ورود

View Full Version : فایل xml

stranger!!!!
دوشنبه 01 تیر 1394, 21:41 عصر
سلام دوستان میشه تو فایل xml ی باتن بزاریم و ی لینک بدیم بهش که باز بشه فقد از طریق xml باشه و با کد نویسی جاوا نباشه

stranger!!!!
دوشنبه 01 تیر 1394, 23:18 عصر
ایا کسی از دوستان جوابی نداره

pbm_soy
سه شنبه 02 تیر 1394, 00:47 صبح
منظور شما چیست؟ من که نفهمیدم دقیقا چی میخوای؟!

فکر میکنم ماهیت فایل XML را با چیز دیگر اشتباه گرفته باشی!
فایل XML صرفا یک فایل اطلاعاتی است مانند یک دیتابیس میماند حالا در هرجائی بسته به نیاز داخل آن اطلاعات مختلفی ذخیره میکنند یکی میاد داخلش متن و فهرست کتاب را ذخیره میکند و در برنامه از آنها استفاده میکند و یکی دیگه داخلش اطلاعات و ساختار Interface یک برنامه را میگذارند مانند طراحی اکتیویتی آندروید و یا طراحی فرمهای WPF در ویژوال استودیو دات نت

حالا منظور شما چیست؟ تو xml مربوط به اکتیویتی میخواهید یک باتن بذارید بله میتوانید ولی وقتی کلیک شد یک کدی باید اجرا شود اینکار توسط یک کد جاوا در یک کلاس نوع اکتیویتی امکان پذیر است یعنی داخل XML شما نمیتوانید کدی را بنویسید
در واقع وقتی آن کلاس اجرا میشود فایل xML لود شده و صفحه اندروید را براساس آن XML نمایش میدهند!

stranger!!!!
سه شنبه 02 تیر 1394, 09:53 صبح
منظور شما چیست؟ من که نفهمیدم دقیقا چی میخوای؟!

فکر میکنم ماهیت فایل XML را با چیز دیگر اشتباه گرفته باشی!
فایل XML صرفا یک فایل اطلاعاتی است مانند یک دیتابیس میماند حالا در هرجائی بسته به نیاز داخل آن اطلاعات مختلفی ذخیره میکنند یکی میاد داخلش متن و فهرست کتاب را ذخیره میکند و در برنامه از آنها استفاده میکند و یکی دیگه داخلش اطلاعات و ساختار Interface یک برنامه را میگذارند مانند طراحی اکتیویتی آندروید و یا طراحی فرمهای WPF در ویژوال استودیو دات نت

حالا منظور شما چیست؟ تو xml مربوط به اکتیویتی میخواهید یک باتن بذارید بله میتوانید ولی وقتی کلیک شد یک کدی باید اجرا شود اینکار توسط یک کد جاوا در یک کلاس نوع اکتیویتی امکان پذیر است یعنی داخل XML شما نمیتوانید کدی را بنویسید
در واقع وقتی آن کلاس اجرا میشود فایل xML لود شده و صفحه اندروید را براساس آن XML نمایش میدهند!

شکر از پاسخت من فایل xml ماهیتش رو اشنام اما فک کنم سوالم رو درس نپرسیدم شایدم شما متوجه نشدی
من میخوام مث ی صفحه html لینک بزارم که لینک معلوم نباشه و فقد متن مورد نظر من نوشته شده باشه مثلا نوشته ام لینک دانلود خود لینک مشخص نیست اما همین که روی لینک لمس شد لینک با مرورگر باز بشه میشه این کار و میشه با تکست ویو کرد خود لینک رو تو تکست ویو گذاشت و پروپرتی رو وب قرار داد و اجرا بشه اما هدفم اینه که لینک طولانی تو صفحه xml مشخص نشه
امیدوارم واضح بیان کرده باشم

stranger!!!!
سه شنبه 02 تیر 1394, 16:02 عصر
اساتید جوابی ندارین؟

tux-world
سه شنبه 02 تیر 1394, 19:01 عصر
خوب این که کاری نداره. :لبخندساده: شما یه لینک میزاری داخل محتوات بدون اینکه از تگ استفاده کنی.
android:text="salam salam salam http://www.jaziire.ir"
بعد این پراپرتی رو تو همون TextView بزار
android:autoLink="web"