View Full Version : سوال: وردپرس یا جوملا؟
hamid_diablo
سه شنبه 02 تیر 1394, 16:49 عصر
سلام سدوتان
من به html . css jquery .javascript آشنا هستم
مخیواستم بدونم الان برم سراغ وردپرس یا جوملا
منبع خوب فارسی هم اگر سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم
سعید کشاورز
سه شنبه 02 تیر 1394, 17:00 عصر
برو سراغ وردپرس.. جوملا پیچیدگی زیاد داره
ورد پرس خیلی خوش دست تره..
پیام حیاتی
سه شنبه 02 تیر 1394, 19:44 عصر
سلام
همونطور که دوستمون اشاره کردن جوملا نسبت به وردپرس پیچیده تر است ، اما انجمن های پشتیبانی ، افزونه ها و منابع اموزشی فارسی بیشتری در نت برای ان است.
joomlaforum.ir
mostafae
سه شنبه 02 تیر 1394, 20:58 عصر
به نظر من وردپرس رو ادامه بده
amirtc
سه شنبه 02 تیر 1394, 23:11 عصر
بازهم این بحث های تمام نشدنی...
afshinz
چهارشنبه 03 تیر 1394, 00:16 صبح
یکم مطالعه کن ببین کدوم بیشتر به دردت میخوره. چون هرکی الان داره با وردپرس کار میکنه میگه برو وردپرس، هر کی که جوملا کار میکنه میگه برو جوملا یاد بگیر. اصلا من خودم دروپال کار میکنم برو دروپال
:لبخند:
برای انتخاب میتونی منابع آموزشی رو ملاک قرار بدی چون اکثرا کاری که میشه با یکیشون انجام داد با بقیه هم میشه، هر چی منابع بهتری رو راجب یکیشون پیدا کردی همون بهترین گزینس.
pyramid_ali
چهارشنبه 03 تیر 1394, 00:50 صبح
اصلا مهم نیست با کدوم کار کنی! ولی من هم با جوملا کار کردم و هم وردپرس! واسه کسی که با cms آشنایی نداره وردپرس خیلی خیلی آسون تر از جوملاست! من یک کتاب 300 صفحه ای واسه جوملا خوندم ولی بازم نتونستم یک سایت را بندازم ولی وردپرس رو فقط روی لوکال نصب کردم و بدون خوندن مطلبی یادش گرفتم! خوب از اون به بعد جوملا رو ول کردم! ولی تو میتونی به وردپرس به عنوان یک فریمورک نگاه کنی، و نه فقط یه سیستم بلاگ نویسی! کتابای زیادی واسه این مورد وجود نداره، ولی دوتا کتاب هست یکی ماله 2012 فکر کنم که راجع به پلاگین نوشتنه و یکیم ماله 2014 که واسه نوشتن یک اپلیکیشن تحت وب با وردپرسه! این دوتا رو بخونی میفهمی که وردپرس خیلی خیلی قوی شده! تازه این دو تا کتاب قبل از نسخه ی 4 ام وردپرس نوشته شدن و مربوط به زمان نسخه ی سوم وردپرس هست، ولی جوری که توی این دو تا کتاب نوشته بود تقریبا هر کاری دلت بخواد با کد نویسی می تونی بکنی! البته روی بحث real-time وردپرس حرفی واسه گفتن نداره، میگن برید سراغ nodejs! کلا از بحثم خارج شدم :)
webline
شنبه 03 مرداد 1394, 18:15 عصر
دوست عزیز این داستان مثل اندروید و Ios هست، تمام دنیا به خاطر پر طرف دار بودنش به طرف اندروید رفتن و این سیستم مدیریت هم به همین صورت هست، حتی سایت بزرگ تم فارست هم اگه برید نصفش وردپرس هست نصف دیگش بقیه فریم ورک ها و غیره.. اینجا در وبلاگم در مورد اینکه چرا باید از وردپرس استفاده کنیم (http://themeline.ir/why-must-be-use-wordpress) رو توضیح دادم می تونید مطالعه بفرمایید.
mojtabakhazaeli
دوشنبه 05 مرداد 1394, 10:55 صبح
وردپرس خیلی بهتر از نظر من !
sepehrazimi
دوشنبه 05 مرداد 1394, 17:02 عصر
سلام دوست عزیز
من با چندین سیستم مدیریت محتوا از جمله وردپرس ، جوملا ، دیتالایف و ... کار کردم میتونم به جرات بگم که وردپرس از همه بهتره فراوانی در انواع افزونه ها ، رابط زیبا ، راحتی در طراحی قالب و افزونه و انعطاف پذیری بالا . برای مشتری ها هم وردپرس ساده تره تا جوملا کار کنند .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.