View Full Version : پایگاه داده رو با چی بسازم برنامم سبک باشه؟!
hadimtn
دوشنبه 01 تیر 1394, 01:51 صبح
با عرض سلام خدمت دوستان؛
برای پروژه ی پایانی یه برنامهی مدیریت انبار داری دارم آماده میکنم.
میخوام بدونم بانک اطلاعاتی رو با چی بسازم که Setup برنامم سبک باشه. مثلا اگه با SQL Server بسازم 3 الی 4 گیگابایت حجمش میشه.
SabaSabouhi
دوشنبه 01 تیر 1394, 09:20 صبح
با عرض سلام خدمت دوستان؛
برای پروژه ی پایانی یه برنامهی مدیریت انبار داری دارم آماده میکنم.
میخوام بدونم بانک اطلاعاتی رو با چی بسازم که Setup برنامم سبک باشه. مثلا اگه با SQL Server بسازم 3 الی 4 گیگابایت حجمش میشه.
سلام
1. در حال حاضر حجم برنامه اهمیت کمی داره، نگران حجم نباش
2. کی گفته Sql Server چند گیگابایت حجم داره؟ مگه میخوای Enterprise Server نصب کنی؟
نسخهی Express Edition که کاملاً برای نیازت کافی هست فقط 200 مگابایت هست، و اگه LocalDb بخوای نصب کنی که برای تحویل
پروژهی دانشگاهی کاملاً کافی به نظر میرسه فقط 45 مگابایت حجم داره. هر دو رایگان هستند و قابل دانلود از سایت مایکروسافت.
3. به این دقت کن که کار کردن با کدوم DBMS برات راحتتره و امکانات جنبی بهتری در اختیارت هست.
( Sql Server ( Express Edition / Local Db
MySql
Sqlite
Access
اینها همگی میتونن کارت رو راه بندازن. اما اگه سراغ Sql Server بری میتونی از EF هم به راحتی استفاده کنی.
البته ظاهراً در نسخهی 2015 Visual Studio امکان ارتباط با سایر DBMSها نیز فراهم شده.
صبا صبوحی
hadimtn
چهارشنبه 03 تیر 1394, 00:22 صبح
یه پروژهی مدیریت انبارداری دارم که با Linq کار میکنم...
عمده مشکل من هنگام setup ساختن هست.
بار اول که پایگاه داده رو ساختم با Enterprise Server کار کرده بودم.
الآن پایگاه داده رو با چی بسازم که هم حجم کمتری نسبت به Enterpriseداشته باشه و هم توی setup کردن کارم راحت تر باشه.
[چون یه جایی خونده بودم که از خود vs برای ساخت پایگاه داده استفاده کنم موقع ایجاد فایل نصبی میتونم همون نرم افزاری که ویژوال برای ساخت پایگاه داده استفاده میکنه رو به فایل نصبی اضافه کنم]
نسخه ی Express Editionرو خود vs نداره؟!
132559
اگه خواستم از SQL Server Express Edition استفاده کنم لینکش همینه دیگه:
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=46697
از اینجا هم باید ENU\x64\SQLEXPR_x64_ENU.exe رو دانلود کنم؟
SabaSabouhi
چهارشنبه 03 تیر 1394, 08:49 صبح
سلام
دوست من، یکبار دیگه پست من رو بخون. همه اینها رو توضیح دادم.
و اما دربارهی لینک، بله خودشه البته خوبه نسخهی 32بیت رو هم بگیری. چون شاید بعضی از مشتریهات
ویندوز 32 بیت داشته باشن.
بهعلاوه مهم نیست با کدوم نوع Sql Server برنامه رو توسعه دادی، غیر از Compact Edition که کلاً چیز بیخودی هست، همه
انواع با هم سازگار هستن، فقط دقت کن که نسخهی همگی یکی باشه ( مثلاً 2014 )
صبا صبوحی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.