ورود

View Full Version : استفاده از Java Reflection ضروری هست یا نیست؟

master94
پنج شنبه 04 تیر 1394, 09:57 صبح
سلام...
میخواستم ببینم استفاده از java Reflection برای کدنویسی اپ یا بازی اندرویدی لازم هست یا نیست...؟
منظورم اینه برنامه نویس های حرفه ای اندروید (یا جاوا) ، به جای کدنویسی های طولانی ، میان از java Reflection استفاده کنن یا کلا java Reflection خیلی کاربردی نیست...؟ :متفکر:

( میخوام ببینم لازمه یادش بگیرم یا نه :لبخند: :لبخند: :لبخند: )

ممنون میشم راهنمایی کنید ...

tux-world
پنج شنبه 04 تیر 1394, 13:34 عصر
ربطی به طولانی بودن کدها نداره و فقط برای مدیریت بهتر اجزا و ویجتهایی هستش که شما تو xml ازشون استفاده میکنید. درصورتی که ویجتهای زیادی دارید بلی استفاده ازش منطقی هستش ولی برای دو سه تا ویجت دیگه نه نیازی نیست.

hamedjj
پنج شنبه 04 تیر 1394, 14:33 عصر
بیشتر در لایبری ها و ارائه API بدرد میخوره
برای ساخت برنامه خودتان نیازی به این موضوع نیست

tux-world
پنج شنبه 04 تیر 1394, 18:13 عصر
نه اینکه نیازی نباشه. بستگی داره بیشتر . من خودم گاهگداری ازش تو برنامه های خودم استفاده کردم و خیلی کارمو راه انداخته :لبخندساده:

Nevercom
پنج شنبه 04 تیر 1394, 18:26 عصر
Reflection هم مثل سایر امکانات و قابلیت های جاوا، یک ابزار هست، ابزاری که اگر بشناسیدش شاید زمانی که لازمش داشتید برای حل مسئله بتونید ازش استفاده کنید. مورد استفاده رو خودتون باید پیدا کنید.

در حالت کلی Reflection قابلتی هست که بهتون اجازه میده کدهایی رو بعد از کامپایل و در زمان اجرا (Runtime)، اجرا کنید.
در واقع با کمک Reflection میتونید کدهای داینامیک تر و منعطف تری بنویسید.

همونطور که میدونید زبان جاوا یک زبان Statically Typed Language هست، یعنی در هنگام کدنویسی باید نوع کلاس مشخص باشه تا بشه به متدهاش دسترسی داشت و باهاش ارتباط برقرار کرد.
اینجا Reflection بهتون اجازه میده بدون اینکه اطلاع کاملی از جنس کلاس داشته باشید، باهاش ارتباط برقرار کنید.