ورود

View Full Version : چندسوال در رابطه با برنامه نویسی و فروش برنامه اندروید

omidn1996
دوشنبه 08 تیر 1394, 23:34 عصر
سلام دوستان

من چندتا سوال داشتم گفتم توی یک تاپیک مطرح کنم ک شلوغ نشه

اول اینکه آیا میشه توی یک برنامه مقیاس دوربین رو دراورد؟ یعنی توی یک برنامه ای ما از دوربین گوشی استفاده کنیم (مثل اینستاگرام و خیلی برنامه های دیگه) بعد بشه درآورد که عکس مقیاس چند چندم نسبت به واقعیت هست؟

دوم اینکه من یه ایده خوب دارم که چک کردم توی اپ سنترهای خارجی هم نیست، در واقع انگلیسی زبان ، به همین دلیل میخوام برنامه رو به زبان انگلیسی بنویسم ، بعد چطور میشه توی اپ سنترهای انگلیسی فروخت؟ نیاز به حساب بین المللی داره؟ اصلا میشه یا ایرانی ها تحریم اند؟

دوم اینکه اگر من بخوام بدم کسی این برنامه رو واسم بنویسه یا به صورت درصدی با هم شریک بشیم ، چطوری میشه مطمئن شد که طرف ایده رو ندزده و به اسم خودش برنامه رو بیرون نده؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

artavakoli
سه شنبه 09 تیر 1394, 09:59 صبح
سلام دوست عزیز
سوال اول اگر توی برنامه های اندروید بگردی می بینی برنامه هایی هستند که به کمک دوربین فاصله را برات مشخص می کنند. البته من با دوتاش کار کردم که کلا جواب اشتباه می دادند. پس کاری که شما می خوای بکنی شدنی هست ولی می تونه خیلی سخت باشه و شاید بعد از نوشتن مقیاسها درست نباشند
سوال دوم می تونی توی آپ سنترهای خارجی بفروشی و یک مستر کارت مشکلتا حل می کنه
سوال سوم اینکه بهتر به هم اعتماد کنید . هنوز هم آدمای قابل اعتماد هستند.
من در خدمتتون هستم

omidn1996
سه شنبه 09 تیر 1394, 14:56 عصر
نه دوست من منظورم گرفتن فاصله نبود

منظورم مقیاس بود

ینی میشه مشخص کرد که عکسی که دوربین میگیره چند چندم نسبت به واقعیت هست؟

artavakoli
چهارشنبه 10 تیر 1394, 10:48 صبح
سلام - مقیاس را چطوری بدست بیاریم
باید انذازه واقعی را داشته باشیم - با همون اندازه روی عکس
تقسم اینا میشه مقیاس
البته تا جایی که سواد من میگه

sina.aslpour
چهارشنبه 10 تیر 1394, 12:41 عصر
سلام دوستان

من چندتا سوال داشتم گفتم توی یک تاپیک مطرح کنم ک شلوغ نشه

اول اینکه آیا میشه توی یک برنامه مقیاس دوربین رو دراورد؟ یعنی توی یک برنامه ای ما از دوربین گوشی استفاده کنیم (مثل اینستاگرام و خیلی برنامه های دیگه) بعد بشه درآورد که عکس مقیاس چند چندم نسبت به واقعیت هست؟

دوم اینکه من یه ایده خوب دارم که چک کردم توی اپ سنترهای خارجی هم نیست، در واقع انگلیسی زبان ، به همین دلیل میخوام برنامه رو به زبان انگلیسی بنویسم ، بعد چطور میشه توی اپ سنترهای انگلیسی فروخت؟ نیاز به حساب بین المللی داره؟ اصلا میشه یا ایرانی ها تحریم اند؟

دوم اینکه اگر من بخوام بدم کسی این برنامه رو واسم بنویسه یا به صورت درصدی با هم شریک بشیم ، چطوری میشه مطمئن شد که طرف ایده رو ندزده و به اسم خودش برنامه رو بیرون نده؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

شما باز هم ایده تون رو به طور کامل در اختیار برنامه نویسی که میخواین باهاش کار کنین نذارین
البته به نظر من
مثلا فقط قسمت های محدودی از پروژه رو به عهده شون بذارید
سعی کنید بیشتر برنامه رو خودتون راه اندازی کنید
به هر حال ای نظر منه...

omidn1996
چهارشنبه 10 تیر 1394, 14:35 عصر
شما باز هم ایده تون رو به طور کامل در اختیار برنامه نویسی که میخواین باهاش کار کنین نذارین
البته به نظر من
مثلا فقط قسمت های محدودی از پروژه رو به عهده شون بذارید
سعی کنید بیشتر برنامه رو خودتون راه اندازی کنید
به هر حال ای نظر منه...

آهان متشکر

ممنون میشم دوستان پاسخ بدن که میشه مقیاس عکس گرفته شده توسط دوربین گوشی رو محاسبه کرد یا خیر؟؟

چون پروژه کاملا وابسته به این مورد هست