View Full Version : راهنمایی جهت بسته نشدن اپلیکشن بعد از خروج
mpoorfaez.en
یک شنبه 31 خرداد 1394, 23:33 عصر
با سلام و عرض ادب . بنده در حال طراحی نرم افزاری مث نرم افزار وایبر و سیستم های چت میباشم . راهکاری که نیاز دارم اینه که چه جوی میشه برنامه بسته نشه و بعد از خروج زدن از برنامه و یا بستن پنجره برنامه ، نرم افزارم minimize بشه ولی بسته نشه و سیستم های thread که در نرم افزار هستن فعالیت خود را ادامه بدهند . دو تا راهنمایی لازم دارم :
1 ) چه جوری از بسته شده نرم افزار جلوگیری کنم و نرم افزار بعد از خروج minimize شده به فعالیت خود ادامه دهد
2 ) چگونه برنامه دارای notofication باشه که بعد از انتخاب notification وارد برنامه بشه
با تشکر فراوان
tux-world
دوشنبه 01 تیر 1394, 08:45 صبح
سلام دوست عزیز. من یه انتقاد خیلی کوچولو میتونم بکنم؟ :لبخند: اولا اینکه این چیزی که شما میخوایید بنویسید خیلی خوبه ولی با این تجربه برنامه نویسی ، رفع اشکال، گشتن و سوزن تو کاهدون پیدا کردن . روال کدنویسی پروژه به درازا خواهد کشید. بهتره این پروژه ای که دارید می نویسید رو خورد خورد کنید به پروژه های کوچیکتر. یاد بگیرید تحلیلش کنید توسعش بدید و اون ها رو تو قالب یه پروژه رو هم سوار کنید. اینکه بیایید از سلام شروع کنید برای نوشتن و انتظار داشته باشید همینطور به صورت روال عادی پروژه پیش بره کاملا در اشتباه هستید. توصیه بنده رو حتما گوش کنید و عمل کنید. :چشمک:
برای اینکه برنامه شما در بک گراند گوشی کار بکنه از سرویسها استفاده میشه که دو نوع هستن و بسته به کار شما برای یکیش نمیتونید همزمانی داشته باشید و مدیریتش به این آسونی نیست. یه خورده دردسر داره سرویس برای کارای بزرگتر.
موفق باشید
mpoorfaez.en
دوشنبه 01 تیر 1394, 08:51 صبح
ممنونم از لطفت دوستم.ولی خب پروژمه مجبورم برم دنبالش و یاد بگیرم.اما مسیر این کارو میخواستم.ای کاش لااقل معرفیشون میکردی
majid_7
دوشنبه 01 تیر 1394, 10:08 صبح
دوست عزیز
جناب tux-world گفتند که باید برید کار با سرویس های آندروید رو یاد بگیرید !!!
دیگه راهنمایی چی؟؟؟
کل این مشکل شما با یه سرویس حل میشه ! البته اینم به یاد داشته باشید که اپلیکیشن تون باید در زمان روشن شدن گوشی هم باز بشه(که البته کاری نداره، یه تغییر کوچیک توی مانیفست و تمام)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.