ورود

View Full Version : توضیح در مورد ی کد

mahdi.fa
پنج شنبه 04 تیر 1394, 00:21 صبح
با سلام خدمت دوستان محترم دوستان میشه لطف کنن این خط از برنامه رو کاملا برای بنده توضیح بدن خیلی ممنون میشم سریع بشه

strsql = "select * from table1,table2 where table2.index=100 and table1.tag1=table2.tag2"

pbm_soy
پنج شنبه 04 تیر 1394, 01:22 صبح
این دستور در یک متغیر رشته ای مقدار رشته ای ذخیره کرده البته این رشته یک دستور sql است که قرار است بروی تیتابیس اجرا شود
حالا خود دستور sql :
این دستوری است که از دو جدول تعدادی سطر و ستون به شما میدهد در اینجا تمام ستونهای دوجدول را میدهد چون ستاره استفاده شده است
جلوی from نام دو جدول عنوان شده
جلوی where هم شرطی که سطزها را محدود میکند نوشته شده است که مقدار فیلد index در جدول موردنظرش برابر ۱۰۰باشد و مقدار فیلد تگ هم برابر یک باشد یعنی ان سطرهایی را میدهد که ایندکسشان برابر صد و تگ برابر یک باشد

من نمیدانم این جداول چطور طراحی شدن و کاربردشان چیست و نمیشه بیشتر از این توضیح داد

mahdi.fa
پنج شنبه 04 تیر 1394, 10:13 صبح
ممنونم از راهنماییتون من هنوز متوجه نشدم ببینید این کد رو ک این پایین میزارم من میخام دیتا ریپورت همون مقداری ک adodc فیلتر کرده رو نشون بده با کلی جستوجو تونسم این کد رو گیر بیارم ولی سر در نمیارم ازش ممنون میشم بازم راهنمایی کنید منتها من یک جدول دارم با عبارت متغیر برای فیلتر کردن راستی اگه ی سورس بتونی برام بزارید بهتر میتونم متوجه بشم

strsql = "select * from table1,table2 where table2.index=100 and table1.tag1=table2.tag2"
Adodc1.RecordSource = strsql
Adodc1.Refresh
If DataEnvironment1.rsCommand21.State = adStateOpen Then
DataEnvironment1.rsCommand21.Close
End If
DataEnvironment1.rsCommand31.open sql
DataEnvironment1.rsCommand31.Requery
DataReport31.Show

mahdi.fa
شنبه 06 تیر 1394, 17:54 عصر
دوستان ممنون میشم یکی لطف کنه ی راهنمایی بکنه
:خجالت::خجالت::خجالت:

ahmad abdoli
یک شنبه 07 تیر 1394, 01:15 صبح
سلام دوست عزیز

برا اینکه دیتا ریپورت همون مقداری رو که adodc فیلتر کرده رو نشون بده این طوری کنید:

Set DataReport.DataSource = Adodc1
DataReport.Show 1

به همین راحتی.

mahdi.fa
دوشنبه 08 تیر 1394, 23:57 عصر
دوست عزیز ممنونم از اینکه پاسخ دادید من کد شما را وارد کردم ولی چجوری فیلدا رو به تکست های دیتا ریپورت معرفی کنم

ahmad abdoli
سه شنبه 09 تیر 1394, 15:14 عصر
سلام

برای اینکار در خاصیت های تکست دیتا ریپورت دنبال خاصیت DataField بگرد و اون رو برابر با فیلد مورد نظرت قرار بده

mahdi.fa
سه شنبه 09 تیر 1394, 15:51 عصر
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه وقت گذاشتی من دیتا فیلد رو معرفی کردم ب تکست ها ولی مثل اینکه به دیتا سورس گیر میده این پیغامیه ک هنگام باز شدن دیتا ریپورت میده ممنون میشم مشکلش رو پیدا کنید.

132767

ahmad abdoli
سه شنبه 09 تیر 1394, 16:11 عصر
دوست عزیز کد کوئری مور نظر برای فیلتر کردن و یه عکس از دیتا ریپورت بفرست تا بتونم راهنمایی کنم

اگه همه مراحل رو درست انجام داده باشین نباید خطایی رخ بده

mahdi.fa
چهارشنبه 10 تیر 1394, 21:24 عصر
سلام دوست عزیز این کد فیلتر کردن adodc هستش

Adodc1.Refresh
shenase = Combo3
Adodc1.Recordset.Sort = (Text1)
Adodc1.Recordset.Filter = Text1 & "='" & shenase & "'"
If Adodc1.Recordset.EOF = True Then
MsgBox "ãæÑÏí íÇÝÊ äÔÏ", vbOKOnly
Else
End If

و این عکس از دیتا ریپورتم هستش باز هم تشکر میکنم بابت لطفتون در ضمن من DataEnvironment رو هم دارم تو برنامم
132817

ahmad abdoli
پنج شنبه 11 تیر 1394, 00:24 صبح
سلام

سلام دوست عزیز با این کد به دیتا بیس وصل شید (DataEnvironment رو بیخیال شید)

Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\dbase.mdb;"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Jens WHERE ID=" & Id
Adodc1.Refresh

بعد از کدی که توی پست قبلی بهتون دادم استفاده کنید.

Set DataReport.DataSource = Adodc1
DataReport.Show 1