View Full Version : مشاوره قیمت پروژه
redown
دوشنبه 08 تیر 1394, 16:46 عصر
سلام دوستان.
میخوام یه قیمتی واسه این پروژه نوبت دهی کلینیک ها تعیین کنم ممکنه شما هم یه پیشنهادی بدید که چقدر پیشنهاد بدم واسه قیمتش؟(پیشاپیش از طولانی بودن پستم معذرت میخوام فقط چیزای ضروری رو نوشتم)
پروژه از این قراره:
یه سیستم نوبت دهیه برای کلینیک ها که من فقط برنامه اندرویدش رو مینویسم و با وب سرویسشون ارتباط میگیرم و شامل موارد زیر میشه:
- ثبت نام کاربرها
- ثبت کلینیک ها
- سیستم نوبت دهی و انتخاب تاریخ از روی تقویم
- سیستم چت و گفتگو بین دوستان در برنامه
- ارسال عکس و صوت در برنامه چت
- ایجاد حساب کاربری منشی و ویرایش
- ساخت پرونده برای بیماران و پزشکان
- سرچ مقالات پزشکان، اخبار
- سرچ افراد با بیماری های مشابه
- درج اخبار مقالات توسط پزشکان با حساب کاربری ویژه
- آپدیت برنامه و انتقال بانک از اندروید به C# و بالعکس.
- و یک پروژه جداگانه که شامل یه تقویمه با تاریخ شمسی و میلادی و قمری با قابلیت ثبت رویدادها به صورت موردی در یک تاریخ مشخص و همچنین ثبت رویدادها به صورت هفتگی مثلا هر شنبه و دوشنبه و چهارشنبه در ساعت خاصی آلارم بزند مثل آلارم خود اندروید. و قسمتی برای اصلاح آلارم ها و ...
خیلی خیلی ازتون ممنون میشم اگر یه راهنمایی در مورد قیمت بهم بکنید و اگر نکته ی دیگری هست بهم بگید چون از نظر حقوقی اصلا وارد نیستم.
راستی اونا سورس پروژه رو ازم میخوان، و میخوان که هیچ امضایی روی پروژه نداشته باشم و تا 5 سال حق نوشتن برنامه مشابه رو ندارم و هزینه بعد از تحویل پروژه پرداخت میشه و در قبال حفظ امنیت پروژه مسئولم. لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید و نظرتون رو بگید که کدوم یکی از این شرایط رو نباید قبول کنم؟ و اینکه آیا سورس رو بهشون بدم؟ و روی قیمت تاثیری داره یا نه؟
باز هم تشکر
artavakoli
سه شنبه 09 تیر 1394, 10:24 صبح
سلام دوست عزیز خود سیستم نوبت دهی یک پروژه کامل هست اینایی که نوشتین یعنی شما باید پول چند پروژه را از کارفرما بگیری ؟ مثلا چت ؟ اونم ارسال صوت من فکر می کنم کارفرما خودش هم نمی دونه چی می خواد
به هر حال سعی کن ماژول وار باهاشون قرار داد ببندی؟
در مورد سورس هم من اگر بودم پول سورس را هم از کارفرما می گرفتم
ولی قیمت را بالا بگو چون اگر همین برنامه را بدن یک شرکت تولید نرم افزار براشون بنویسه بالای تا 10 تا 15 میلیون ازشون می گیرند و سورس را هم نمیدند و قبول هم نمی کنند که تا 5 سال مشابهش را تولید نکنند.
اگر می خواهید تا 5 سال مشابهش را ننویسین بگین باید از محل فروش درصدی را به شما اختصاص بدند.
همه اینا که من گفتم نظر من بود من نمی دونم بین شما و کارفرما چی گذشته باز هم مشورت کن؟
در خدمتتون هستم
reza_web
سه شنبه 09 تیر 1394, 10:47 صبح
بند آخرش عجب خفنه!!!
اگه اين شروط را نداشت منم همون 10 تا 15 ميليون نظرمه ولي اينكه كل هزينه بعد از اتمام پروژه هست كمي مشكوكه!!
آمديم و شما وقت گذاشتيد و آنها به بهانه هاي مختلف گفتند از پروژه منصرف شده اند!! آنوقت چي ميشه؟؟
يا انقدر ايراد گرفتند كه يكسال زمان برد و يا مدام امكانات به برنامه خواستند اضافه كنند!! آنوقت چي ميشه؟
به نظر من قرارداد را خيلي محكم با جزئيات كامل و مكتوب قبول كن(اينو كسي داره بهت ميگه كه خيلييييييي با اين جور آدما و پروژه ها سروكار داشته)
راستي يادم رفت بگم اگه ميخواند امضاء شما داخل برنامه نباشه 20 درصد دادن سورس 20 درصد و ننوشتن اين برنامه تا 5 سال هم 20 درصد به مبلغ اضافه ميشه
tux-world
سه شنبه 09 تیر 1394, 13:45 عصر
کل هزینه بعد از اتمام پروژه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمرا اگه این شرکت بخود پول بده سرکاریه. من حدوم بیست تومن قرار داد دارم ۸ تومن پیش گرفتم. اگه نخواد باید بقیه پول رو قراره بده و بعد قرارداد فسخ بشه. این شرکت که اینو میگه خداییش خیلی بیشعور بوده
hamedg1366
سه شنبه 09 تیر 1394, 16:38 عصر
دوست عزیز شما یه برنامه چت باید بنویسی ، یه برنامه تقویم ، یه برنامه نوبت دهی ، و یه برنامه خدمات بیمارستانی
اون وقت دوستان بهتون میکن 10 تومن !!!!!!!!!!! شما اینارو تک تک بذاری بازار خیلی بیشتر میتونی ازشون بگشی بیرون....
یه سوال هم برای من پیش اومده ؛ خدا وکیلی کل پروژه رو اگه بخوای از صفر بنویسی چقد زمان برات میبره ؟ 1 هفته؟ یک ماه؟ شش ماه ؟ (حالا شما فقط قسمت کدنویسی رو مد نظر نداشته باش ، برنامه گرافیک زیبا میخواد ؛ خطاهای رنگارنگ داره ؛ زمان هائی هم هس که آب و نون نیس برای نوشتن ) حالا ببین به میزان وقتی که میخوای بذاری ارزشش رو داره یا نه.
زمان تخمینی پروژتون رو بگین لطفا.مرسی
redown
سه شنبه 09 تیر 1394, 22:12 عصر
دوستان عزیز از همتون ممنونم من قبلا 3 مورد اول + تقویم رو باهاشون با 800 تومن بسته بودم که خواستم فسخش کنم و قیمت بالاتری بدم ولی به خاطر بی تجربگی، قراردادو قبلا با همون مفاد امضا کرده بودم و بگو مگوهای زیادی انجام شد و الان چاره ای جز تحویل اون چهار مورد که البته انجامش دادم ندارم. امیدوارم دوستان دیگه ای که مثل من اولین قرادادشون رو مینویسن من رو آینه عبرت قرار بدن و مفاد قراداد رو دقیق بخونن و مشورت بگیرن تا مثل من دچار مشکل نشن مطمئن باشید اگر این کارو نکنید بعدا پشیمون میشید. قرادادو خیلی جدی بگیرید حتی اگر هیچ ضرر و زیانی رو در پروژه ننویسید باز هم واستون مسئولیت سنگینی داره. و حتما هم یک نسخشو بگیرید.
redown
پنج شنبه 11 تیر 1394, 11:09 صبح
دوستان من یک سوال مهمی دارم حالا که من قرارداد بستم تا 5 سال برنامه مشابه این رو انجام ندم و یکی از این پروژه ها تقویم با قابلیت ثبت رویداده آیا اگر من امکانات دیگه ای بهش کم یا اضافه کنم مثلا وقایع تاریخ و تعطیلی ها رو بهش اضافه کنم و ... اون وقت باز هم این پروژه مشابه اون محسوب میشه از نظر قانونی؟
reza_web
پنج شنبه 11 تیر 1394, 11:18 صبح
فكر كنم منظور اين بند قرارداد نوشتن پروژه شبيه پروژه اصلي هست نه امكانات جزئي يك پروژه
اينو براي اين گذاشته اند كه شما پروژه آنها را به كس ديگري نفروشيد
پس به نظر من استفاده از امكانات اين برنامه در برنامه ديگري را اصلا شامل نميشود
92vdic
پنج شنبه 11 تیر 1394, 11:44 صبح
دوست عزیز قیمت پایین ندی ، من این پروژه رو زیر 25 تومن نمیزنم
یه چیز تمیز بخوای در بیاری حداقل 3 4 ماه زمان میبره که تازه 25 تومن میشه ماهی 6 تومن!!
gilas1368
پنج شنبه 11 تیر 1394, 12:02 عصر
مطابق حرفی ک استاد خوبم آقای tux-world گفتن
این شرکت قصد کلاهبرداری داره
وبعد از گرفتن برنامه، شما دیگ هیچی نشونی ازش پیدا نخواهید کرد
این رو هم اضافه کنم ک سورس برنامه 10 برابر قیمت خوده برنامه قیمت داره
با توجه ب حجمی ک نوشتید
و اطلاعاتی ک دادید باید بگم صرفا این شرکت میخواد ی بیگاری ازتون بکشه و تمام
اگ نظر من رو میخواید قبول نکنید، با توجه به تجربه ام بهتون میگم ک عاقبت خوبی نداره
ali_72
پنج شنبه 11 تیر 1394, 12:07 عصر
دوست عزیز
من تجربه ساخت پنل مدیریتی وب و ساخت وب سرویس های پروژه شامل ساخت فروشگاه - نوتیفیکیشن - خرید و فروش و ...................................... سمت وب را دارم
مشکلاتی که من برخوردم
1- افزایش حجم پروژه (نمیتونی اط مشتری انتظار داشته باشی که در طول پروژه به فکر امکانات بیشتر نیافته یا چیزی رو تغییر نده. من که یه مشتری خوب مثل این به عمرم ندیدم) تو قرارداد یه بند برای این قسمت بنویس
2- بدحسابی کارفرما
و ..........................................
میتونم بهت بگم هر چقدر دستمزد برای خودت در نظر داری 2 برابر به اونا بده
پیش پرداخت توپ بگیر + قرارداد توپ ببند
والا سرت کلاه میره 100%
باید دستمزدت + پشتیبانی + سورس + چند سال نمیتونی از سورست استفاده کنی + اعتبار پروژه باشه
من قصد جسارت به دوستان رو ندارم ولی قیمت هایی که دوستان گفتند 1/5 قیمت واقعی هم نیست
یادمه یه استادی تو دانشگاه داشتم بهمون میگفت برنامه نویس مثل کارگر هست تو دنیای نرم افزار
ما کلی باهاش کل کل کردیم
الان با این قیمتای دوستان من ارم فکر میکنم شاید حق با استادم بود :گریه:
redown
پنج شنبه 11 تیر 1394, 14:09 عصر
دوستان عزیز کار من از این حرفا گذشته من از بی تجربگی بستن قرارداد و قیمت متاسفانه سرم کلاه رفته و 4 بند از قرارداد رو با قیمت ناچیزی بستم و ناچارم امروز تحویل بدم و فقط میتونم خدا رو شکر کنم که فقط 4 موردشه و علی رغم اسرار اونا اون موقع قبول نکردم همه رو یه جا بزنم و الان انجام شده. (هر چند خیلی خیلی بعیده که بتونن از سورسی که برای پروژه نوبت دهی نوشتم استفاده کنن بیشتر از 60 تا کلاس داره و پیچیدست و اینا کلی اصلاحات براش دارن من خودمم نگاه میکنم به زور میفهمم چی نوشتم)فقط میخوام بدونم بعد از تحویل از نظر اینکه تا 5 سال نمیتونم پروژه مشابه رو انجام بدم تا چه حد محدود میشم. الان جدای از پروژه نوبت دهی من یک پروژه ی جداگونه ی تقویم زدم که عملا ربطی به اون یکی پروژه نداره و قابلیت ثبت رویداد رو داره و آلارم میده. میخوام بدونم این پروژه ی تقویم رو میتونم با کمی تغییر بدم بیرون یا نه؟ اگه آره چه مقدار تغییر لازمه؟
(من چهار تا بند رو امضا کردم که اولیش تقویم با قابلیت ثبت رویداد به صورت موردی و هفتگیه و سه تای بعدی مربوط به پروژه ی نوبت دهیه و پروژش از مورد اول جداست.)
gilas1368
پنج شنبه 11 تیر 1394, 14:42 عصر
دوستان عزیز کار من از این حرفا گذشته من از بی تجربگی بستن قرارداد و قیمت متاسفانه سرم کلاه رفته و 4 بند از قرارداد رو با قیمت ناچیزی بستم و ناچارم امروز تحویل بدم و فقط میتونم خدا رو شکر کنم که فقط 4 موردشه و علی رغم اسرار اونا اون موقع قبول نکردم همه رو یه جا بزنم و الان انجام شده. (هر چند خیلی خیلی بعیده که بتونن از سورسی که برای پروژه نوبت دهی نوشتم استفاده کنن بیشتر از 60 تا کلاس داره و پیچیدست و اینا کلی اصلاحات براش دارن من خودمم نگاه میکنم به زور میفهمم چی نوشتم)فقط میخوام بدونم بعد از تحویل از نظر اینکه تا 5 سال نمیتونم پروژه مشابه رو انجام بدم تا چه حد محدود میشم. الان جدای از پروژه نوبت دهی من یک پروژه ی جداگونه ی تقویم زدم که عملا ربطی به اون یکی پروژه نداره و قابلیت ثبت رویداد رو داره و آلارم میده. میخوام بدونم این پروژه ی تقویم رو میتونم با کمی تغییر بدم بیرون یا نه؟ اگه آره چه مقدار تغییر لازمه؟
(من چهار تا بند رو امضا کردم که اولیش تقویم با قابلیت ثبت رویداد به صورت موردی و هفتگیه و سه تای بعدی مربوط به پروژه ی نوبت دهیه و پروژش از مورد اول جداست.) (متاسفانه سورس تقویم علی رغم اینکه نوشتنش سخت بود ولی مقدار کد زیادی نداره و فکر میکنم قابل استفادست براشون)
با توجه به اینک شما قراداد رو امضا کردید و عدم استفاده از سورس و همچنین ساخت برنامه مشابه رو قبول کردید
در نتیجه در صورت استفاده مجدد اون شرکت میتونه با توجه ب قراردادتون ازتون شکایت کنه و ادعای خسارت کنه
redown
پنج شنبه 11 تیر 1394, 15:08 عصر
عدم استفاده از سورس نه فقط اینکه: کارگزار متعهد میشود تا 5 سال پروژه مشابه انجام ندهد. حالا اگر تقویم امکانات بیشتر یا کمتری داشته باشه میشه یا نه؟ آخه تقویم که دیگه یه چیز عمومیه.
gilas1368
پنج شنبه 11 تیر 1394, 15:39 عصر
عدم استفاده از سورس نه فقط اینکه: کارگزار متعهد میشود تا 5 سال پروژه مشابه انجام ندهد. حالا اگر تقویم امکانات بیشتر یا کمتری داشته باشه میشه یا نه؟ آخه تقویم که دیگه یه چیز عمومیه.
فرقی نمیکنه
این بند ینی شما تا 5 سال حق نوشتن هیچ برنامه تقویمی رو ندارید
redown
دوشنبه 12 مرداد 1394, 10:55 صبح
خوشبختانه به خیر گذشت. قرارداد قبلی رو فسخ کردیم و یه تعهدی رو به جای قرارداد قبلی امضا کردم که بعدش به یه وکیل مجرب نشونش دادم گفت چرت و پرته و خیالمو راحت کرد که ارزش حقوقی نداره و در کل حتی اگه دوست داشته باشم میتونم پروژه نوبت دهی خودم یا تقویم یا هر چی رو بسازم. و سورسی هم که بهشون داده بودم مطمئنم به کارشون نمیاد چون اولا از نظر گرافیکی هیچ کاری واسش نکرده بودم و کدها هم که به خودی خود زیاد و پیچیده بود رو هم طوری تغییر داده بودم که کسی نتونه استفاده خاصی ازشون بکنه و یه ایراداتی داره که اگرم استفاده کنه در آینده مشکلات زیادی براشون به وجود میاره. و تجربه ای شد برای من و کسانی که این مطالب رو میخونن در زمینه نوشتن قرارداد و اینکه با گروه های غیرحرفه ای(تا حدی که مدت یک ماهی که قبل از گرفتن پروژه اونجا کار میکردم هیچ کدومشون که اسم خودشون رو هم برنامه نویس گذاشتن و دائم ژست میگرفتن اصلا نمیدونستن TimeStamp چیه و حتی به گوششونم نخورده بود! و واسه کم و اضافه کردن زمان از رشته استفاده میکردن و قبول هم نمیکردن و از من میخواستن از رشته استفاده کنم :-) و مشکلات بسیار دیگه...) و پرمدعا کار نکنم. فکر کنم زمانی که از دست دادن و خواهند داد و دست خالی واسشون کافی باشه. و مهمتر از همه اینکه با تحویل 4 تا آیتم نصفه و نیمه هم دست اونا توی پوست گردو موند و من هم از شرشون خلاص شدم. که البته اگر محترمانه میخواستن ممکن بود بدون توجه به هزینه تا حدود زیادی کارشون راه بیافته ولی... . خلاصه اینکه پول ناچیز پروژه رو بی خیال شدم و پرچم رو بالا نگه داشتم :-)
bashir_gladiator
دوشنبه 12 مرداد 1394, 11:32 صبح
قراداد را فسخ کردید؟ میدونید برای فسخ قرارداد باید یک نوشته مکتوب دیگه بنویسید که قراراداد فلان تاریخ بین فلان و فلان فسخ شد و دیگر تعهدی برای طرفین ندارد. صرفا به حرف یا حتی با پاره کردن قرارداد قبلی، قرادادتون فسخ نمیشه؟ حالا اینجا مشکلی نداره احتمالا ولی به طور کلی عرض کردم که برای قرادادهای دیگه مخصوصا با ادارات دولتی حواستون باشه.
هیچ پولی نگرفتید؟؟؟!!!!! پس چرا همون چهار آیتم رو رایگان تحویل دهید؟؟
redown
دوشنبه 12 مرداد 1394, 21:06 عصر
یه متن دیگه نوشتیم. آخه طبق قرارداد باید پروژه رو کامل تحویل میدادم وگرنه میتونست شکایت کنه. ولی من به بهانه اینکه وبسرویسشون رو تغییر دادن و من نمیتونم دوباره برنامه رو اصلاح کنم، 4 تا آیتم رو همون طوری ناقص و پرایرادشده تحویل دادم و پولش رو هم بی خیال شدم و مسالمت آمیز تمومش کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.