ورود

View Full Version : برنامه با حالت فقط نصب(انواع دانلود از مارکت‌ها)

EDRIS0131
پنج شنبه 04 تیر 1394, 14:46 عصر
با سلام
دوستان من زیاد در این باره تجربه ندارم اماتور بودن من رو ببخشید و م رو از راهنمایی هاتون بی نصیب نذارید.
از رو مارکت اپ دانلود کردم ٫مارکت ی فولدر برای دانلود ها درست میکنه و اپ ها رو تو ان میذاره.
بازار رو تست کردم انگار فقط نصب میکنه!!!و از برنامه هیچ نسخه ی پشتیبانی ب جا نمیذاره!!!
گوگل پلی هم همینطوره فک کنم
قدیما یادمه واسه جاوا هم گت جار همینطوربود
این چجوریه؟!!!!
ایا واسه برنامه های پولی هم مارکت همین کارو میکنه؟
(من تا حالا برنامه پولی نخریدم)
اگه اینطور باشه ک خیلی بد میشه
در کل ایا راهی هست که توسعه دهنده(سازنده اپ) جوری اپش رو تنظیم کنه که فقط یه بار نصب بشه رو دستگاه و نه این که تو حافظه گوشی طرف بمونه تا انم با بلوتوث و... انتقالش بده...

irdb233
پنج شنبه 04 تیر 1394, 17:21 عصر
با سلام
دوستان من زیاد در این باره تجربه ندارم اماتور بودن من رو ببخشید و م رو از راهنمایی هاتون بی نصیب نذارید.
از رو مارکت اپ دانلود کردم ٫مارکت ی فولدر برای دانلود ها درست میکنه و اپ ها رو تو ان میذاره.
بازار رو تست کردم انگار فقط نصب میکنه!!!و از برنامه هیچ نسخه ی پشتیبانی ب جا نمیذاره!!!
گوگل پلی هم همینطوره فک کنم
قدیما یادمه واسه جاوا هم گت جار همینطوربود
این چجوریه؟!!!!
ایا واسه برنامه های پولی هم مارکت همین کارو میکنه؟
(من تا حالا برنامه پولی نخریدم)
اگه اینطور باشه ک خیلی بد میشه
در کل ایا راهی هست که توسعه دهنده(سازنده اپ) جوری اپش رو تنظیم کنه که فقط یه بار نصب بشه رو دستگاه و نه این که تو حافظه گوشی طرف بمونه تا انم با بلوتوث و... انتقالش بده...

بازار داخلش یه گزینه داره که اگه فعالش کنی فایل ها رو برات دخیره میکنه

tux-world
پنج شنبه 04 تیر 1394, 18:10 عصر
آقا من عذرمیخوام اشتباهی متوجه شده بودم. خیلی خیلی ببخشید :لبخندساده:

o0o0okay
پنج شنبه 04 تیر 1394, 20:54 عصر
قسمت تنظیمات(البته باید گوشی شما روت شده باشه!)
132599
البته برای استخراخ apk میتونید از یه برنامه خیلی باحال استفاده کنید، از هر برنامه ای (حتی سرویس های گوشی رو هم تبدیل به خروجی apk میکنه) نیازی هم به روت نداره!
اینم لینک برنامه: MyAppSharer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yschi.MyAppSharer)

EDRIS0131
جمعه 12 تیر 1394, 10:29 صبح
سلام مجدد
با ارزوی قبولی عبادات همه ی بزرگواران

دوستام من تا حالا برنامه پولی نخریدم
ایا اپاپ پولی هم میخریم میشه با بلوتوث یا... انتشارش داد؟
پ حقوق کپی رایت چ میشه؟
اگه یکی بخاد فقط اپش نصب بشه چ کار باید بکنه
فک میکنم اینطوری خیلی بهتره چون امار دانلود اپ هم بالا میره و فقط ی مرجع واسه دانلود میمونه

roboman78
جمعه 12 تیر 1394, 17:40 عصر
شما فکر کن اینطوری باشه بعد لابد باید زاپیا و share it رو از گوگل پلی بردارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟