View Full Version : دسترسی چند برنامه به یک پایگاه داده
mehdihafezi
چهارشنبه 03 تیر 1394, 07:31 صبح
با سلام،
این امکان وجود دارد که چندین برنامه بتوانند به یک پایگاه داده دسترسی داشته باشند؟
من یک وب سرور دارم که بر روی همان وب سرور می خوام که چند برنامه به زبان های مختلف وجوذ داشته باشه که کارهای مختلفی انجام میدهند ولی می خوام که اون ها هم به همون پایگاه داده و همون اطلاعات دسترسی داشته باشند
من یک برنامه نویس نیستم به همین جهت ممکن هست سوالم مبتدی باشه
با تشکر
sajaaaaad
چهارشنبه 03 تیر 1394, 07:46 صبح
آره داداش کار اصلی بانک اطلاعاتی همینه.! شما میتونی یک برنامه رو توی چند کامپیوتر مختلف اجرا کنی و همه به همون دیتابیس متصل بشن، یا همون که خودتون گفتین با انواع زبانها و برنامه های مختلف به بانک متصل بشن.
فقط باید برنامه ها جوری باشن که باهم تداخل نداشته باشن، مثلا یک برنامه نگیره داده ای رو پاک کنه که توی برنامه دیگه لازمه.! یا اگر یک برنامه داره با یک رکورد خاصی کار میکنه یکی دیگه نیاد اون وسط خرابکاری کنه. باید هماهنگی بین برنامه ها خیلی دقیق باشه.
mehdihafezi
چهارشنبه 03 تیر 1394, 08:19 صبح
خیلی ممنون از راهنماییتون
این مسئله که گفتید باید هماهنگی بین برنامه ها خیلی دقیق باشه، از جایی می تونم مطالبی در این زمینه مطالعه کنم که یه دید کلی بهم بده؟
فکر می کنم بیشتر بر میگرده به معماری، اگر منبعی هست که بتونه به صورت مختصر در مورد این مشکل راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم اون رو معرفی کنید
sajaaaaad
چهارشنبه 03 تیر 1394, 13:59 عصر
نه راستیتش خودمم منبع خاصی استفاده نمیکنم، معمولا اگر قرار باشه برنامه ها تحت شبکه کار کنن تنها کاری که میکنم اینکه نمیذارم ارتباطات با بانک باز بمونه.! یعنی شما یک لحظه کانکت میشی و داده رو از بانک میخونی و پشت سرش ارتباطو میبندی که بانک مشغول نشه. چون اگر کانکشنات باز بمونه (فک میکنم) به مشکل میخوره. ولی خب در کل من منبع خاصی سراغ ندارم معمولا تجربی کار میکنم اگر به مشکل بخورم رفعش میکنم :لبخند:
SabaSabouhi
چهارشنبه 03 تیر 1394, 17:26 عصر
نه راستیتش خودمم منبع خاصی استفاده نمیکنم، معمولا اگر قرار باشه برنامه ها تحت شبکه کار کنن تنها کاری که میکنم اینکه نمیذارم ارتباطات با بانک باز بمونه.! یعنی شما یک لحظه کانکت میشی و داده رو از بانک میخونی و پشت سرش ارتباطو میبندی که بانک مشغول نشه. چون اگر کانکشنات باز بمونه (فک میکنم) به مشکل میخوره. ولی خب در کل من منبع خاصی سراغ ندارم معمولا تجربی کار میکنم اگر به مشکل بخورم رفعش میکنم :لبخند:
سلام
دوست عزیز، باز موندن connection هیچ مشکلی برای شما ایجاد نمیکنه.
دلیل این که closed connection در حال حاضر مرسوم شده، این هست که در کشورهای غربی، شرکتها تعداد کامپیوتر روشن خیلی خیلی زیادی
دارن، و این connectionها اگه باز بمونن میتونه باعث بشه که Sql Server به مشکل بخوره.
حالا چرا برای ما مشکلزا نیست؟
دلیلش کوچک بودن اندازهی مشتریان ما هست. شرکتهای بزرگ در کشور ما به زحمت به 200-300 کامپیوتر روشن میرسه که
به هیچ عنوان عدد مشکلزایی نیست.
سرویسهای اینترنتی رو هم به هیچ عنوان در نظر نگیرین، چون فقط یک connection روی وب سرور تعریف میشه.
صبا صبوحی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.