View Full Version : سوال: اکلیپس
Amir 2010a
دوشنبه 08 تیر 1394, 11:48 صبح
سلام
من تازه به جمع جاوا کارها پیوستم و خیلی مبتدی
من از اکلیپس استفاده میکنم اما فقط محیط اجرای خطی داره و از گرافیک و دکمه و تکس باکس مانند دات نت خبری نیست
از کجا باید قابلیت برنامه نویسی ویندوز و محیط پنجره رو فعال کنم ؟
با تشکر
mimre73
دوشنبه 08 تیر 1394, 13:07 عصر
132724سلام دوست عزیز
برای نوشتن برنامه در gui کافیه مراحل زیر رو انجام بدی
پروژه رو که ساختین روی پکیج مورد نظرتون کلیک راست کنین
new->other
و از اونجا میتونین jframe رو انتخاب کنید
بعد از انتخاب نام صفحه ای متشکل از کد براتون باز میشه برای دسترسی به drag and drop در پایین کد ها دو تب وجود داره با کلیک روی تب design وارد این محیط میشید
پ.ن
اگر در قسمت other چیزی به نام jframe نبود روی اکلیپستون نصب نیست و شما باید دانلودش کنید.
موفق باشید
Amir 2010a
دوشنبه 08 تیر 1394, 13:42 عصر
ممنون چه جور یمیشه نصب کرد هیچی تو اینترنت نیست
dasssnj
دوشنبه 08 تیر 1394, 19:21 عصر
سلام . ابتدا پلاگین Window Builder را در اکلیپس نصب کنید :
از این لینک پلاگین مخصوص نسخه ی اکلیس تون را دریافت کنید : http://www.eclipse.org/windowbuilder/download.php
برای نصبش کافیه به Help-> Install New Sofware برید و پلاگینی که دانلود کردید را انتخاب کنید و نصبش کنید .
(آموزش نصب پلاگین در اکلیپس (http://www.cloveretl.com/resources/installation-guide/offline-plugin))
بعد مطابق این عکسی که دوست مون گذاشتن پیش برید و یه فرم جدید بسازید .
Sina.iRoid
دوشنبه 08 تیر 1394, 22:49 عصر
سلام
در ادامه صحبت های دوستمون، شما می تونید از نت بینز هم استفاده کنید که در اون صورت نیازی نیست که پلاگین ویندو بیلدر و نصب کنید. کلا نت بینز قابلیت های خیلی خوبی برای کار با مباحث گرافیک داره.
-سیّد-
سه شنبه 09 تیر 1394, 03:48 صبح
سلام
در ادامه صحبت های دوستمون، شما می تونید از نت بینز هم استفاده کنید که در اون صورت نیازی نیست که پلاگین ویندو بیلدر و نصب کنید. کلا نت بینز قابلیت های خیلی خوبی برای کار با مباحث گرافیک داره.
سلام
یه سؤال نسبتاً بیربط:
اون قدیما که من با نتبینز کار میکردم، کلاً با فارسی مشکل داشت. میخواستم ببینم هنوز هم همینطوره؟
Hossein8867
سه شنبه 16 تیر 1394, 18:00 عصر
سلام
یه سؤال نسبتاً بیربط:
اون قدیما که من با نتبینز کار میکردم، کلاً با فارسی مشکل داشت. میخواستم ببینم هنوز هم همینطوره؟
خیر نسخه جدید NetBeans هیچ مشکلی با زبان فارسی نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.