ورود

View Full Version : منابع سخت افزاری دیتابیس

aloneman2005
یک شنبه 31 خرداد 1394, 22:37 عصر
سلام ببخشید اگر تاپیک رو اشتباه زدم.
من یه بانک اطلاعاتی دارم که تا به الان حدود 100 گیگ است و چیزی در حدود 7000 تا 8000 هزار یوزر داره که به اون متصل هستند لطفا پیشنهاداتون رو برای منابع سخت افزاری برای این حدود کاربر و این حجم اطلاعات رو بگید ممنون می شم.

pbm_soy
دوشنبه 01 تیر 1394, 02:23 صبح
برنامه تحت وب است؟
دیتابیسس و برنامه بروی یک سرور هشتنند؟
الان با وضعیت کنونی چه مشکلاتی دارید؟ که به فکر ارتقا سخت افزار افتادید؟
مثلا نیاز به یک سرور درست و حسابی دارید؟
بیشتر تعدتد کاربران شما فکر من رامشغول کرده است؟ شاید حجم دیتا در مرحله دوم باشد
این تعداد کاربر همه که در یک زمان وصل نمیشوند؟! بطور میانگین چند کاربر همزمان انلاین میشن؟ و میزان تقریبیی ترافیک مصرفی هرکدام چقدر است؟
اشتفاده از سرورهایی با هارد دیسکهای scsi نرمال میباشد البته دوتا باشد که بروی نم raid شده باشن تا دربرابر کرشها زیاد به مشکل برنخورید
هاردهای scsi هم از لحاظ سرعت خوبن و هم از لحاظ پایداری و امنیت
میزان رم سرور و پردازنده ان هم معیار مهمی است! برای پیشنهاد دقیقتر باید چند مورد را بغیراز مواردی که در بالا مطرح کردم مشخص کنید
مثلا نحوه نوشتن برنامه و یا اینکه بزنامه و دیتابیس بروی دو سرور مجزا هشتند و یا خیر از backup server هم استفاده میکنید و یا اینکه پشتیبان گیری روال دیگری دارد؟
خیلی برنامه نویسها شاید با سهل انگاری یا به هر دلیل دیگه میان از دیتابیس فقط به عنوان انبار استفاده میکنند و تمام پردازشها بروی داده ها را توسط خود برنامه انجام میدهند درحالیکه خیلی از پردازشها بروی دیتا را میتوانستن در خود دیتابییس سرور انجام دهند وغیره
در کل میخوام بگم خصوصیات برنامه را هم باید دید اگه بروی دیتابیس store procedure انچنانی اجرا نمیشه شاید نیاز به پردازنده انچنان قوی و یا رم خیلی زیادی نباشد

pezhvakco
دوشنبه 01 تیر 1394, 11:10 صبح
حدود 100 گیگ است و چیزی در حدود 7000 تا 8000 هزار یوزر داره
!
میشه درباره برنامه، ساختار پایگاه داه، نوع کار، ساختار شبکه، کاربران و دیگر جزئیات توضیح بنویسید.

aloneman2005
دوشنبه 01 تیر 1394, 16:13 عصر
برنامه بصورت یک وب سایت MVC می باشد
بله هم دیتابیس sql server هم iis روی یک سرور نصب هستند.
در خیلی از اوقات کاربران از کندی شکایت دارند
همزمان شاید چیزی حدود 200 تا 300 نفر

pbm_soy
سه شنبه 02 تیر 1394, 00:58 صبح
من یادم رفته بود تو پست قبلی بنویسم برای تصمیم گیری بهتر میتوانید عملکرد برنامه و sql server و ویندوز را مانیتور کنید حداقل برای یک مدت کوتاه اینکار را انجام بدید ببینید چه منبعی سرش بیشتر شلوغ میشه و کم میاره!

اگه شما یک سخت افزار قوی بگیرید احتمالا باداشتن iis و sql server در یک دستگاه مشکلی نداشته باشید ولی میتوانید ایندو را از هم جدا کنید ( هرچند که شاید دردسرهای خاص خودش را داشته باشد)

ولی بطور جدی پیشنهاد میدم قبل از هر تصمیمی کل سیستم را مانیتور کنید (ویندوز و IIS , SQL server و سخت افزار)

aloneman2005
سه شنبه 02 تیر 1394, 18:14 عصر
همه چی به من گفتید ولی نگفتید الان در حال حاضر با وجود همچین سیستمی چه منابع سخت افزاری رو پیشنهاد میدید ؟
ممنون

pbm_soy
چهارشنبه 03 تیر 1394, 01:02 صبح
اگر به گفته هام دقت میکردید میتوانستید نتیجه بگیرید که پیشنهاد صحیح و اصولی چنین چیزی وابسته به اون گفته ها است!
کسی که بخواهد پیشنهاد درست بدهد باید کل سیستم را بشناسد مخصوصا که سیستم الان در حال کار است پس چه بهتر که شما آن را مانیتور کنید و براساس یافته هاتون سخت افزاری را پیشنهاد بدید!

پیشنهاد دادن یک سخت افزار کار راحتی است اگر بخواهیم هیچکدام از فاکتورها را درنظر نگیریم! بله منم میتوانستم بگم یک سرور بگیرید که اینقدر رم داشته باشه با چهار CPU این مدلی و هارد دیسک با ظرفیت فلان و از این نوع کار زیاد سختی نیست! تازه همه این موارد سخت افزاری را هم حدالمکان بالا درنظر بگیرم و خیال خودم را راحت کنم! این وسط اصلا به فکر مشتری نباشم که چه هزینه زیادی را متحمل میشود!

بطور کلی میتونم بگم IIS و SqlServer را بروی سرورهای جدا نصب کنید و برای هرکدام هم از سخت افزار سرورهای مخصوص اینکار استفاده کنید مثلا برای Sqlserver از دیتابیس سرورهای HP استفاه کنید!

aloneman2005
پنج شنبه 04 تیر 1394, 19:44 عصر
میشه لطفا با همون حجم اطلاعات مشخصات سرور برای iis و Sql server بصورت جداگانه معرفی کنید
و اگر بر روی سرور Sql server کلا دیستابیس بر اساس store procedure طراحی شده بود چقدر فرق داشت مشخصات .
ممنون میشم مشخصات رو اعلام کنید

pezhvakco
شنبه 06 تیر 1394, 12:30 عصر
و اگر بر روی سرور Sql server کلا دیستابیس بر اساس store procedure طراحی شده بود چقدر فرق داشت مشخصات .
شرمنده => میشه بیشتر توضیح بنویسید .

aloneman2005
دوشنبه 08 تیر 1394, 18:53 عصر
شرمنده => میشه بیشتر توضیح بنویسید .
یعنی تمام کار ها از جمله insert delete select همه چی Storeprocedure ساخته شده
۲ - یه مشکلی که دیگه داره سرور دارای رم ۶۴ گیگ هست و همیشه مقدارم رم به ۹۷ ۹۸ ۹۹ درصد پر شده چکار باید کرد ؟

darknes666
دوشنبه 08 تیر 1394, 20:54 عصر
سلام ببخشید اگر تاپیک رو اشتباه زدم.
من یه بانک اطلاعاتی دارم که تا به الان حدود 100 گیگ است و چیزی در حدود 7000 تا 8000 هزار یوزر داره که به اون متصل هستند لطفا پیشنهاداتون رو برای منابع سخت افزاری برای این حدود کاربر و این حجم اطلاعات رو بگید ممنون می شم.
اگر ممکنه مشخصات فعلی سرور رو بنویسین.
درضمن شما میخواین یک سخت افزار تک بدنه استفاده کنین یا چند بدنه؟

pezhvakco
سه شنبه 09 تیر 1394, 11:38 صبح
یعنی تمام کار ها از جمله insert delete select همه چی Storeprocedure ساخته شده
مگه غیر این کار ها ، کار دیگه ای هم است که نوشتید "همه کار ها از جمله ..."

در بیش تر آموزش های برنامه نویسی با پایگاه داده این نکته است :
کارهای پایگاه داده را در سمت خوش و از خوش بخواهید انجام شود.

aloneman2005
پنج شنبه 11 تیر 1394, 11:02 صبح
مگه غیر این کار ها ، کار دیگه ای هم است که نوشتید "همه کار ها از جمله ..."

در بیش تر آموزش های برنامه نویسی با پایگاه داده این نکته است :
کارهای پایگاه داده را در سمت خوش و از خوش بخواهید انجام شود.

منظورم این بود که هیچ کدی درون web نوشته نشده وقت web میاد پارامتر رو به storeprocedure ها میده یا اینکه از هیچ orm چیزی استفاده نشده .

aloneman2005
پنج شنبه 11 تیر 1394, 11:04 صبح
مشخصات سرور hp dl580 g8 با 64 gb رم
iis و sql server با هم روی سرور هستند.