View Full Version : سوال: سورس انتقال اطلاعات از Access به dbf
Marius
جمعه 05 تیر 1394, 15:08 عصر
با سلام خدمت مهندسین عزیز
یه پروژه دارم خواهشا کمکم کنید. نحوه انتقال اطلاعات از فایل اکسس به جدول dbf رو برام کمک میکنید؟ خواهشا اگر سورس آماده دارین بهم بدین به این پروژه بدجور نیاز دارم البته خودم سی کار میکنم.
ممنونم از لطفتون
gh_khajehzade
شنبه 06 تیر 1394, 10:35 صبح
سلام
فقط باید مسیر فایل access رو مشخص کنی.(برنامه رو باز کنی مشخصه ).با access 2003 تست کردم کار میکنه!
Marius
شنبه 06 تیر 1394, 18:51 عصر
ممنون از شما دوست عزیز میشه یه سورس کامل بذاری؟
من میخوام یه فایل exe درست بکنم که وقتی روش کلید میشه اطلاعات دیتا بیس اکسس کنارشو رو به dbf در فولدر dbase کنار این فایل اجرایی انتقال بده. لطف میکنید راهنمایی و کمکم کنید. من توی fox تازه کارم , و از همه مهمتر اینکه خط فارسی رو هم ساپورت کنه و یا حداقل به فرمت خودش برگردونه
gh_khajehzade
یک شنبه 07 تیر 1394, 08:36 صبح
سلام
این سورس برنامه هست برا اجرا visual foxpro9 رو نصب کن ودر پنجره command با فرمان do access اونو اجرا کن منتهی آگه فاکس کار نکردی یا نمیخوای فاکس رو نصب کنی , برا exe کردنش بهم فرصت بده.امیدوارم بیشتر از چند روز نشه!
سعید20
یک شنبه 07 تیر 1394, 14:33 عصر
سلام خدمت دوستان آیا سرس معکوسش هم دارید یعنی از فاکس به اکسس
mastim
دوشنبه 08 تیر 1394, 13:42 عصر
سلام
فقط باید مسیر فایل access رو مشخص کنی.(برنامه رو باز کنی مشخصه ).با access 2003 تست کردم کار میکنه!
باسلام و احترام
عالی بود با تشکر. آیا امکان داره معکوسش رو هم داشته باشم.(dbf to access)
gh_khajehzade
چهارشنبه 10 تیر 1394, 16:30 عصر
سلام
یک روش که dbf رو ابتدا تبدیل به excel و بعد تبدیل به access میکنه.(access4.prg)
روش دیگه بهتر ازبالایی ولی متاسفانه با کاراکترهای فارسی مشکل داره امیدوارم اساتید کمک کنند!(access3.prg)
mastim
پنج شنبه 11 تیر 1394, 08:58 صبح
ضمن عرض سلام خدمت آقا/خانم khajehzadeh
با تشکر از پاسخ شما ، عرض کنم که برنامه access4 در خط oAccess.NewCurrentdatabase("asup.mdb") باپیام خطای
OLE IDispatch code 0 from there is already an existing database with the name you entered. give the new database a unique name مواجعه میشود.
gh_khajehzade
پنج شنبه 11 تیر 1394, 10:39 صبح
سلام
1-یک پوشه تو درایو c به نام tamrin ایجاد کن و فایل access4 رو تو اون کپی کن.
2-با اجرای فاکس(من با فاکس 9 وwindowsxp تست کردم) در پنجره command فرمان set default to c:\tamrin رو اجرا و سپس access4 رو اجرا کن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.