتی هست !!

hhamidy
یک شنبه 31 خرداد 1394, 22:03 عصر
آخه lbp هم که خودش ویژگی بافتی هست !!

تا حدودی بافتی محسوب میشه ولی نمیدونم.
مقاله ها هم همین ها رو بیشتر کار کردن، ویولتم هست البته ولی از اینام خیلی استفاده شده.

واقعا دیگه من نمیدونم چیکار کنم.

به نظر شما از چه ویژه ویژگی استفاده کنم مناسبتره؟

میشه راهنمایی کنید تا lbp رو هم امتحان کنم، شاید جواب داد.

منتها میخوام به ازای پیکسلای تصویر باشه(هر پیکسل تصویر) .
این رو نمیدونم به چه صورتی میشه.

rahnema1
یک شنبه 31 خرداد 1394, 22:11 عصر
شاید بهتر باشه مطالعات خودتون را افزایش بدید. اگه نظر من را می خواهید یک مقاله از یک ژورنال معتبر خارجی انتخاب کنید و مطابق با اون عمل کنید. این جوری حداقل با توصیه های این و اون و توی فروم و کوچه و بازار به اشتباه نمی افتید :چشمک: . واسه lbp هم گفتم باید تعداد تصویر زیاد باشه

hhamidy
یک شنبه 31 خرداد 1394, 22:22 عصر
شاید بهتر باشه مطالعات خودتون را افزایش بدید. اگه نظر من را می خواهید یک مقاله از یک ژورنال معتبر خارجی انتخاب کنید و مطابق با اون عمل کنید. این جوری حداقل با توصیه های این و اون و توی فروم و کوچه و بازار به اشتباه نمی افتید :چشمک: . واسه lbp هم گفتم باید تعداد تصویر زیاد باشه

کوچه و بازار!
نه خیلی مقالات از این روشا استفاده کردن.

میخوام پیکسل بیس باشه ولی کمتر مقاله ای طوری که میخوام کار کرده.

من دارم بر اساس ویژگیای تصویر و به ازای اینکه هر پیکسل تومور داره و یا نداره کار میکنم.
مثلا یه تصویر دارم، این تصویر هم یه خروجی سیاه و سفید داره.حالا به ازای هر دونه ی پیکسل که استخراج ویژگی برای اون تصویر انجام دادم میگم این پیکسل خروجی تومور است ویا نیست.

مقالات دیگه اینطور که میبینم اومدن گفتن این تصویر یه دونه خروجی بله یا خیر داره(میگن کلا این تصویر تومور دارد و اون یکی نداره).
کا من با اینا فرق میکنه اما مقاله ای که اینطوری پیکسل بیس باشه رو پیدا نکردم.
شما میتونید بهم کمک کنید؟

rahnema1
یک شنبه 31 خرداد 1394, 22:53 عصر
اگه این روشی که می خواهید کار کنید تا حالا کار نشده لازمه مطالعات خودتون را افزایش بدید ببینید در زمینه های مرتبط یا مشابه همچنین کاری صورت گرفته یا نه و از اون روشها بتونید استفاده کنید. من هم متاسفانه فرصت چندانی ندارم که بخواهم با شما مطالعه کنم. حالا اگه در جایی با چنین مطلبی مواجه شدم به شما اطلاع میدم